molba za pomoć
-
veho71
#1 molba za pomoć
Pozdrav svima.Zovem se Vehid Merdić.Živim u Kaknju-BiH.Imam 35 godina.Već 20 godina bolujem od distrofije mišića i teški sam stopostotni invalid.Za koliko toliko normalan život ovog trenutka su mi neophodne mnoge stvari a posebno električna invalidska kolica jer su ona koja sam dosad koristio dotrajala i pokvarena bez mogućnosti za popravak.Stoga ovim putem molim sve ljude dobre volje da mi ako su u mogućnosti pomognu i tako mi olakšaju veoma težak život.Još jednom vas pozdravljam i unaprijed hvala.VEHID
[email protected]
[email protected]
- SaraLe
#2 Re: molba za pomoć
Mozes li reci cijenu kolica i gdje se mogu uzeti?veho71 wrote:Pozdrav svima.Zovem se Vehid Merdić.Živim u Kaknju-BiH.Imam 35 godina.Već 20 godina bolujem od distrofije mišića i teški sam stopostotni invalid.Za koliko toliko normalan život ovog trenutka su mi neophodne mnoge stvari a posebno električna invalidska kolica jer su ona koja sam dosad koristio dotrajala i pokvarena bez mogućnosti za popravak.Stoga ovim putem molim sve ljude dobre volje da mi ako su u mogućnosti pomognu i tako mi olakšaju veoma težak život.Još jednom vas pozdravljam i unaprijed hvala.VEHID
[email protected]
-
delicve
#3 Odgovor
Srdacan pozdrav svim Forumasima,,,
Evo ukratko da se javim na ovu temu za pomoc invalidu posto sam i sam invalid 100% iz iste opcine i istog mjesta pa zelim da potvrdim da je sve kako je navedeno 100% istina, a ja sam dobio na poklon kolica na el. pogon zahvaljujuci dobrim ljudima sirom svijeta Mostarcima koji su mi kupili kolica i dostavili a posto poznajem dobro Merdica invalida njemu bih godila i odgovarala ista kolica koja su kod mene koja su kupljena u republici Hrvaskoj a ista se mogu naci ,nabaviti i kupiti kod nas u Bosni tacnije u Bihacu ili Zenici kako sam nedavno saznao posto sam se informisao u vezi nabavke guma za sebe pa eto ja znam od te valjda je firma broj telefona a neznam koliko kostaju a mogu provjeriti sutra pa da javim...pa eto ja se nadam da ce biti dobrih ljudi i ovdje na ovom forumu koji ce moci prikupiti potrebna srestva za kolica i ista kupiti sam znam kako je kad odgovaraju i kada se moze izici napolje kako treba...postovani forumasi sve ako nesto mogu pomoci u vazi informacija tu sam slobodno me kontaktirajte a sam nisam u mogucnosti na neki drugi nacin da pomognem....sve najbolje i sa srecom da bude..
vehid Delic...
Evo ukratko da se javim na ovu temu za pomoc invalidu posto sam i sam invalid 100% iz iste opcine i istog mjesta pa zelim da potvrdim da je sve kako je navedeno 100% istina, a ja sam dobio na poklon kolica na el. pogon zahvaljujuci dobrim ljudima sirom svijeta Mostarcima koji su mi kupili kolica i dostavili a posto poznajem dobro Merdica invalida njemu bih godila i odgovarala ista kolica koja su kod mene koja su kupljena u republici Hrvaskoj a ista se mogu naci ,nabaviti i kupiti kod nas u Bosni tacnije u Bihacu ili Zenici kako sam nedavno saznao posto sam se informisao u vezi nabavke guma za sebe pa eto ja znam od te valjda je firma broj telefona a neznam koliko kostaju a mogu provjeriti sutra pa da javim...pa eto ja se nadam da ce biti dobrih ljudi i ovdje na ovom forumu koji ce moci prikupiti potrebna srestva za kolica i ista kupiti sam znam kako je kad odgovaraju i kada se moze izici napolje kako treba...postovani forumasi sve ako nesto mogu pomoci u vazi informacija tu sam slobodno me kontaktirajte a sam nisam u mogucnosti na neki drugi nacin da pomognem....sve najbolje i sa srecom da bude..
vehid Delic...
-
delicve
#5 Odgovor
pozdrav...sutra se ujutro razupitujem cijenu i sve oko distribucije pa se sa svim informacijama javljam a do tada sve najbolje svima...
-
veho71
#6 molba za pomoć
distributer el.inv.kolica u bih za kog ja znam je u bihaću.tačnu cijenu ne znam a njihova veb adresa je http://www.bauerfeind.ba
hvala na razumjevanju.
hvala na razumjevanju.
-
veho71
#8 Molim za pomoć
što se tiče specifikacije vjerujte da nisam upoznat.jedino što vam mogu reći je da su to el.inv.kolica koja koriste distrofičari.molim vas da mi ne zamjerite što sam neupućen,jer ja vrlo rijetko imam priliku izaći vani pa su tako mediji moj jedini prozor u svijet.
-
delicve
#9 Odgovor
pozdrva svima..evo da se javim sa kratkim odgovorom sto sam i obecao,ja sam kontaktirao bihac zastupnika za Bi H u vezi kolica oni ce za sedam otprilike dana dobiti kolica koja bih najbolje koristila i pasala Merdici a i trenutno na lageru u magacinu imaju nekoliko koja bih mogla mozda i pasati al ova sto ocekuju su za njegovu situaciju u kojoj je sa zdravljem najpogodnija a poskupa su njihova cijena je oko 4000 do 4500 maraka,pa evo ko zeli neka pozove i vidi sa gospodinom glavnim za kolica ime mu je Nino a telefon je centrala 00387 37 313 198
hvalasvima unapriojed sa nadom dacete uspjeti nesto uciniti a ima kolica koja bih mu pasala i u oglasima mozda jeftinije..
hvalasvima unapriojed sa nadom dacete uspjeti nesto uciniti a ima kolica koja bih mu pasala i u oglasima mozda jeftinije..
-
delicve
#10 Hvala unaprijed
Srdacan pozdrav svim forumasima..
evo ukratko da pokrenem ponovo temu za Merdica, ja vas molim da ne pomoslite na prevaru posto se na nekim stranicama pomonje neka prevara u vezi kolica da Merdici nisu potrebna posto je vec pocetkom godine bila tema u vezi nabavke kolica za Vehida a to je bilo u vezi mene ja sam Vehid Delic isto komsija Merdica u drugom selu do njega pa sam ja dobio kolica koja su ljudi kupili i donirali mi a ista evo ako budem mogao postaviti koja sam dobio koja bih i njemu jako odgovarala kada bilo moguce...molim vas pomozite mu kako sebi obezbjedio pogodna kolica bilo bih mi jako drago samo da nedodje do zabune nije u pitanju ista osoba ja sam Vehid Delic ozenjen otac troje djece a on je Vehid Merdic koji je obolio od distrofije misica kao i njegova sestra ja sam invalid od saobracajne nesrece pa se nadam da nece biti neke zabune...
Hvala vam svima u moje i njegovo ime...
sve najbolje svima sa nadom u vase pozitivne odgovore..
evo ukratko da pokrenem ponovo temu za Merdica, ja vas molim da ne pomoslite na prevaru posto se na nekim stranicama pomonje neka prevara u vezi kolica da Merdici nisu potrebna posto je vec pocetkom godine bila tema u vezi nabavke kolica za Vehida a to je bilo u vezi mene ja sam Vehid Delic isto komsija Merdica u drugom selu do njega pa sam ja dobio kolica koja su ljudi kupili i donirali mi a ista evo ako budem mogao postaviti koja sam dobio koja bih i njemu jako odgovarala kada bilo moguce...molim vas pomozite mu kako sebi obezbjedio pogodna kolica bilo bih mi jako drago samo da nedodje do zabune nije u pitanju ista osoba ja sam Vehid Delic ozenjen otac troje djece a on je Vehid Merdic koji je obolio od distrofije misica kao i njegova sestra ja sam invalid od saobracajne nesrece pa se nadam da nece biti neke zabune...
Hvala vam svima u moje i njegovo ime...
sve najbolje svima sa nadom u vase pozitivne odgovore..
-
veho71
#11 Re: molba za pomoć
nabavio sam kolica,pa bih zamolio administratora da obriše ovu temu.hvala i pozdrav.