MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
x3nom0rph

#1 MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by x3nom0rph »

Cao svima. Nadam se da neko moze i hoce pomoci da udomi jednog prelijepog i jako umiljatog macka. Star je odprilike oko 7-11 mjeseci. Koliko sam saznao, zivio je u stanu kod jedne familije, pa je najvjerovatnije naucen na pijesak itd. Pa su ga oni izbacili :-(

Sreo sam ga tokom mog kratkog boravka u Sarajevu (10 dana) i totalno zaljubio u njega. Radi prokleti EU zakona ga nisam mogao ponjeti samnom :-(

Jako je umiljat, voli se maziti, cak i ne kaki/piski u zgradi, nego ide u zbunje iza zgrade. Hranio sam ga svakog dana, a i drugi mu podakad dadnu da jede.

Ako iko ima volju i mogucnost MOLIM VAS javi/javite se. Znam da zvuci jako glupo, ali bi ste me ucinili jako sretnom osobom :-)

So please.... pomozi/te jednoj zivotinji i dajte mu vrijedan zivot, da ima hranu, vodu, ljubav i krov nad glavom.

Molim vas da neko pomogne sto prije!!! Ali samo osobe koje VOLE zivotinje i koje ce se brinuti za njega, najradije cijeli njegov zivot!

Za vise info, samo se javite pa cu vam pomoci.

P.s! Nisam vise u Sarajevu, ali to nije nikakav problem.

Hvala vam svima unaprijed!

Pozdrav

Image

Image
dječak sa šibicama

#2 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by dječak sa šibicama »

Ljepotan... onaj ko ovakvog macka moze izbaciti iz kuce, zasluzuje samo najgore u zivotu.

Zao mi je sto ne mogu primiti ovog macora na stan, iskreno :( ali zakleo sam se da vise nikada necu imati macku, licni razlozi.
x3nom0rph

#3 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by x3nom0rph »

I ja isto tako mislim... Stvarno velika grehota ko moze to uciniti :-(

Nema problema. Hvala na odgovoru :-) Ako slucajno znas nekoga ko bi mogao pomoci, javi :-D

Pozdrav
dječak sa šibicama

#4 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by dječak sa šibicama »

Nazalost, ne znam nikoga... jedina porodica koja bi uzela macka, vec ima macu.

Ako slucajno saznam, javim, ali...

Macor je predivan.
globosa

#5 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by globosa »

Za mačka ne bi bi nikakav problem da putuje u bilo koju zemlju EU. Da bi to bilo moguće potreban je pasoš i čip. Za to vrijeme mačak može boraviti u nekom od pansiona.
x3nom0rph

#6 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by x3nom0rph »

dječak sa šibicama wrote:Nazalost, ne znam nikoga... jedina porodica koja bi uzela macka, vec ima macu.

Macor je predivan.
Jos jednom, hvala puno :-D Ako sta ispadne, javi :-D
x3nom0rph

#7 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by x3nom0rph »

globosa wrote:Za mačka ne bi bi nikakav problem da putuje u bilo koju zemlju EU. Da bi to bilo moguće potreban je pasoš i čip. Za to vrijeme mačak može boraviti u nekom od pansiona.
Treba rabiesvaccine se dati, pa onda treba proci 21 dan :sad: Posto vec imam jednog macka u stanu, nesmijem nista rizikovati. Da zivim u Sarajevu ili okolini, ondi vec kod mene zivio :-)

Molim sviju, raspitajte se... ako ko zeli jednog macka, ovaj je PERFEKTAN :-)
x3nom0rph

#8 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by x3nom0rph »

x3nom0rph wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nazalost, ne znam nikoga... jedina porodica koja bi uzela macka, vec ima macu.

Macor je predivan.
Jos jednom, hvala puno :-D Ako sta ispadne, javi :-D
Mada macke uvijek vole kompaniju (ex. 2 mace). No kidding :-)
Djubre_

#9 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by Djubre_ »

Dovedi ga meni neka se druzi sa mojim. Moj je vani i kod komsije u kotlovnici preko zime.. ma da sumnjam da ce zajedno biti.. ali maca uvijek imam.. meni je moj prelijep i jako pameta . Sami lezi i valja se da ga nogo diras.. navikao na to..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
globosa

#10 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by globosa »

x3nom0rph wrote:
globosa wrote:Za mačka ne bi bi nikakav problem da putuje u bilo koju zemlju EU. Da bi to bilo moguće potreban je pasoš i čip. Za to vrijeme mačak može boraviti u nekom od pansiona.
Treba rabiesvaccine se dati, pa onda treba proci 21 dan :sad: Posto vec imam jednog macka u stanu, nesmijem nista rizikovati. Da zivim u Sarajevu ili okolini, ondi vec kod mene zivio :-)

Upravo taj 21 dan bi bio u pansionu! Za to vrijeme bi se čipirao. I onda može putovati. Nema rizika. Dva mačka odlično žive zajedno ako su kastrirana. Udomljavanje nekastriranog mačka, koji će živjeti vani, znači i njegov kratak život!
moa

#11 Re: MOLIM NEKOGA DA UDOMI JEDNOG PRELIJEPOG MACKA

Post by moa »

Pravi lafac..
Post Reply