Pozz.
Kao što naslov kaže, imam u planu da kupim pekač hljeba.
Kakav je hljeb iz pekača, i može li se koristiti još u neke svrhe
Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Moderator: anex
- faruche
- HAVANA
-
Raz
#3 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Na toj temi se vec duze vrijeme pisu recepti i tipovi brasna
-
EUROBIH
#4 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
extra stvar ...kupiš ELIT-ov 85,00 KM...fercera pravo.programiraš naveče-ujutro vruć.......nikad više hljeb industrijski.....ako ti treba recept javi se....
- Op3r4t0r
#5 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Moze, mozes s njim da pravis tijesto za pitu, pizzu ili sta vec hoces, mozes da pravis i marmeladu, mozes da pravis i slatke hljebove iliti suhe kolace.faruche wrote:Pozz.
Kao što naslov kaže, imam u planu da kupim pekač hljeba.
Kakav je hljeb iz pekača, i može li se koristiti još u neke svrhe
Sto se tice hljebova, razni recepti, ma ima ih mali milion za razne vrste hljebova, mi pekac imamo nekih pola godine i dosad je napravio jako puno hljebova, ja volim da eksperimentisem pa u vecini slucajeva pravim neki drugi hljeb, meni je tolika pekac drag i volim baratati s njim da zena ima zabranu pristupa
- banjaluka078
#6 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Genijalna naprava! Ja zbog povrede ramena ne mogu da baš puno radim s tijestom, mijesim, tako to, ali zato ova spravica odradi sve to za mene, istresem ispečem i uživam. A često napravimo i hljeb za koji mislimo da će trajati dan-dva...pa se ne stigne ni ohladiti kako treba. 
- rimac
#7 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Ako tražiš pekač za još nešto osim osnovne svrhe - pečenje kruha, onda traži moulinex... i ostale. Ako hoćeš samo kruh,onda se drži najskupljeg i najboljeg Panasonic - platio prije tri godine oko 300 KM.
-
samo gost
#8 Re: Molim savjet za pekac hljeba/kruha
Pekač hljeba koristim već tri godine, zapravo imam dva, jedan veći i jedan manji - toliko su dobri. Moji nisu neka posebna marka, ali napravili su hljebova, pizza, kolača, tijesta za svašta na tone. Iz ličnog iskustva mogu samo toplo preporučiti nabavku ove korisne sprave.