molim vas pomozite
-
pudzianowski
#1 molim vas pomozite
jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...

- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: molim vas pomozite
Dragi/a moj/a, ako sam/a ne mozes da pogledas malo oko sebe i doneses koliko toliko razumne zakljucke o zivotu ovdje, onda stvarno pocinjem da se brinem za buducnost ove zemlje a samim time i svih nas.
- hakazvaka
#3 Re: molim vas pomozite
niko ti nece napisati pismeni sastav umjesto tebe..
hint: otvoris portal, kategorija bih, i nadjes sebi inspiraciju
- Troll_Happens
#4 Re: molim vas pomozite
mozda covjek nije iz bosne mozda nije u tokuanjusha wrote:Dragi/a moj/a, ako sam/a ne mozes da pogledas malo oko sebe i doneses koliko toliko razumne zakljucke o zivotu ovdje, onda stvarno pocinjem da se brinem za buducnost ove zemlje a samim time i svih nas.
- hakazvaka
#6 Re: molim vas pomozite
pa portal, kategorija bih, i zacas je u tokuJedan001 wrote:mozda covjek nije iz bosne mozda nije u tokuanjusha wrote:Dragi/a moj/a, ako sam/a ne mozes da pogledas malo oko sebe i doneses koliko toliko razumne zakljucke o zivotu ovdje, onda stvarno pocinjem da se brinem za buducnost ove zemlje a samim time i svih nas.
- atko
#7 Re: molim vas pomozite
Pa neka pise o tome kako je na forumu trazio da mu drugi napisu sastav i sta se onda desavalo 
- Kraljica_Suza
#8 Re: molim vas pomozite
kol'ko placas 
- karanana
#9 Re: molim vas pomozite
nek mozda za pocetak otvori temu haram im bilo, i nek procita uvod i neka uradi copy/paste i na kraju napise da je ovo zivotna prica velikog broja bosanaca i hercegovaca.
ili hoces vedriju stranu?
mislim, otvorena je tema ko iz vedra neba i cini mi se da ni ti ne znas sta hoces da pises i mi treba da pogadjamo sta znaci taj tvoj naslov zivot u bosni i hercegovini.
ili hoces vedriju stranu?
mislim, otvorena je tema ko iz vedra neba i cini mi se da ni ti ne znas sta hoces da pises i mi treba da pogadjamo sta znaci taj tvoj naslov zivot u bosni i hercegovini.
Last edited by karanana on 14/05/2009 21:44, edited 1 time in total.
-
ajde_vise
#10 Re: molim vas pomozite
evo ja cu ti pomoc dijete..
..
opis il.. moze kroz neki dogadjaj?
jah i .. za koji uzrast??
..
opis il.. moze kroz neki dogadjaj?
jah i .. za koji uzrast??
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#11 Re: molim vas pomozite
jel' ovo za Biseru Turković?

-
generator
#12 Re: molim vas pomozite
Nadam se da nije za nju,bilo bi previse komplicirano.Chmoljo wrote:jel' ovo za Biseru Turković?![]()
![]()
![]()
- hakazvaka
#13 Re: molim vas pomozite
Chmoljo wrote:jel' ovo za Biseru Turković?![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#14 Re: molim vas pomozite
Ne zelim nikoga da kritikujem, ali fakat sta se desava sa omladinom danas
Ovo je samo jedan od primjera, hiljade je ovakvih koji ne znaju pisati sastave, a jos ova tema lagana, gdje ces laganije
Eh moja djeco...
Ovo je samo jedan od primjera, hiljade je ovakvih koji ne znaju pisati sastave, a jos ova tema lagana, gdje ces laganije
Eh moja djeco...
- Skyfox
#15 Re: molim vas pomozite
dje sax bio kad je meni trebalo pisat sastave 
- Kraljica_Suza
#16 Re: molim vas pomozite
Ma šipak ne znaju, NECE moja ti! nece! lijenost, nemar, nestaslukladyblue18 wrote:Ne zelim nikoga da kritikujem, ali fakat sta se desava sa omladinom danas![]()
![]()
Ovo je samo jedan od primjera, hiljade je ovakvih kojine znaju pisati sastave, a jos ova tema lagana, gdje ces laganije![]()
![]()
Eh moja djeco...
- SaraLe
#17 Re: molim vas pomozite
Samo napisi NEMApudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
- stochar
#18 Re: molim vas pomozite
predlazem da se ubuduce sve debilne teme sa dramaticnim naslovima poput ovog (ja mislio nekome treba krv ili Boga pitaj sta) budu odmah zatvorene a autori banovani!
- JThomas
#19 Re: molim vas pomozite
tačno to.stochar wrote:predlazem da se ubuduce sve debilne teme sa dramaticnim naslovima poput ovog (ja mislio nekome treba krv ili Boga pitaj sta) budu odmah zatvorene a autori banovani!
- Chmoljo
#20 Re: molim vas pomozite
znaš šta ćeš?pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
lijep potraži teta mircerku. ona ti je jedna jako fina teta koja ima macu na avataru.
eh, kad nju nađeš ovako je pitaj, (ali TAČNO OVAKO, inače ti neće htjeti to odraditi)...
znači pitaš je: teta mirci, poslao me čika zgembo da mi pomognete napisati sastav na temu "život u BiH". reko je da vam je to samo pet minuta."
eto to uradi i sigurno će ti pomoći.
Last edited by Chmoljo on 14/05/2009 22:11, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#21 Re: molim vas pomozite
A zašto ti to sam sebi ne napišeš, umjesto što gubiš vrijeme igrajući se na kompjuteru i sa mobitelom?!pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
-
opet ja
#22 Re: molim vas pomozite
To mora da je onaj isti sto ceka poziv od cure 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#23 Re: molim vas pomozite
Chmoljo wrote:znaš šta ćeš?pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
lijep potraži teta mircerku. ona ti je jedna jako fina teta koja ima macu na avataru.
eh, kad nju nađeš ovako je pitaj, (ali TAČNO OVAKO, inače ti neće htjeti to odraditi)...
znači pitaš je: teta mirci, poslao me čika zgembo da mi pomognete napisati sastav na temu "život u BiH". reko je da vam je to samo pet minuta."
eto to uradi i sigurno će ti pomoći.
sto ti nekad znas biti
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#24 Re: molim vas pomozite
SaraLe wrote: Samo napisi NEMA
ma i to... brate dragi zar je toliki problem sjesti i napisati nesto pa makar za 2, za 2Kraljica_Suza wrote: Ma šipak ne znaju, NECE moja ti! nece! lijenost, nemar, nestasluk
moj brat je 3.srednje obavezno mu ja pisem sastave, i uvijek sestra dobije 4,5
jebiga i ja sam isla u skolu 12 godina a niko mi nikada nije pisao sastave.
Jos smo mi teme za pismene dobijali direktno na casu, ne znam kakva je ovo moda danas.
Pa onda kad ti lupi temu, ali opet se nesto smozga i dobije se pristojna ocjena.
Ali ovo danas nece da cita, nece da uci, nece da se obrazuje, ne znaju gramatiku, pravopis, onda nije ni cudo sto se ovo desava onda
Sve bih ja to sipkom, lektiru u ruke i citaj, a ne skidat s interneta i onda 90% razreda isto ima
Pa bi onda vidjeli kako se pisu sastavi.
- Chmoljo
#25 Re: molim vas pomozite
ko se mača laća...anjusha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
sto ti nekad znas biti![]()
Last edited by Chmoljo on 14/05/2009 22:21, edited 1 time in total.