Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Download-ovao sam na eMule Google Earth Pro2 u RAR formatu sa passw. + registr., cca 700 MB. Ne mogu da ga otvorim. "THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOW FORMAT OR DAMAGET". Imam XP SP2.
Stidljivi, ruzne rijeci ferceras bez argumenata. Raznih ima Google Earth Pro. Ovaj se placa 400$ godisnje za koristenje. A taj kojega si ti nasaoa i japrije par mjeseci, je za raju. Sa minimalnim podatcima, da ne govorim o mapama.
Stidljivi, otvori eMule i potrazi Google Earth Pro. Ima ih desetak. Svi si oko 700MB. Sve sam skinuo i ni jedan ne mogu otvoriti. Moze li biti da je Mikrosoft postavio rampu za aktiviranje?
koliko ja skontah, nije covjeku problem sam program, vec sto ga nemoze otpakovati. Pokusaj instalirati najnoviji winrar, ako ne radi onda je problem nastao od "hakera" koji ubacuju bezveze fajlove na p2p networks radi zbunjivanja korisnika. Savjetovao bi ti da prije nego sto skines taj file, pogledas da li postoji file sa istim imenom.txt koji vecinom sadrzi informaciju ako je fajl ostecen ili pogresan. na taj nacin se vrsi komunikacija preko p2p networka kao emule ili edonkey.