Molim savjet
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leda_Jelena
#1 Molim savjet
Dobar dan ljudi dragi. Molim za jedan savjet jer ne znam vise sta da radim. S momkom sam 4 mjeseca, zaista smo se povezali i postali jako brzo bliski, zavolili se, nasli se kao dvoje ljudi koji su slicni u svemu. Medjutim, u zadnjih mjesec dana osjecam hladnocu s njegove strane, dugo sam mu to spominjala i na kraju je priznao da on jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da sam imala druge muskarce prije njega, da bi on najradije htio da sam njegova uvijek bila i samo njega cekala. Da se razumijemo da je on imao 5 puta vise zena od mene, i mene to nije briga jer znam da ovo sto on i ja imamo je zaista zasjenilo sve prije a za mene, i poslije, ako se ikada rastanemo. Sto ne bih voljela nikako. Rekao mi je da mu treba razumijevanja i vremena da se pomiri s time i trudim se da mu dajem i razumijevanje i vrijeme, i ljubavi i paznje, sve..Zaista sam mu vjerna, odana i volim ga mnogo i to i sam zna. Medjutim, nekad osjecam da dajem ljubav u prazno jer ne vidim da se stanje poboljsava, hladan je i dalek, udaljava me od sebe i tesko mi je jer se bojim da ce to ponasanje u meni prouzrokovati negativne emocije jer nisam nista ni kriva tu na kraju krajeva. Rekao je da kada pogleda moje lice, vise ne vidi zenu koju voli nego vidi zenu koja je bila s drugim muskarcima i da osjeca kao da sam ga prevarila. Toliko mi snage, ljubavi i vjere treba da guram sama sve, da odrzavam osjecanja jakima, ali se bojim da cu pokleknuti. Molim za savjet, da li da i dalje nastavim sa ovim ponasanjem i podrskom iako nema rezulatata, ili da to srezem i budem ostrija povodom toga? Sta da radim, jako ga volim i totalno sam nerazumna ovdje, a i on sam je rekao da je nerazumno to njegovo ponasanje, da nikad nije bio takav prije. Muskarci, a i zene koje se razumijete, pomozite.
- shmizlica
#2 Re: Molim savjet
ako on i dalje namjerava da ti nabija osjećaj krivnje za život prije njega piši propalo
- S4mpion
#3 Re: Molim savjet
Mora ti biti jasno da nekim muškarcima jednostavno ne odgovara da pored sebe imaju "iskusnu" ženu, nije to samo do njihovog stava, ima to mnogo dublje korijenje.
Dakle kad već stekneš "iskustvo", trebala bi računati na to da će te to u budućnosti diskvalifikovati kod nekih muškaraca, pa makar to bio i muškarac tvog života.
Dakle kad već stekneš "iskustvo", trebala bi računati na to da će te to u budućnosti diskvalifikovati kod nekih muškaraca, pa makar to bio i muškarac tvog života.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4 Re: Molim savjet
reci mu da se ni tebi ne sviđaju te njegove prijašnje

- Bezimeni
- Grijem se na: Toplinu
- Vozim: Paciklo
#5 Re: Molim savjet
Objasni mu svoju stranu price bez zadrske ako nakon toga nastavi sa dupilm arsinima onda te cjeni dovoljn ili nimalo.
- S4mpion
#6 Re: Molim savjet
Pa s obzirom na njenu prošlost i njegove stavove, naravno da tu nema sreće, čak i da sad pređe nekako preko toga, kad tad će se opet otvorit ista tema.Kastanienallee wrote:To nikako ne moze biti muskarac njenog zivota. Ne treba nista na silu. Svako neka se drzi svojih iskrenih ubjedjenja i neka se ne zanosi da ikoga moze promijeniti. Nema potrebe da se petljamo i sa kim ko ce osudjivati ista u nasem ponasanju sto je nama prirodno.S4mpion wrote:Mora ti biti jasno da nekim muškarcima jednostavno ne odgovara da pored sebe imaju "iskusnu" ženu, nije to samo do njihovog stava, ima to mnogo dublje korijenje.
- Bloo
- Globalna šefica
#7 Re: Molim savjet
ako je on imao vise zena od tebe kao sto tvrdis, to tebe cini lezbejkom 
-
Leda_Jelena
#9 Re: Molim savjet
Samo sam htjela da cujem neko drugo misljenje, drzim to u sebi i jede me svaki dan. Nisam ja bog zna kako iskusna, i jedan prije njega je dovoljan da mu smeta. Imao je prije mene zenu koja ih je imala mnogo vise nego ja i nije mu smetalo a volio ju je i imao je ozbiljne namjere, kaze da nije cak o tome ni razmisljao a sada zbog mene pati. Znaci, nije to bio njegov stav, na pocetku sa mnom je cak rekao, ko sam ja da sudim o tome kad sam i sam radio svasta i nisam cvjecka niti malo.
-
Mutivoda
#10 Re: Molim savjet
Ma s njim nešto nije uredu, prekini.
Proći će te.
Proći će te.
- Ramzess Veliki
#11 Re: Molim savjet
Ti bi da se udaš a on neće da se smiri. Eto to ti je to.Leda_Jelena wrote:Dobar dan ljudi dragi. Molim za jedan savjet jer ne znam vise sta da radim. S momkom sam 4 mjeseca, zaista smo se povezali i postali jako brzo bliski, zavolili se, nasli se kao dvoje ljudi koji su slicni u svemu. Medjutim, u zadnjih mjesec dana osjecam hladnocu s njegove strane, dugo sam mu to spominjala i na kraju je priznao da on jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da sam imala druge muskarce prije njega, da bi on najradije htio da sam njegova uvijek bila i samo njega cekala. Da se razumijemo da je on imao 5 puta vise zena od mene, i mene to nije briga jer znam da ovo sto on i ja imamo je zaista zasjenilo sve prije a za mene, i poslije, ako se ikada rastanemo. Sto ne bih voljela nikako. Rekao mi je da mu treba razumijevanja i vremena da se pomiri s time i trudim se da mu dajem i razumijevanje i vrijeme, i ljubavi i paznje, sve..Zaista sam mu vjerna, odana i volim ga mnogo i to i sam zna. Medjutim, nekad osjecam da dajem ljubav u prazno jer ne vidim da se stanje poboljsava, hladan je i dalek, udaljava me od sebe i tesko mi je jer se bojim da ce to ponasanje u meni prouzrokovati negativne emocije jer nisam nista ni kriva tu na kraju krajeva. Rekao je da kada pogleda moje lice, vise ne vidi zenu koju voli nego vidi zenu koja je bila s drugim muskarcima i da osjeca kao da sam ga prevarila. Toliko mi snage, ljubavi i vjere treba da guram sama sve, da odrzavam osjecanja jakima, ali se bojim da cu pokleknuti. Molim za savjet, da li da i dalje nastavim sa ovim ponasanjem i podrskom iako nema rezulatata, ili da to srezem i budem ostrija povodom toga? Sta da radim, jako ga volim i totalno sam nerazumna ovdje, a i on sam je rekao da je nerazumno to njegovo ponasanje, da nikad nije bio takav prije. Muskarci, a i zene koje se razumijete, pomozite.
To što si nerazumna je ok, takve su žene kad se zaljube, ali to kod žena dođe iz stomaka, pa brzo i prođe, no sikiriki. On je tu iskren - muškarac ako voli on voli, a on te ne voli i to ti kaže. Piši propalo i traži drugog lovca na Jelene. Ovaj te samo zavlači, iskoristio te radi seksa ... sad fura dalje i hoće da te se riješi a da on ispadne čist ... patetično ...
- Ramzess Veliki
#12 Re: Molim savjet
Ma kako i rekoh - izmišlja razlog da te ostavi a da on ispadne faca i lafo iskusan. Koliko mu je godina - 22, 23 ???Leda_Jelena wrote:Samo sam htjela da cujem neko drugo misljenje, drzim to u sebi i jede me svaki dan. Nisam ja bog zna kako iskusna, i jedan prije njega je dovoljan da mu smeta. Imao je prije mene zenu koja ih je imala mnogo vise nego ja i nije mu smetalo a volio ju je i imao je ozbiljne namjere, kaze da nije cak o tome ni razmisljao a sada zbog mene pati. Znaci, nije to bio njegov stav, na pocetku sa mnom je cak rekao, ko sam ja da sudim o tome kad sam i sam radio svasta i nisam cvjecka niti malo.
-
Leda_Jelena
#13 Re: Molim savjet
Kako me je to sad pogodilo sto si rekao. Mozda cu opet ispast nerazumna, ali ne mislim da me iskoristava i da hoce da ispali, jednostavno osjetim. Ima 35 godina.
- Ljakan
#14 Re: Molim savjet
reci mu dok si bila sa drugim da si mislila na njega i ako se niste znaliLeda_Jelena wrote:Dobar dan ljudi dragi. Molim za jedan savjet jer ne znam vise sta da radim. S momkom sam 4 mjeseca, zaista smo se povezali i postali jako brzo bliski, zavolili se, nasli se kao dvoje ljudi koji su slicni u svemu. Medjutim, u zadnjih mjesec dana osjecam hladnocu s njegove strane, dugo sam mu to spominjala i na kraju je priznao da on jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da sam imala druge muskarce prije njega, da bi on najradije htio da sam njegova uvijek bila i samo njega cekala. Da se razumijemo da je on imao 5 puta vise zena od mene, i mene to nije briga jer znam da ovo sto on i ja imamo je zaista zasjenilo sve prije a za mene, i poslije, ako se ikada rastanemo. Sto ne bih voljela nikako. Rekao mi je da mu treba razumijevanja i vremena da se pomiri s time i trudim se da mu dajem i razumijevanje i vrijeme, i ljubavi i paznje, sve..Zaista sam mu vjerna, odana i volim ga mnogo i to i sam zna. Medjutim, nekad osjecam da dajem ljubav u prazno jer ne vidim da se stanje poboljsava, hladan je i dalek, udaljava me od sebe i tesko mi je jer se bojim da ce to ponasanje u meni prouzrokovati negativne emocije jer nisam nista ni kriva tu na kraju krajeva. Rekao je da kada pogleda moje lice, vise ne vidi zenu koju voli nego vidi zenu koja je bila s drugim muskarcima i da osjeca kao da sam ga prevarila. Toliko mi snage, ljubavi i vjere treba da guram sama sve, da odrzavam osjecanja jakima, ali se bojim da cu pokleknuti. Molim za savjet, da li da i dalje nastavim sa ovim ponasanjem i podrskom iako nema rezulatata, ili da to srezem i budem ostrija povodom toga? Sta da radim, jako ga volim i totalno sam nerazumna ovdje, a i on sam je rekao da je nerazumno to njegovo ponasanje, da nikad nije bio takav prije. Muskarci, a i zene koje se razumijete, pomozite.
ljubav se dokazuje,manje price vise rada.
- shmizlica
#15 Re: Molim savjet
ma na stranu sve što se volite i šta ti ja znam, ali ako se ti konstantno loše osjećaš zbog njegovog ponašanja jel to ljubav? fino sjedi sa njim i porazgovaraj. ide - ide, ne ide- svak sebi. al ako ćeš se ti stalno osjećati kao krivac i zadnje govno....jel vrijedno?Leda_Jelena wrote:Kako me je to sad pogodilo sto si rekao. Mozda cu opet ispast nerazumna, ali ne mislim da me iskoristava i da hoce da ispali, jednostavno osjetim. Ima 35 godina.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#16 Re: Molim savjet
Ima 35 i to mu priča, pa šta hoće, huriju?
Joj, najgora su ova djeca od 25+ godina
Joj, najgora su ova djeca od 25+ godina
- Ljuska_u_BaklaFi
#17 Re: Molim savjet
Ne voli te, hoće da te ispali, ne želi da ispadne on taj koji je loš i da, nerazumna si ali urazumit ćeš se 
- S4mpion
#18 Re: Molim savjet
Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
Muškarci su takvi da traže ženu koja će im obezbijediti zdravo potomstvo, ako on to nije vidio u tebi baš zbog toga što si prije bila s nekim, onda je sasvim razumljivo njegovo ponašanje i on nije jedini, takvi su muškarci.
Muškarci su takvi da traže ženu koja će im obezbijediti zdravo potomstvo, ako on to nije vidio u tebi baš zbog toga što si prije bila s nekim, onda je sasvim razumljivo njegovo ponašanje i on nije jedini, takvi su muškarci.
- Ljakan
#19 Re: Molim savjet
u svoje ime pricaj mani se generalizovanja.to su razmisljanja primitivaca a njen je jedan od takvih ili je lozi iz ko zna kojeg razloga..S4mpion wrote:Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
- ljetna kiša
#20 Re: Molim savjet
Nisu takvi muškarci, takvi su papci.S4mpion wrote:Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
Da je voli, ne bi mu smetalo ni da ima desetoro djece i pet neuspjelih brakova.
Ne voli je i traži način da prekine a da i dalje ono... ma ono.
-
Mutivoda
#21 Re: Molim savjet
Nije li licemjeran?S4mpion wrote:Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
- S4mpion
#23 Re: Molim savjet
Licemjeran ili ne, njegovo ponašanje je objašnjivo.Mutivoda wrote:Nije li licemjeran?S4mpion wrote:Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#24 Re: Molim savjet
Osoba koja ima 5 neuspjelih brakova nije mentalno dobra.ljetna kiša wrote:Nisu takvi muškarci, takvi su papci.S4mpion wrote:Sve je uredu sa njim, misliti da nešto nije uredu je pogrešno. Ljudi s godinama mijenjaju svoje mišljenje.
Da je voli, ne bi mu smetalo ni da ima desetoro djece i pet neuspjelih brakova.
Ne voli je i traži način da prekine a da i dalje ono... ma ono.
- shmizlica
#25 Re: Molim savjet
nije. onda bi joj trebao reći ja i ti ne možemo biti skupa....ovako je zavlačiS4mpion wrote: Licemjeran ili ne, njegovo ponašanje je objašnjivo.