Molim savjet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

crni_DZo

#101 Re: Molim savjet

Post by crni_DZo »

Leda_Jelena wrote:Dobar dan ljudi dragi. Molim za jedan savjet jer ne znam vise sta da radim. S momkom sam 4 mjeseca, zaista smo se povezali i postali jako brzo bliski, zavolili se, nasli se kao dvoje ljudi koji su slicni u svemu. Medjutim, u zadnjih mjesec dana osjecam hladnocu s njegove strane, dugo sam mu to spominjala i na kraju je priznao da on jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da sam imala druge muskarce prije njega, da bi on najradije htio da sam njegova uvijek bila i samo njega cekala. Da se razumijemo da je on imao 5 puta vise zena od mene, i mene to nije briga jer znam da ovo sto on i ja imamo je zaista zasjenilo sve prije a za mene, i poslije, ako se ikada rastanemo. Sto ne bih voljela nikako. Rekao mi je da mu treba razumijevanja i vremena da se pomiri s time i trudim se da mu dajem i razumijevanje i vrijeme, i ljubavi i paznje, sve..Zaista sam mu vjerna, odana i volim ga mnogo i to i sam zna. Medjutim, nekad osjecam da dajem ljubav u prazno jer ne vidim da se stanje poboljsava, hladan je i dalek, udaljava me od sebe i tesko mi je jer se bojim da ce to ponasanje u meni prouzrokovati negativne emocije jer nisam nista ni kriva tu na kraju krajeva. Rekao je da kada pogleda moje lice, vise ne vidi zenu koju voli nego vidi zenu koja je bila s drugim muskarcima i da osjeca kao da sam ga prevarila. Toliko mi snage, ljubavi i vjere treba da guram sama sve, da odrzavam osjecanja jakima, ali se bojim da cu pokleknuti. Molim za savjet, da li da i dalje nastavim sa ovim ponasanjem i podrskom iako nema rezulatata, ili da to srezem i budem ostrija povodom toga? Sta da radim, jako ga volim i totalno sam nerazumna ovdje, a i on sam je rekao da je nerazumno to njegovo ponasanje, da nikad nije bio takav prije. Muskarci, a i zene koje se razumijete, pomozite.

Nasij novi himen, sta drugo mores
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#102 Re: Molim savjet

Post by Velkoski »

sherbett wrote:Ma treba tog licemjera upoznati s krajolicima Save, pa Dunavom sve do Crnog mora, i da ga dole skakljaju somovi i stuke!
Koja kompleksaska papcina!
Cuj ova mu smeta ona mu ne smeta, a ne smeta mu ni kad ga cefne!
Beskicmenjak!
wow wow chill bro :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#103 Re: Molim savjet

Post by Velkoski »

naravno da ne slušam tog depresivnog, emo smora :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#104 Re: Molim savjet

Post by Velkoski »

'ta ti znaš o Ježu Purgeru :D

https://www.facebook.com/pages/Barenje- ... 6198733416

:wink:

nemoj da ti prosipaju ovo, ipak ti imaš 3 banke! :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#105 Re: Molim savjet

Post by Velkoski »

znači kada uđete u tricete šamari vam postanu slaba tačka? :mrgreen:
alijagoro

#106 Re: Molim savjet

Post by alijagoro »

burek_in_space wrote:
MedenoSrce wrote:ozbiljno ti kazem
smatram da to ne treba biti presudno ili iskljucivi razlog, ali razumijem tu potrebu
iako postoji trend kod zena da to smatraju jedinim mirazom :D
Elaboriraj razumijevanje te potrebe.
Ja je ne mogu sebi objasniti, a mushko sam, ponavljam mushko sam :mrgreen: osim nedostatkom samopouzdanja.
Edit
Last edited by alijagoro on 07/02/2014 03:47, edited 1 time in total.
Gretta

#107 Re: Molim savjet

Post by Gretta »

Leda_Jelena wrote:Dobar dan ljudi dragi. Molim za jedan savjet jer ne znam vise sta da radim. S momkom sam 4 mjeseca, zaista smo se povezali i postali jako brzo bliski, zavolili se, nasli se kao dvoje ljudi koji su slicni u svemu. Medjutim, u zadnjih mjesec dana osjecam hladnocu s njegove strane, dugo sam mu to spominjala i na kraju je priznao da on jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da sam imala druge muskarce prije njega, da bi on najradije htio da sam njegova uvijek bila i samo njega cekala. Da se razumijemo da je on imao 5 puta vise zena od mene, i mene to nije briga jer znam da ovo sto on i ja imamo je zaista zasjenilo sve prije a za mene, i poslije, ako se ikada rastanemo. Sto ne bih voljela nikako. Rekao mi je da mu treba razumijevanja i vremena da se pomiri s time i trudim se da mu dajem i razumijevanje i vrijeme, i ljubavi i paznje, sve..Zaista sam mu vjerna, odana i volim ga mnogo i to i sam zna. Medjutim, nekad osjecam da dajem ljubav u prazno jer ne vidim da se stanje poboljsava, hladan je i dalek, udaljava me od sebe i tesko mi je jer se bojim da ce to ponasanje u meni prouzrokovati negativne emocije jer nisam nista ni kriva tu na kraju krajeva. Rekao je da kada pogleda moje lice, vise ne vidi zenu koju voli nego vidi zenu koja je bila s drugim muskarcima i da osjeca kao da sam ga prevarila. Toliko mi snage, ljubavi i vjere treba da guram sama sve, da odrzavam osjecanja jakima, ali se bojim da cu pokleknuti. Molim za savjet, da li da i dalje nastavim sa ovim ponasanjem i podrskom iako nema rezulatata, ili da to srezem i budem ostrija povodom toga? Sta da radim, jako ga volim i totalno sam nerazumna ovdje, a i on sam je rekao da je nerazumno to njegovo ponasanje, da nikad nije bio takav prije. Muskarci, a i zene koje se razumijete, pomozite.
Ovo sigurno ne želiš čuti, ali eto pitala si za savjet. Teško da će se on prilagoditi tebi i promijeniti. Kad ti dosad nije mogao oprostiti što si imala druge veze prije njega, neće ti oprostiti ni u budućnosti. Sigurno te ispituje o detaljima u tvojim bivšim vezama, i znaj, šta god da mu kažeš/koliko god puta da mu ispričaš sve pojedinosti, sve i ako budeš iskrena do kraja, znaj da ti nikad neće povjerovati do kraja. Niti će ga prestati zanimati tvoje vezice. Kada dođe do intimnih trenutaka, njemu će se po glavi motati .. svašta. Tog se osjećaja neće lahko riješiti. Iskreno rečeno, bojim se da bi taj tip osobe bio spreman prigovarati i kad prođe duže vrijeme veze.. Nikad ti neće oprostiti što ti nije prvi/jedini.

Nisam skontala u kojim ste godinama (tj. ti, jer njegove nisu ni bitne- oni su uvijek mladi) ali ako se nešto u vašoj vezi ne promijeni za nekih mjesec-dva, najbolje je da ti to prekineš dok se veza nije odužila, da ti ne uzima dragocjeno vrijeme, koliko god da si mlada, cijeni vrijeme koje ti se pruža. Pođi cijeniti i sebe, jer ako si imala nekoliko veza prije gospodina, to ne znači da si manje vrijedna. Nisi izgubila svoje vrijenosti.

Ako se ipak odlučiš da nastaviš dalje, onda ti treba oooogromna tolerancija, strpljenje i ljubav, koju eto osjećaš. Onda si krenula na dug ali i dalje neizvjesan put. Kako god, ti najbolje znaš . . . . .
ho oponopono

#108 Re: Molim savjet

Post by ho oponopono »

...oćejfio lik sa tobom!Image

...jebat ga(da prostiš)! 8-)

...ima on problem, ka prvo očito je da nije zdrav, nezreo je do zla Boga, eh široko mu polje, ali bez tebe...

...ali opet biće kako ti želiš, no kao što gledam ustrajat ćeš u svojoj namjeri da ga promijeniš, trpjeti i vrtiti se u krug opet i iznova, ali ista neće biti svrsishodna, nažalost, jer to su jednostavno takve strukture tu nema pomoći! :novine:
Big Ang

#109 Re: Molim savjet

Post by Big Ang »

Nece on tebe da ostavi. Hoce da te maltretira. Psihicki zlostavlja. Bog zna iz kojih razloga. A ti mu dopustila. I dopustas. Jer nisi na prvi razgovor o tvojoj proslosti reagovala kako treba. On tebe voli. Ali on voli i da pati ljude. Trebas, po mom misljenju, bitu ostrija, jaca i sa manje razumjevanja prema njemu. On te ba i kinji jer vidi da tebi smeta koliko i njemu sto si bila s nekim prije njega.
Sta mislis zasto tu zenu s kojom je bio prije tebe nije peglao zbog njene proslosti? Nes vjerovat ali zato jer mu ona to nije dopustila. :eh:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#110 Re: Molim savjet

Post by ladyblue18 »

Leda_Jelena wrote:Kaze da je od drugih zena to i mogao ocekivati ali od mene ne moze jer mu se ne cinim kao neko ko bi radio takvo nesto.
Jbt, ko da si ubila nekoga :mrgreen:
sheilak

#111 Re: Molim savjet

Post by sheilak »

JThomas wrote:a ja bi nevinu, ali da je iskusna u krevetu, je li to nerazuman zahtjev? :D
ti bi prirodni talent? :D
crni_DZo wrote:
Nasij novi himen, sta drugo mores
nije njemu do himena...

ladyblue18 wrote:
Leda_Jelena wrote:Kaze da je od drugih zena to i mogao ocekivati ali od mene ne moze jer mu se ne cinim kao neko ko bi radio takvo nesto.
pa jeste, nevinost u sebi. :D

a inace...sve su vec ostali rekli...nema od toga hajra, sorry. ako i misli to ozbiljno, onda prvo s njim nije nesto u redu, a drugo, ako i bude nesto od vas, uvijek ce biti u prednosti i izazivace ti osjecaj krivice, za nesto zbog cega ama zaista nisi kriva. 4 mjeseca nije dug period, dakle okoncaj to dok se ne upetljas u te igrice vise. ;-)
JThomas

#112 Re: Molim savjet

Post by JThomas »

glupe cecine pjesme, bezumni turbo folk, jelde? :D

sve to ima svoje... :D
Bloo
Globalna šefica

#113 Re: Molim savjet

Post by Bloo »

ladyblue18 wrote:

sto bi Carobnjak rekao: ubila si dijete u meni ili sebiiiiiiii verletzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#114 Re: Molim savjet

Post by ladyblue18 »

Bloo wrote: sto bi Carobnjak rekao: ubila si dijete u meni ili sebiiiiiiii verletzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Djes ba Bloo :mrgreen:
MedenoSrce

#115 Re: Molim savjet

Post by MedenoSrce »

ev jedna motivaciona za postavljacicu teme, a sve na tragu JTova muzickog opusa :D
Bloo
Globalna šefica

#116 Re: Molim savjet

Post by Bloo »

ladyblue18 wrote:
Bloo wrote: sto bi Carobnjak rekao: ubila si dijete u meni ili sebiiiiiiii verletzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Djes ba Bloo :mrgreen:
pozeliJo vas, pa se vratila da zajebavam posten svijet i uhodim chmolju :mrgreen:
S4mpion

#117 Re: Molim savjet

Post by S4mpion »

Ja mislim da je cura zažalila što se javila na forum :lol:
Bloo
Globalna šefica

#118 Re: Molim savjet

Post by Bloo »

S4mpion wrote:Ja mislim da je cura zažalila što se javila na forum :lol:
iskreno, ove stvari pitas jaranice na kafi :D

ili nekog na PP ako se znate

ovdje se sve zavrsi na zajebanciji :D ali i pitanje je bilo .... :mrgreen:
Avetinho

#119 Re: Molim savjet

Post by Avetinho »

Cekaj ovako: vrlo ste se istinski zavoljeli evo vec cetiri mjeseca, osim sto zadnjih mjesec dana ne moze da te gleda jer nisi junferica od 29 godina, pa si odlucila pitati Dragu Savetu na klixu sta da radis.

Trol, ali nema veze, zanimljivo je citati odgovore.
sha_ba

#120 Re: Molim savjet

Post by sha_ba »

pokusavam skontat....
njemu 35, njoj 29 zaljubili se, ona mu rekla da nije nevina, sve ok, umochio lola pa mu odjednom nije ok sto je imala nekog prije njega...
ili kao sto neki vec rekose, hoce da te se kutarise, ustvari da se sama kutarises
ili mu je jaaaaako los seks bio....
alijagoro

#121 Re: Molim savjet

Post by alijagoro »

sha_ba wrote:pokusavam skontat....
njemu 35, njoj 29 zaljubili se, ona mu rekla da nije nevina, sve ok, umochio lola pa mu odjednom nije ok sto je imala nekog prije njega...
ili kao sto neki vec rekose, hoce da te se kutarise, ustvari da se sama kutarises
Pa jel mu rekla da nije nevina,ja to nigdje ne vidjeh u uvodnom postu.Mozda je ga ona navodila svjesno da je ona finija/postenija nego sto ustvari jeste,pa se lik razocarao :?
nightvision

#122 Re: Molim savjet

Post by nightvision »

I sta je bilo na kraju, jesul zivjeli sretno i zadovoljno? :D
Pridruzujem se vecini. Lik te oprasio, sad se sprema ostaviti te, ali da mu je da te oprasi jos koji put pa prosipa lafinu. 35 godina, stari je to lisac, apsolvirao te stvari. Najbolje da ti njega ostavis a raji kazi da je taraba u krevetu. Nek mu rejting malo pati, istraumirace se od toga.
Amazingness

#123 Re: Molim savjet

Post by Amazingness »

Ako si širila noge drugima onda ga razumijem u potpunosti, a ako nisi onda ga otpepaj, šta glumi nekog plačljivog pedera.
avantgarde

#124 Re: Molim savjet

Post by avantgarde »

sha_ba wrote:pokusavam skontat....
ko zna-zna
:mrgreen: :lol:
Secer_033

#125 Re: Molim savjet

Post by Secer_033 »

Ceraj to od sebe. :run:
Post Reply