U pitanju je nadogradnja dva stana, otprilike 230m2, mozete li mi preporuciti neku firmu kao izvodjaca radova?
nadam se da je tema na pravom podforumu.
Molim preporuku za gradjevinsku firmu
Moderator: anex
- mO k3
#2 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
a dze , koji grad?mali Ninja wrote:U pitanju je nadogradnja dva stana, otprilike 230m2, mozete li mi preporuciti neku firmu kao izvodjaca radova?
- mali Ninja
#3 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
mO k3 wrote:a dze , koji grad?mali Ninja wrote:U pitanju je nadogradnja dva stana, otprilike 230m2, mozete li mi preporuciti neku firmu kao izvodjaca radova?
trebalo bi mi u sarajevu.
-
to je to
#4 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
I meni treba preporuka. U pitanju je nadogradnja oko 60 kvadrata. U Sarajevu.
-
otsam
#5 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
do koliko para ? gdje su locirani stanovimali Ninja wrote:U pitanju je nadogradnja dva stana, otprilike 230m2, mozete li mi preporuciti neku firmu kao izvodjaca radova?
- mali Ninja
#6 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
otsam wrote:do koliko para ? gdje su locirani stanovimali Ninja wrote:U pitanju je nadogradnja dva stana, otprilike 230m2, mozete li mi preporuciti neku firmu kao izvodjaca radova?
planirana nadogradnja ce se vrsiti na breci, iznad ortopedije. a budzet nije predvidjan, imao sam namjeru pomoci ljudima koji ce to praviti pa ih nisam bas detaljnije ispitivao samo cu ima poslati imena gradjevinskih firmi ili eventualno kontakte...
- Angel_of...
#7 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
Zna li neko kakvu gradjevinsku firmu na Palama ili neku koja bi bila voljna odraditi posao u tom krugu
Treba mi za vikendicu za izgradnju potkrovlja, mijenjanje krova i za vanjske radove, podzide, nivelisanje itd... 
-
addy_sa
#8 Re: Molim preporuku za gradjevinsku firmu
"Radis" Istočno Sarajevo
Seling
Sela
sve lična dobra iskustva
Seling
Sela
sve lična dobra iskustva