ako gledas auto sa pogon 4x4 obicni pasat 4motion biti ce ok.
ono na sta bih ja sigurno isao da imam te pare je nesto iz serije xc ili neki subaru
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Da, napisao sam da ima više iskustva od VW, ali to ne znači da je iskusan kao Isuzu ili Chevrolet, dok ostale SUV marke ne bih ni nabrajao...rebranding je dobra stvar, može biti odličan kao što si napisao, a može biti i totalni flop, što dokazuju mizerne prodaje Antare, iako se radi o dobrom SUV modelu...na kraju krajeva, Opel nikada nije razvio ništa svoje po pitanju SUV modela, nego je vazda uzimao od drugih, što znači da ima iskustva u posuđivanju...goran16v wrote: Ja nisam nigdje pominjao kvalitetu nego samo komentarisao natpis da Opel nema toliko iskustva u SUV-ovima, a evo u ovom pusto si sam napisao da ga Opel ima vise nego VW za kojeg niko nece reci da je "neiskusan"(vidi boldirano). Uspjesnost je nesto drugo... Istina je da od pocetka 80-ih Opela ne prati bajna reputacija. Sto se dugovjecnosti Fronterinih motora tice bilo je i jednog u drugog, u nju se ugradjivao i 2,0i 115 KS koji je svojevremeno proglasen za najbolji motor do 2 litre. Sto se Montereya tice, koliko je promasaj dalo bi se raspravljati kad se uzme u obzir koliko ih je komada pod raznim GM brendovima prodato.
Norm wrote:Narode, meni ne treba terenac kao takav...znaci SUV,4x4 pogon za lakse terene i snijeg...
Nissan x-trail, dobar automobil, ali za skoro svaki dio moram u Austriu sto zbog cijena sto zbog cekanja u servisu...Info dobijen od drugara koji ima qashqai-a...
Takodje znam da je Opel Frontera automobil sa mnogo nedostataka, mada ima relativno dobre prodajne rezultate, pa me bas zato interesuje da li su na Antari otklonjene te "bolesti", obzirom da je i Opel poceo raditi malo ozbiljnije na svojim modelima...
Ne znam, jbg Antara mi je pravo legla, ono na prvu...a s druge strane u Bosni se nista ne uzima srcem...samo glavom, velikom ili malom...
Najbolje rješenje ima Lancia Delta Hf IntegraleBakir1 wrote:naravno,ali sta je od ponudjenih pogona u malim autima bez reduktora najbolje rjesenje do sada?
mislim da znas i sam odgovor na to pitanje
Ma ja dobro si to sam malo polupao, još Fiat-a nisam uhodao, nekad mi je Fiat bio namrže auto, nemogu vjerovati svojim ušima da ga sad hvalimElRe wrote:Sedici ide samo 1.9JTD ili 2.0 Multijet, Panda je 1.3 Multijet.
BMW X3 je zakon!2AK-47 wrote:Na Fau VEJ ne pomišljaj imaju loše pogone, i nisu nešto ni ovako. Imaš ove:
1. BMW X3
2. Dacia Duster
3. Renault Koleos
2. FIAT SEDICI 4X4 1,3 multijet
3. FIAT Panda 4x4
4. Hyundai Santa fe
3. kupi terenac pravi, preporučujem ti Mitshubishi Pajero, suv vozila su prdimahovina. SUV ti ništa nenudi, možeš samo imati probleme...
Frionteru nemoj ni pod razno, ona se vodi kao pravi terenac, al je nekakva bedak na terenu i na asfaltu.
Na Fau VEJ ne pomišljaj imaju loše pogone, i nisu nešto ni ovako.

uzimi G2 diesela sa milion kilometara predjenihtatamumi wrote:Htjeo bih da kupim neko malo auto ..znaci ne interesuje me da se kofrcim i nesto ..nego malo auto ..male potrosnje ...e sad jedini problem je sto sam ja skupio samo 3000Km ..pa me zanima sta mogu kupiti za to
Antara nazalost nije vise u igriSirOliver1 wrote:koliko vidim sve se ko nesto pitas al si se zaljubio u Antaru...zato bracane ne razmisljaj puno nego kupi ono sto ti se svidja...![]()
tako i ako se za...bes lakse ti je podnijet a i manje ces se naervirat jer si uzeo nesto za svoju dusu...
a ako ispadne dobro ma heeej,tvojoj sreci nigdje kraja...malo shale...
nemas tu sta ogrijesiti bitno je da je model ocuvan,a sve ti je to ostalo u pet deka...
ja sam od slicnih auta vozio Santa Fe-a i da me takva vozila zanimaju,ne bih nista drugo ni trazio...antara i mnogi drugi modeli jesu mozda ljepsi,ali sam osjecaj za volanom u Hyundai-ju su me odusevili...
al eto ti opet vidi...
Ma ne dolazi u obzir, ipak sam ja ozbiljan otac troje malodobne djece...bordo_boy wrote:BMW X3 je zakon!Može se naći dobar za 13 000 Eura vani... Ja imam 2.5 benzin 2006. crni, sa bijelim enterijerom.