Molim vas pomozite mi..

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
delicve

#1 Molim vas pomozite mi..

Post by delicve »

Lijep pozdrav svima od 100% invalida Delic Vehida
nepokretnog iz Kaknja-BIH...

Moji podaci Adresa i broj telefona:

Ja sam:Delic Vehid
Rodjen:10.01.1970.godine
Mjesto:Pedici br.65
72243-Brnjic
Opcina-KAKANJ
Bosna i Hercegovina
Kontakt Telefon:00387 32 772 910
E-mail:[email protected]

Ja se na samom pocetku obracam svim ljudima dobre volje koji su u mogucnosti dami pomognu na bilo koji nacin,a ujedno na pocetku da se odmah izvinem na ometanju svim onim koji su vec dobivali moj E-mail sa mojom molbom za pomoc da se neljute posto mi je ovo jediti nacin da sam u kontaktu sa svima vama i jediti nacin da sebi obezbjedim potrebna srestva za moje dalje lijecenje.
Napominjem vam da je kod mene stanje bitno nepromjenjeno u odnosu na moju prvu molbu koju vam ujedno sa ovom molbom saljem.
Ukratko o meni : Ja sam Delic Vehid invalid iz Kaknja totalno nepokretan od 1999.godine ,u invaliskom krevetu sam proveo cjelo vrijeme od 11.10.1999.godine pa do dan danas...nisam u stanju se sam ni okrenuti bez pomoci druge osobe...Ozenjen sam otac troje maloljetne djece koja sva troje pohadjaju osnovnu skolu....do danas izvrsio osam vrlo teskih operacija...Ja vas ovaj put MOLIM za vasu pomoc koliko ste u mogucnosti posto su mi srestva potrebna za moje dalje lijecenje tj. srestva su mi potrebna za operaciju kako bih nakon operacije konacno napustio invaliski krevet na neko vrijeme i sjeo nakon dugog lezanja u invaliska kolica ...Svi koji zele mi pomoci to mogu uciniti na jedan od slijedecih nacina:

Uplate iz Bosne i Hercegovine na KM racun:

Primalac:Delic Vehid

RAIFFEISEN BANK D.D. BiH
Filijala:Kakanj
na broj:1610650000000027
konto:096503106-5

Za uplate izvan Bosne i Hercegovine Devizni racun:

Primalac:Delic Vehid

RAIFFEISEN BANK D.D. BiH
Filijala-Kakanj
na broj:1610650000000027
Konto:196501291-5
SWIFT:RZBABA2S
IBAN:BA391611965001291589

Za slanje putem WESTERN UNIONOM se srestva salju na moju suprugu a adresa je slijedeca:

Adresa:

Primalac:Delic Elvedina
Mjesto:Pedici br.65
72243-Brnjic
Kakanj
B i H

Moja molba prva i ukratko o meni:

Ja sam Delic Vehid 100% invalid nepokretan od 11.10.1999.godine gdje sam pomenutog dana prezivio tesku saobracajnu nestrecu o ostao trajno nepokretan/mogu se koristiti samo lijevom rukom 40%/ zivim u seoskoj kuci mojih roditelja koja je prilicno stara i dotrajala i nema osnovnih uslova za moje potrebe naprimjer: bez vode u kuci,WC,banje(kupatila) a prostor u kome ja i moja porodica zivimo je dvije sobe 4 puta 4 metra koje trebam renovirat i sam pristup joj je opasan i strmovit tako da nisam u stanju ni da izidjem ispred kuce na svez zrak svo ovo proteklo vrijeme od same nesrece do dan danas pa se nadam da cete me razumjeti.
Ozenjen sam otac troje maloljetne djece koja pohadjaju osnovnu slolu svo troje koja nemaju osnovne uslove posto ja u kakvom sam stanju im nemogu priustiti sve potrebno.
Napominjem vam da sam do dan danas izvrsio osam vrlo teskih operacija i stanje poslije ovih operacija je nesto bolje na stanje poslije udesa tj. dobio sam pokretljivos lijeve ruke 40% a iza udesa sam bio totalno nepokretan.
Ja vas prije samog kraja moje kratke molbe MOLIM da me probate razumjeti i da mi pomognete u svojim mogucnostima a vise o meni mozete pogledati na slijedecim stranicama sa mojim slikama:
http://www.delicvehid.com
vehid.blogger.ba
invalidpomoc.maclenet.com

Na samom kraju ove moje molbe ja vam se unaprijed zahvaljujem na vasem razumjevanju a i molim vas da ovu moju molbu posaljete svojim prijateljima koji bih mogli mi pomoci pa se nadam da cete me razumjeti i pomoci mi u svojim mogucnostima kako bih mogao obezbjediti sebi srestva za moje dalje lijecenje koje mi je neophodno.
Na kraju vam jos jednom veliko HVALA od mene i moje porodice iz Kaknja-BIH..

Vehid-Kakanj-BIH..

VELIKO HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply