Molim pomoć za tri male mace
Moderator: anex
-
femi85
#1 Molim pomoć za tri male mace
Molim sve ljude koji mi mogu pomoći da udomim tri male mace koje su stare oko 7 dana. Pronasla sam ih u Hrasnom u kutiji. Ne znam sta s njima da radim. Za sad su dobro i dobro se oporavljaju. Ja ih mogu zadrazati oko mjesec dana jer nemam prostora za njih. Molim vas da mi pomognete.
Broj mog telefona je 061235808.
-
jasminasab
#2 Re: Molim pomoć za tri male mace
Za pocetak probaj postaviti slike. Nadam se da ce se naci topli dom i za njih...
-
Shoshana
#3 Re: Molim pomoć za tri male mace
Za pocetak, molim te, prosetaj ponovo do Hrasnog i pogledaj neces li gdjegod ugledati i mamu. Mama mora ponekad ostaviti macice da bi pronasla hranu. Ma koliko je lijepo od tebe sto se brines o tome kako ce macici prezivjeti - ipak bi bilo najbolje da macici provedu sto je vise moguce vremena uz mamu. POnesi najvece mace (odnosno ono koje najjace pijuce) i pokusaj njime namamiti mamu.femi85 wrote:Molim sve ljude koji mi mogu pomoći da udomim tri male mace koje su stare oko 7 dana. Pronasla sam ih u Hrasnom u kutiji. Ne znam sta s njima da radim. Za sad su dobro i dobro se oporavljaju. Ja ih mogu zadrazati oko mjesec dana jer nemam prostora za njih. Molim vas da mi pomognete.
-
femi85
#4 Re: Molim pomoć za tri male mace
[img=http://img81.imageshack.us/img81/4823/img2631.th.jpg]femi85 wrote:Molim sve ljude koji mi mogu pomoći da udomim tri male mace koje su stare oko 7 dana. Pronasla sam ih u Hrasnom u kutiji. Ne znam sta s njima da radim. Za sad su dobro i dobro se oporavljaju. Ja ih mogu zadrazati oko mjesec dana jer nemam prostora za njih. Molim vas da mi pomognete.
[img=http://img81.imageshack.us/img81/1596/img2635.th.jpg]
[img=http://img34.imageshack.us/img34/3796/img2647p.th.jpg]
[img=http://img265.imageshack.us/img265/9256/img2646.th.jpg]
[img=http://img265.imageshack.us/img265/9905/img2645.th.jpg]
[img=http://img265.imageshack.us/img265/6392/img2643.th.jpg]
- tinchy
#5 Re: Molim pomoć za tri male mace
Evo slika da svi vide:)femi85 wrote:femi85 wrote:Molim sve ljude koji mi mogu pomoći da udomim tri male mace koje su stare oko 7 dana. Pronasla sam ih u Hrasnom u kutiji. Ne znam sta s njima da radim. Za sad su dobro i dobro se oporavljaju. Ja ih mogu zadrazati oko mjesec dana jer nemam prostora za njih. Molim vas da mi pomognete.
-
femi85
#6 Re: Molim pomoć za tri male mace
Da li ima neko ko bi mogao mačiće uzeti samo privremeno dok se ne nadu udomitelji, jer ne bih željela da ponovo završe na ulici. Ja sam u Sarajevu još 20 dana, a poslije ne znam gdje cu s njima. Jedina opcija mi ostaje da ih ostavim na ulici, gdje vjerovatno neće preživjeti.
-
neraida
#7 Re: Molim pomoć za tri male mace
pa imali kakav pansion da ih odneses??rado bih ekonomski pomogla.femi85 wrote:Da li ima neko ko bi mogao mačiće uzeti samo privremeno dok se ne nadu udomitelji, jer ne bih željela da ponovo završe na ulici. Ja sam u Sarajevu još 20 dana, a poslije ne znam gdje cu s njima. Jedina opcija mi ostaje da ih ostavim na ulici, gdje vjerovatno neće preživjeti.
-
femi85
#8 Re: Molim pomoć za tri male mace
Ne znam da li postoji kakav pansion, ali i ako ima ne vjerujem da bih ih mogli cuvati dugo dok se ne nađe neko ko ce ih udomiti.neraida wrote: pa imali kakav pansion da ih odneses??rado bih ekonomski pomogla.
Ja sa našla udomitelja za ovo žuto mače, ostale su još ove dvije male curice.
-
neraida
#9 Re: Molim pomoć za tri male mace
UH...moji su u Ze,a ja tek dolazim oko 20 jula mozda koji dan ranije dole pa mozda..???????nadam se da nebi bilo kasno..femi85 wrote:Ne znam da li postoji kakav pansion, ali i ako ima ne vjerujem da bih ih mogli cuvati dugo dok se ne nađe neko ko ce ih udomiti.neraida wrote: pa imali kakav pansion da ih odneses??rado bih ekonomski pomogla.
Ja sa našla udomitelja za ovo žuto mače, ostale su još ove dvije male curice.
-
femi85
#10 Re: Molim pomoć za tri male mace
Ja ću pokušati ostati do 20. jula pa ako budeš mogla pomoći javi se. Hvala ti unaprijed, puno mi je lakše od kako znam da ima neko kome je stalo do mačića.
-
femi85
#11 Re: Molim pomoć za tri male mace
evo i novih slicica...
dvije mace jos uvijek nisu udomljene. pomozite im da prezive

dvije mace jos uvijek nisu udomljene. pomozite im da prezive

-
neraida
#12 Re: Molim pomoć za tri male mace
bas su slatki...........
))) nadam se da se vidimo. 
-
femi85
#13 Re: Molim pomoć za tri male mace
Mace vise nisu kod mene. Ako ima zainteresovanih za mace neka se jave neraidi, kojoj se puno, puno zahvaljujem sto ih je spasila od ulice.
-
neraida
#14 Re: Molim pomoć za tri male mace
Cao da mace su za sada kod mene,i mogu biti kratko vrijeme kod mene oko 7-10 dana jer moji roditelji ne zele nikakvi ljubimaca,zato ako ima neko zaintresovan za njih neka se javi na pp.femi85 wrote:Mace vise nisu kod mene. Ako ima zainteresovanih za mace neka se jave neraidi, kojoj se puno, puno zahvaljujem sto ih je spasila od ulice.
Muzjaci su,jedu lijepo,sluze se pijeskom,izgledaju lijepo.
N
-
neraida
#15 Re: Molim pomoć za tri male mace
Ove dvije male mace su jos uvjek u Zenici,i tu ce biti,narasli su,umiljati su,gore femme85 napisa curice ja koliko sam vidjela su muski,ali elem nejse kako bilo bit ce poslije kastrirani,sada su vakcinisani,dobili tabletu protiv parazita,zakapani sa adventage protiv buha,zivahni itd,uskoro cu postaviti koju sliku da ih vidite.
-
neraida
#16 Re: Molim pomoć za tri male mace
Evo i slika mojih momaka.

- PticaTrkachica
#17 Re: Molim pomoć za tri male mace
Uh vidi momačina što dobro napreduju
. Jesu li bili na kastraciji?
-
neraida
#18 Re: Molim pomoć za tri male mace
Cao,nisu jos jer imaju oko 4 mjeseca,moji su sada ovdje tako da ih sestra cuva,kada se oni vrate dole oni idu na kastraciju. 
Ja mashala mashala ....slatkisi mali....
Ja mashala mashala ....slatkisi mali....
-
Tinkerbell_Ze
#19 Re: Molim pomoć za tri male mace
joj medeni su
koja razlika između prvih slika i ovih sad
dušice lijepe
izgledaju mi napredni za 4 mjeseca, mada se nikad na slici ne vidi kolika je macica
poslala sam Vam pp, sad ne znam je li stigla
-
neraida
#20 Re: Molim pomoć za tri male mace
Hvala na pp.Tinkerbell_Ze wrote:joj medeni sukoja razlika između prvih slika i ovih sad
dušice lijepe
izgledaju mi napredni za 4 mjeseca, mada se nikad na slici ne vidi kolika je macica
![]()
Da razlika je ogromna kako mi kazu roditelji.
Trudimo se da se dobro napreduju...
-
The Bee
#21 Re: Molim pomoć za tri male mace
Eh...ja bih najbrži način i najsigurniji da nabavim jedno malo mače...bilo bi idealno da je većš bilo kod veterinara...zna li neko...???
-
Tinkerbell_Ze
#22 Re: Molim pomoć za tri male mace
Ja imam dva mačića koja dajem na udomljavanje, ali nisu baš toliko mali. Dvije curice imaju 6 mjeseci. Preslatki su i umiljati
Evo slike ljepotica

Stavila sam sliku na temi udomljavanje mačaka, pa možeš pogledati. Tu sam malo više pisala o njima: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 67&start=0

Stavila sam sliku na temi udomljavanje mačaka, pa možeš pogledati. Tu sam malo više pisala o njima: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 67&start=0
-
neraida
#23 Re: Molim pomoć za tri male mace
The bee,eto Tinkerball_Ze ima mace,a ima i neki slika na temi udomljavanje maca Argentaria ili vec tako nekako nickname imam male macice.
Nadam se da ces uspjeti naci ...i usreciti jedno malo mace.
Nadam se da ces uspjeti naci ...i usreciti jedno malo mace.
-
argentaria
#24 Re: Molim pomoć za tri male mace
Zdravo.Ja imam male mace stare oko 2 mjeseca,nasla ih u starom automobilu.imaju slike na temi o udomljavanju.Dvije su zenkice i dva muzjaka.Jedan muzjak uskoro ide u jednu porodicu a drugi muzjak je imao povredu kicme od strane "male slatke djecice" tako da jadnicak povremeno padne kad hoda ili trci.On je jedini bio kod veterinara.Zenkice se skoro i ne razlikuju.Nauceni su na pijesak ali u dvoristu.Uvijek idu na isto mjesto kad ih "nuzda natjera".Bilo bi lijepo da ih neko uzme ko zaista voli zivotinje.The Bee wrote:Eh...ja bih najbrži način i najsigurniji da nabavim jedno malo mače...bilo bi idealno da je većš bilo kod veterinara...zna li neko...???