molim pomoc oko vize za usa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mire11

#1 molim pomoc oko vize za usa

Post by mire11 »

pozdrav zamolio bih vas ako mozete da mi pomognete oko vize za usa poceo sam sa procesom skoro 6 mjeseci pa me zanima dali ko zna sta kolko jos ima proces moj trenutno stanje je ovooo Post Decision Activity

On August 14, 2014, we mailed you a notice that we have approved this I130 IMMIGRANT PETITION FOR RELATIVE, FIANCE(E), OR ORPHAN. Please follow any instructions on the notice. If you move before you receive the notice, call customer service at 1-800-375-5283.

For approved applications/petitions, post-decision activity may include USCIS sending notification of the approved application/petition to the National Visa Center or the Department of State. For denied applications/petitions, post-decision activity may include the processing of an appeal and/or motions to reopen or reconsider and revocations. ili na nasem jezikuu Post Odluka aktivnost

14. kolovoza 2014, poslali smo vam obavijest smo odobrili ovaj I130 imigrant peticiju za relativno, zaručnik (e), ili odbačene. Molimo slijedite upute na obavijesti. Ako se krećete prije nego što primi obavijest, nazovite korisničku službu na 1-800-375-5283.

Za odobrene aplikacije / peticija, aktivnost nakon odluke lipnja su USCIS slanje obavijesti o odobrenim primjene / peticiju u Nacionalni Visa centar ili u State Department. Za odbijenih zahtjeva / peticije, aktivnost nakon odluke lipnja uključuju obradu u žalbenom postupku i / ili prijedloga da se ponovno otvori ili ponovno razmotri i otkazivanja...... sad me zanima dali je meni odobren taj i 130 ili..... i kolko ima jos procesa od prilike hvalaa svima na bilo kakvoj pomociii
Ringhio

#2 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by Ringhio »

Jare,

Pise ti na pocetku da su ti odobrili.

Poslali su ti mail 14-tog Avgusta da ti to jave.

Nevjeruj Google translate-u i zeni koja pusi drinu meko pakovanje.

Relative nije relativno nego srodnik
Orphan nije odbacen nego siroce ili dijete koje su napustili roditelji.

Izmedju ostalog su ti rekli da pratis instrukcije koje su ti poslali u tom mailu 14-tog. Tu ces vjerovatno naci i ostalo sto ti zahtjevaju pa ces samim time znati i odgovor na pitanje koliko jos procesa ima.

Su srecom.
mire11

#3 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by mire11 »

hvala
Nomo

#4 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by Nomo »

Ringhio wrote:Jare,

Pise ti na pocetku da su ti odobrili.

Poslali su ti mail 14-tog Avgusta da ti to jave.

Nevjeruj Google translate-u i zeni koja pusi drinu meko pakovanje.

Relative nije relativno nego srodnik
Orphan nije odbacen nego siroce ili dijete koje su napustili roditelji.

Izmedju ostalog su ti rekli da pratis instrukcije koje su ti poslali u tom mailu 14-tog. Tu ces vjerovatno naci i ostalo sto ti zahtjevaju pa ces samim time znati i odgovor na pitanje koliko jos procesa ima.

Su srecom.
pametan covjek
mire11

#5 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by mire11 »

imam li jos puno procesa da cekam do krajaaaaaaaaaaa
Nomo

#6 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by Nomo »

mire11 wrote:imam li jos puno procesa da cekam do krajaaaaaaaaaaa
nema panike kume . ako si nasao ljubav tamo i ako je iskrena i prava i ako dokazes dobices sve papire i selis se u chicago gdje te ceka med i mlijeko i cadilac u garazi . nece bolan amerika pobjeci nigdje samo strpljenja malo . ameri rade adminstraciju vrlo prezcizno i efektno . sve ce leci na svoje mjesto . no frx . no problemo
mire11

#7 Re: molim pomoc oko vize za usa

Post by mire11 »

poz rajaa jedno pitanje vezano dobio sam od nvc broj slucaja pa me zanima jel mi ostalo jos puno procesa i sta me jos ceka molim dami neko da odgovor koje proso kroz ovoaj slucaj hvalaaaa
Post Reply