Molba za BHF

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

veca_sa wrote:zato Argentina nikad nece uci u Evropu :-D
Cuj! :(

Ali oni suradjivaju sa Haagom. :lol:
CGN

Post by CGN »

Crvena Tifoza wrote:
elSaik wrote:
Crvena Tifoza wrote:Bili su mi uvijek dragi. Poštovao sam sve to što rade.
Ali dal' navijac Lazia zasluzuje toliki tekst na njihovoj sluzbenoj stranici, sami procjenite:

Image

Tekst:
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 8&Itemid=2
Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota... :roll:

A.C.A.B.
Vjerujem da su svoju solidarnost pokazali i navijaci Lazia prema BHF poslije famozne utakmice (SCG-BiH) na Marakani. How, yes no. :roll:

Upitaj sebe zasto onda navijas za BiH kojoj je bio trener Baka Sliskovic jedan od stvoritelja Zrinjskog i mrznje prema Bosnjackom narodu. Kako ono bi njegova recenica??? Ah sad se sjeti --->MOSTAR MORA BITI HRVATSKI!!!

Idi trci na BHF stranicu stavili su opet nove vijesti!!!!
CGN

Post by CGN »

Crvena Tifoza wrote:
elSaik wrote:
Crvena Tifoza wrote:Bili su mi uvijek dragi. Poštovao sam sve to što rade.
Ali dal' navijac Lazia zasluzuje toliki tekst na njihovoj sluzbenoj stranici, sami procjenite:

Image

Tekst:
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 8&Itemid=2
Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota... :roll:

A.C.A.B.
Vjerujem da su svoju solidarnost pokazali i navijaci Lazia prema BHF poslije famozne utakmice (SCG-BiH) na Marakani. How, yes no. :roll:

Upitaj sebe zasto onda navijas za BiH kojoj je bio trener Baka Sliskovic jedan od stvoritelja Zrinjskog i mrznje prema Bosnjackom narodu. Kako ono bi njegova recenica??? Ah sad se sjeti --->MOSTAR MORA BITI HRVATSKI!!! :D Malo morgen......

Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

CGN wrote:
Crvena Tifoza wrote:
elSaik wrote: Da, kako ih samo nije stid. Odaju počast ubijenom navijaču. Stvarno, sramota... :roll:

A.C.A.B.

Upitaj sebe zasto onda navijas za BiH kojoj je bio trener Baka Sliskovic jedan od stvoritelja Zrinjskog i mrznje prema Bosnjackom narodu. Kako ono bi njegova recenica??? Ah sad se sjeti --->MOSTAR MORA BITI HRVATSKI!!! :D Malo morgen......

:roll:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Moja molba BHF-ima

Ja živim i radim u Sarajevu, gradu gdje je sjedište fudbalsko-nogometnog saveza, stid me je što navijači sarajevskih klubova u toj instituciji ne vide rak, ne vide neprijatelja BiH fudbala bio on klubski, reprezentativni, mali, onaj u sali , na snijegu il gdje već....
Ti ljudi koji sjede u foteljama i troše pare na gluposti a pri tome ubijaju naš fudbal. Sama spomen Kup-a Uefa, Lige Prvaka, Svjetskog Prvenstva, Europskog il bilo čega... mene dovodi do bijesa, scena sa nedavanjem pasoša Miralemu Pijaniću il gubitci mnogih igrača koji sad igraju za mnoge Europske ekipe il za naše Istočne i Zapadne susjede kojima ja inače skidam kapu, posebno Zapadnim.....

Sad da se vratim na molbu BHF-u... evo ciklus je prošao, mi smo jopet donji, mladi ju donji, pjetlići su donji... malverzacija sve više je... sve je više taldžija...a mi težimo amaterskom sportu....

Moja ideja su protesti oko saveza, da se u saradnji sa navijačkim skupinama organizuje bojkot svih utakmica, da se traži osnivanje udruženja navijačkih grupa i samih klubova da bi se koliko - toliko situacija unormalila...

Opsada saveza, ako treba i šire akcije...

Ovo je moja molba jer sluha Manijaci i Hordaši nemaju.......

Eto..
Bosanski_kralj

Post by Bosanski_kralj »

Molba za sve navijačke grupe u BiH: molim vas da se ne prozivate kao ultrasi, huligani, ovo-ono, kad dopuštate da vam se po gradu slobodno šetaju ofucine, ljudi zbog kojih vam je reprezentacija u ovakvom stanju, ili ako će vam više značiti ljudi zbog kojih vam je klub u ovakvom stanju. Ne mogu da vjerujem da su kao vaši ciljevi napadi na suparniče navijačke grupe, koji su vaši zaleti neptijatelji, a da se nemožete ujediniti u u cilju koji će svima biti od koristi. Dajte da se sruši savez pa onda radite štahćete, ubijajte se, koljite i sl. Ako su se mogli ujediniti navijači u Italiji, koji su daleko veći međusobni neprijatellji, i ako smo se mogli ujediniti na Marakani kad nam je to trebalo, ne vidim zašto to ne bismo mogli učiniti sad, kad nam je došlo do grla.
uvjek dobar gost

Bosanski_kralj wrote:Molba za sve navijačke grupe u BiH: molim vas da se ne prozivate kao ultrasi, huligani, ovo-ono, kad dopuštate da vam se po gradu slobodno šetaju ofucine, ljudi zbog kojih vam je reprezentacija u ovakvom stanju, ili ako će vam više značiti ljudi zbog kojih vam je klub u ovakvom stanju. Ne mogu da vjerujem da su kao vaši ciljevi napadi na suparniče navijačke grupe, koji su vaši zaleti neptijatelji, a da se nemožete ujediniti u u cilju koji će svima biti od koristi. Dajte da se sruši savez pa onda radite štahćete, ubijajte se, koljite i sl. Ako su se mogli ujediniti navijači u Italiji, koji su daleko veći međusobni neprijatellji, i ako smo se mogli ujediniti na Marakani kad nam je to trebalo, ne vidim zašto to ne bismo mogli učiniti sad, kad nam je došlo do grla.
Upravo tako!!!!!!!!

Uzrok svih zala je fudbalski-nogometni savez tamo se svi trebamo izboriti za bolji fudbal-nogomet---- svi kao jedan i tek tad možemo očekivati naše klubove u Euro kupovima, reprezentaciju na jakim takmičenjima....

Rat savezu, bojkot se nastavlja........
Opsada !!!!!
cico x

Post by cico x »

ma dajte ljudi smijesni ste pravo,hahahaahha,kakve opsade,bojkoti,napadi?
pa ljudi dragi,BHF je pravio demonstracije ispred saveza,pa smo svi svjedoci bilo koliko je naroda doslo pred lopovsku kucu!

raja jednostavno vise nema volje,svjedno nam je za usketa & co,ko ce sad ici rusiti vladu,svi ganjamo svoje prezivljavanje,jedino studenti mogu nesto pokrenuti jer ih je "najvise" kakve crne horde,kospe,huligani vaki naki,ne budite smijesni,da je kakva akcija prko interneta,tu su prvi,imamo jednu od jacih hool scena u europi sto se neta tice,a uzet kamen pa zajmit bagrgu,takvih nema vise u gradu,sva se bosna oslonula na BHF i ceka da oni nesto urade,a opet kad dodu an kosevu psujemo ih sto su to oni dosli iz dijaspore nama pamet soliti!

e pa bas sto smo takvi,nama i treba ovakav savez,da nas kara na suho dok trpimo i sutimo,i karace nas jos oni,njima se osladilo,kad god im se digne,oni ans jebu u zdrav mozak!!!

pozdrtav istinskim navijacima koji prate bajramske/bozicne turnire!!!
elSaik

Post by elSaik »

cico x wrote:sva se bosna oslonula na BHF
NIJE TAČNO! Cijela je Bosna okrenula BHFu i njihovim istomišljenicima leđa poslije pobjeda protiv Norveške, Malte i Turske. A sad kad su gotove kvalifikacije, a Reprezentacija NSBiH-a ih završila kako je završila, onda bi opet ti isti Bosanci i Hercegovci da BHF napokon nešto uradi. Kao, šta čekaju do sada, jel? :oops:
Marshall_Toti

Post by Marshall_Toti »

elSaik wrote:
cico x wrote:sva se bosna oslonula na BHF
NIJE TAČNO! Cijela je Bosna okrenula BHFu i njihovim istomišljenicima leđa poslije pobjeda protiv Norveške, Malte i Turske. A sad kad su gotove kvalifikacije, a Reprezentacija NSBiH-a ih završila kako je završila, onda bi opet ti isti Bosanci i Hercegovci da BHF napokon nešto uradi. Kao, šta čekaju do sada, jel? :oops:
Ma i kada bi uradili ponovo nesto, opet bi ti isti krenuli po starom. Eno ih gadjaju nase navijace, sta ce Evropa misliti sad o nama, vidi nevjernika u po Ramazana jebu mater Munibu, to su sve govna, fasisti itd. Ma mi smo takav narod, prije ce se ujediniti Srbi i Hrvati nego mi.
cico x

Post by cico x »

ma ko je okrenuo leda bhf-u?
nije niko,jer ih niko nije ni popdrzavao,tako da im nema ko okrenuti leda!

a mi domaci navijaci,odron smo zivi!!!
testament

Post by testament »

Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

testament wrote:Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...
Babayaro

Post by Babayaro »

Normalno da ti je cist kad si iso gledat samo Genk...jer ti sto ovdje po forumu predstavljas pitare je parodija...niko nista konkretno a sve neki hooligani, navijaci a ustvari prodane duse... :x
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Babayaro wrote:

Normalno da ti je cist kad si iso gledat samo Genk...jer ti sto ovdje po forumu predstavljas pitare je parodija...niko nista konkretno a sve neki hooligani, navijaci a ustvari prodane duse... :x
Ne razumijem te. WTF :? Isao da gledam samo genk? I zasto prodane duse? Koji si ti delegat :roll:
elSaik

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:
testament wrote:Što kakite? Horde i manijaci odavno bojkotuju reprezentaciju zbog lopova,i to dok je vođa fanatikosa bio ono zeničko izdajničko govno zenga.Tada su nas prozivali(od strane zenge i njegovih lopova)izdajnicima,a kad se desio beograd,i kad je zenga odlepršao e onda je krenuo bhf bojkot.I nemojte više šuplje,kad su pitari i rukovodstvo FCS ukazivali na lopovluk i nečasne radnje u fudbalskom savezu,svi su se pravili mutavi.Da ste nas podržali prije 5 godina,sada bi situacija bila drugačija.
Ti baš moraš svaku temu povezati sa onim svojim ugursuzima... :roll:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

elSaik wrote:
Majstorinho wrote:
Momak je spomenuo Horde zla i Manijake, pa sam se nadovezao. A ti i dalje imas kompleks, pa me citiras :lol:
elSaik

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:
elSaik wrote:
Majstorinho wrote: Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...
Momak je spomenuo Horde zla i Manijake, pa sam se nadovezao. A ti i dalje imas kompleks, pa me citiras :lol:
Između nas dvojice, mislim da ti je značenje riječi "kompleks" strano. ;)
Babayaro

Post by Babayaro »

Ne razumijem te. WTF Confused Isao da gledam samo genk? I zasto prodane duse? Koji si ti delegat Rolling eyes
Hajd dobro...al bih zamolio Hordase prave da te vise ukinu...i tvoje balave komentare na sim temama...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Babayaro wrote:
Ne razumijem te. WTF Confused Isao da gledam samo genk? I zasto prodane duse? Koji si ti delegat Rolling eyes
Hajd dobro...al bih zamolio Hordase prave da te vise ukinu...
Da me ukinu? :lol:
Fiore

#96 we

Post by Fiore »

Lahko je sjediti zavaljen i srati po forumu sta bi ko trebao.isto kao i p-politicari ovi iz Bosne.... krenite od sebe koliko mozeste skupit ljudi.,koji mislite isto osjecate isto..pa da uradite pravu stvar..nemojte cekat na neka imena,nadimke i sl.. da se razbije prozor ili razvali faca nekom ne treba 50 ljudi.. cak i dosta
manje.. i da ne duzim jer stvarno duze postove slabo ko i cita..
Krecite se u grupicama kad prolazite pored NS BiH i budite uvjek spremni bar za pasom drzite kamen kakav i sl.. et pa se mozda sretnemo.. 8-)

A vi Bosanci i Hercegovci koji ste u Sarajevu ovako ili onako..pridruzite se mladim snagama., ne glumite manekene na pisti laznih morala.. :x
uvjek dobar gost

#97 Re: we

Fiore wrote:Lahko je sjediti zavaljen i srati po forumu sta bi ko trebao.isto kao i p-politicari ovi iz Bosne.... krenite od sebe koliko mozeste skupit ljudi.,koji mislite isto osjecate isto..pa da uradite pravu stvar..nemojte cekat na neka imena,nadimke i sl.. da se razbije prozor ili razvali faca nekom ne treba 50 ljudi.. cak i dosta
manje.. i da ne duzim jer stvarno duze postove slabo ko i cita..
Krecite se u grupicama kad prolazite pored NS BiH i budite uvjek spremni bar za pasom drzite kamen kakav i sl.. et pa se mozda sretnemo.. 8-)

A vi Bosanci i Hercegovci koji ste u Sarajevu ovako ili onako..pridruzite se mladim snagama., ne glumite manekene na pisti laznih morala.. :x
Potpisujem !!!!!!
Bosanski_kralj

Post by Bosanski_kralj »

[quote=
Ja samo znam da mi pitari imamo čist obraz. Sviđalo se to ostalim, ili ne...[/quote]
e i šta si dobio sa tim čistim obrazom. Nisi ništa, odnosno dobijo si jednu priliku da dočekaš Veliki Dinamo Kijev na koševu, a u narednih deset godina nećeš moći doći ni do kvalifikacija za kup uefa, živi primjer želje.
Vidiš kako Munib i bez obraza fino uživa, a mi se pozivajmo na obraz dok nam repka gubi od Moldavije,a klubove nam razvaljuju evropski velikani Bazeli, Diname ..
uvjek dobar gost

... Upravo tako....

Trebamo se svi udružiti da bi otjerali lopove iz saveza... da bi naš fudbal-nogomet stao na zdrave noge.. da bi ojačala domaća liga, da bi osnažila repka... da bi imali prilike gledati jake tekme na našim stadionima...

A ne da bi težili amaterskom fudbalu...

Zar nam svima nije jasno već ko razvaljuje i ima hajra od našeg fudbala......
Ventola

Post by Ventola »

Bojim se da jos nismo dodirnuli dno dna...
Post Reply