Cuj!veca_sa wrote:zato Argentina nikad nece uci u Evropu
Ali oni suradjivaju sa Haagom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Cuj!veca_sa wrote:zato Argentina nikad nece uci u Evropu
Crvena Tifoza wrote:Vjerujem da su svoju solidarnost pokazali i navijaci Lazia prema BHF poslije famozne utakmice (SCG-BiH) na Marakani. How, yes no.elSaik wrote:Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota...Crvena Tifoza wrote:Bili su mi uvijek dragi. Poštovao sam sve to što rade.
Ali dal' navijac Lazia zasluzuje toliki tekst na njihovoj sluzbenoj stranici, sami procjenite:
Tekst:
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 8&Itemid=2![]()
A.C.A.B.
Crvena Tifoza wrote:Vjerujem da su svoju solidarnost pokazali i navijaci Lazia prema BHF poslije famozne utakmice (SCG-BiH) na Marakani. How, yes no.elSaik wrote:Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota...Crvena Tifoza wrote:Bili su mi uvijek dragi. Poštovao sam sve to što rade.
Ali dal' navijac Lazia zasluzuje toliki tekst na njihovoj sluzbenoj stranici, sami procjenite:
Tekst:
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 8&Itemid=2![]()
A.C.A.B.
CGN wrote:Crvena Tifoza wrote:elSaik wrote: Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota...![]()
A.C.A.B.
Vjerujem da su svoju solidarnost pokazali i navijaci Lazia prema BHF poslije famozne utakmice (SCG-BiH) na Marakani. How, yes no.
Upitaj sebe zasto onda navijas za BiH kojoj je bio trener Baka Sliskovic jedan od stvoritelja Zrinjskog i mrznje prema Bosnjackom narodu. Kako ono bi njegova recenica??? Ah sad se sjeti --->MOSTAR MORA BITI HRVATSKI!!!Malo morgen......
Idi trci na BHF stranicu stavili su opet nove vijesti!!!!
Upravo tako!!!!!!!!Bosanski_kralj wrote:Molba za sve navijačke grupe u BiH: molim vas da se ne prozivate kao ultrasi, huligani, ovo-ono, kad dopuštate da vam se po gradu slobodno šetaju ofucine, ljudi zbog kojih vam je reprezentacija u ovakvom stanju, ili ako će vam više značiti ljudi zbog kojih vam je klub u ovakvom stanju. Ne mogu da vjerujem da su kao vaši ciljevi napadi na suparniče navijačke grupe, koji su vaši zaleti neptijatelji, a da se nemožete ujediniti u u cilju koji će svima biti od koristi. Dajte da se sruši savez pa onda radite štahćete, ubijajte se, koljite i sl. Ako su se mogli ujediniti navijači u Italiji, koji su daleko veći međusobni neprijatellji, i ako smo se mogli ujediniti na Marakani kad nam je to trebalo, ne vidim zašto to ne bismo mogli učiniti sad, kad nam je došlo do grla.
NIJE TAČNO! Cijela je Bosna okrenula BHFu i njihovim istomišljenicima leđa poslije pobjeda protiv Norveške, Malte i Turske. A sad kad su gotove kvalifikacije, a Reprezentacija NSBiH-a ih završila kako je završila, onda bi opet ti isti Bosanci i Hercegovci da BHF napokon nešto uradi. Kao, šta čekaju do sada, jel?cico x wrote:sva se bosna oslonula na BHF
Ma i kada bi uradili ponovo nesto, opet bi ti isti krenuli po starom. Eno ih gadjaju nase navijace, sta ce Evropa misliti sad o nama, vidi nevjernika u po Ramazana jebu mater Munibu, to su sve govna, fasisti itd. Ma mi smo takav narod, prije ce se ujediniti Srbi i Hrvati nego mi.elSaik wrote:NIJE TAČNO! Cijela je Bosna okrenula BHFu i njihovim istomišljenicima leđa poslije pobjeda protiv Norveške, Malte i Turske. A sad kad su gotove kvalifikacije, a Reprezentacija NSBiH-a ih završila kako je završila, onda bi opet ti isti Bosanci i Hercegovci da BHF napokon nešto uradi. Kao, šta čekaju do sada, jel?cico x wrote:sva se bosna oslonula na BHF
Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...testament wrote:Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...
Normalno da ti je cist kad si iso gledat samo Genk...jer ti sto ovdje po forumu predstavljas pitare je parodija...niko nista konkretno a sve neki hooligani, navijaci a ustvari prodane duse...![]()
Ne razumijem te. WTFBabayaro wrote:Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...
Normalno da ti je cist kad si iso gledat samo Genk...jer ti sto ovdje po forumu predstavljas pitare je parodija...niko nista konkretno a sve neki hooligani, navijaci a ustvari prodane duse...![]()
Ti baš moraš svaku temu povezati sa onim svojim ugursuzima...Majstorinho wrote:Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...testament wrote:Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Momak je spomenuo Horde zla i Manijake, pa sam se nadovezao. A ti i dalje imas kompleks, pa me citiraselSaik wrote:Ti baš moraš svaku temu povezati sa onim svojim ugursuzima...Majstorinho wrote:Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...testament wrote:Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Između nas dvojice, mislim da ti je značenje riječi "kompleks" strano.Majstorinho wrote:Momak je spomenuo Horde zla i Manijake, pa sam se nadovezao. A ti i dalje imas kompleks, pa me citiraselSaik wrote:Ti baš moraš svaku temu povezati sa onim svojim ugursuzima...Majstorinho wrote: Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...
Da me ukinu?Babayaro wrote:Hajd dobro...al bih zamolio Hordase prave da te vise ukinu...Ne razumijem te. WTF Confused Isao da gledam samo genk? I zasto prodane duse? Koji si ti delegat Rolling eyes
Potpisujem !!!!!!Fiore wrote:Lahko je sjediti zavaljen i srati po forumu sta bi ko trebao.isto kao i p-politicari ovi iz Bosne.... krenite od sebe koliko mozeste skupit ljudi.,koji mislite isto osjecate isto..pa da uradite pravu stvar..nemojte cekat na neka imena,nadimke i sl.. da se razbije prozor ili razvali faca nekom ne treba 50 ljudi.. cak i dosta
manje.. i da ne duzim jer stvarno duze postove slabo ko i cita..
Krecite se u grupicama kad prolazite pored NS BiH i budite uvjek spremni bar za pasom drzite kamen kakav i sl.. et pa se mozda sretnemo..![]()
A vi Bosanci i Hercegovci koji ste u Sarajevu ovako ili onako..pridruzite se mladim snagama., ne glumite manekene na pisti laznih morala..