Molba za BHF

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mostarac

#1 Molba za BHF

Post by mostarac »

Obzirom da smo svi mi budale i da nemamo pojma ko nam sjedi u savezu i da nemamo pojma da oni trebaju otici a njihova mjesta trebaju zauzeti kompetentni ljudi, obzirom da samo BHF voli ovu zemlju i bori se za nju i obzirom da samo BHF zna nacin i zna kako ja bi zaista molio ove mudre glave da mi objasne i predstave akcioni plan kako da dodjemo do cilja da nam u izvrsnom odboru saveza sjede Halilhodzic, Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, Bajevic, Osim, Primorac, Kodro, Barbarez...
Dakle evo podnijeli su Usanovic, Dominkovic, Colakovic, Jelic, Pasalic i kompanija ostavku. Svi smo sretni zadovoljni i stali smo u red da cekamo zlatne BHF kasike, pa gospodo izvolite sada nam objasnite kako da te zlatne kasike i dobijemo. Na koji nacin ce ova crvena ekipa da zasjedne u stolice i pobijedi plavu ekipu? Kako vi to mislite da izvedete? Uzmimo dakle pretpostavku da su ovi podnijeli ostavke pod vasim velikim pritiskom. Ko ce da izabere ovu crvenu ekipu na celo saveza?
3per

Post by 3per »

Mogao bi ti napisati par dugih postova. Vjerujem da samo tako moze doci do bilo kakvih promjena...
mostarac

Post by mostarac »

3per wrote:Mogao bi ti napisati par dugih postova. Vjerujem da samo tako moze doci do bilo kakvih promjena...
gledaj jednu stvar, ja sam izgorio u brobi za promjene u ovoj zemlji, u toj borbi sam umalo zijanio i glavu i nema tog ovde koji mi moze soliti pamet po tom pitanju i koji mi moze govoriti o tome kako treba praviti promjene. Nazalost u toj borbi osim nas par entuzijasta ja nisam vidio nijednog jedinog navijaca ili slicnu facu. Mi smo njima bili smjesni i zato ne dopustam da mi neki kurceviti likovi govore o tome na osnovu toga sto su bacili dvije baklje. Jesu nesto i napravili u picku materinu. Znas kad ti likovi pronesu zastavu BiH hodajuci pjeske zapadnim mostarom nek se onda jave i nek tako dokazu svoj patriotizam. dvadesetak zanesenjaka i budala zajedno sa mnom smo to uradili jos prije 4 godine, ali nazalost vise ljudi nismo uspjeli skupiti. Isto tako masu stvari smo radili da bi doslo do promjena, no ovi vatreni borci za promjene koji misle da sa dvije baklje mogu promjeniti nesto u ovoj zemlji su nam se smijali, tj. smijali su nam se likovi koji razmisljaju ko i oni.
Ako nesto necu dozvoliti to je da mi neko od ovih likova ovdje govori o borbi za promjene u ovoj zemlji, jer sam ja u toj borbi sagorio i izgorio i dao 120% sebe. Nazalost bilo nas je malo, premalo i na kraju smo dobili samo prijetnje, ucjene i slicne stvari i podsmjeh ovih koji bi kao da ruse savez. Ma sta ce bola oni srusit. Srusice moj kurac, jer prodaju se za dva sendvica, joint i pivu a picke do jaja. Pusti bola to, znam ja ovaj profil ljudi.
scott

Post by scott »

posto si bio borac na temi sport hoces da tebe kandidujemo u presjednistvo ispred HNK ili direkt kao pasalic :oops:
smanji tenzije to je samo rasprava u vezi saveza i oko njega u kojoj svako ima pravo na licno misljenje.
treba li svako da napise svoju biografiju prilikom pisanja postova

:(
mostarac

Post by mostarac »

scott wrote:posto si bio borac na temi sport hoces da tebe kandidujemo u presjednistvo ispred HNK ili direkt kao pasalic :oops:
smanji tenzije to je samo rasprava u vezi saveza i oko njega u kojoj svako ima pravo na licno misljenje.
treba li svako da napise svoju biografiju prilikom pisanja postova

:(
naravno da ne i nisam ja to pitanje ni potezao, ali mi ide na kurac kad me prozivaju likovi koji obicno nisu uradili nista po tom pitanju. Ja to nisam radio a ni napisao da bi reklamirao sebe, nego da ovom liku pokazem i dokazem da ima jos ljudi koji su se borili ili se bore.
A sad vratimo se temi, dakle akcioni plan.
zenny

Post by zenny »

ja ti tvrdim da kada ovi plavi odu, crveni ce se sami ponudit... zapamti sta ti kazem
scott

Post by scott »

skidam kapu svakom ko je na bilo koji nacin uradio nesto protiv saveza jer rijec mafija za njih blag pojam tj tepanje.

neko od tih crveno navedenih bi bio idealano ime za bosanski fudbal u evropi.
ako nije moguce da neko od njih bude ima jos imena u bosni koji su sposobni,nekorumpirani i posteni.

ja se zgrozim na cinjenicu da usanovic ili dominkovic odu na sastanak u francusku :x bas zalosno

izgleda da je lakse visokog predstavnika zamjeniti :lol: nego savez :music2:
sivke

Post by sivke »

mostarac wrote:
3per wrote:Mogao bi ti napisati par dugih postova. Vjerujem da samo tako moze doci do bilo kakvih promjena...
gledaj jednu stvar, ja sam izgorio u brobi za promjene u ovoj zemlji, u toj borbi sam umalo zijanio i glavu i nema tog ovde koji mi moze soliti pamet po tom pitanju i koji mi moze govoriti o tome kako treba praviti promjene. Nazalost u toj borbi osim nas par entuzijasta ja nisam vidio nijednog jedinog navijaca ili slicnu facu. Mi smo njima bili smjesni i zato ne dopustam da mi neki kurceviti likovi govore o tome na osnovu toga sto su bacili dvije baklje. Jesu nesto i napravili u picku materinu. Znas kad ti likovi pronesu zastavu BiH hodajuci pjeske zapadnim mostarom nek se onda jave i nek tako dokazu svoj patriotizam. dvadesetak zanesenjaka i budala zajedno sa mnom smo to uradili jos prije 4 godine, ali nazalost vise ljudi nismo uspjeli skupiti. Isto tako masu stvari smo radili da bi doslo do promjena, no ovi vatreni borci za promjene koji misle da sa dvije baklje mogu promjeniti nesto u ovoj zemlji su nam se smijali, tj. smijali su nam se likovi koji razmisljaju ko i oni.
Ako nesto necu dozvoliti to je da mi neko od ovih likova ovdje govori o borbi za promjene u ovoj zemlji, jer sam ja u toj borbi sagorio i izgorio i dao 120% sebe. Nazalost bilo nas je malo, premalo i na kraju smo dobili samo prijetnje, ucjene i slicne stvari i podsmjeh ovih koji bi kao da ruse savez. Ma sta ce bola oni srusit. Srusice moj kurac, jer prodaju se za dva sendvica, joint i pivu a picke do jaja. Pusti bola to, znam ja ovaj profil ljudi.
Mostarac, tebi svaka cast. Ja se sa tobom slazem 100%. Ako ne popravimo stanje u BiH onda kako mozemo ocekivati da sve bude fino i sredeno u NS/FS BiH. Ta crvena ekipa nikada nece doci na celo saveza. Barem ja mislim. Ako ode Jelic, doce Dodik. Al ne vazno. Mostarac je otvorio interesantan topic, a niko od BHF se ne javlja. I mene zanima njihov plan..
HakoBHF

#9 Re: Molba za BHF

Post by HakoBHF »

mostarac wrote:Obzirom da smo svi mi budale i da nemamo pojma ko nam sjedi u savezu i da nemamo pojma da oni trebaju otici a njihova mjesta trebaju zauzeti kompetentni ljudi, obzirom da samo BHF voli ovu zemlju i bori se za nju i obzirom da samo BHF zna nacin i zna kako ja bi zaista molio ove mudre glave da mi objasne i predstave akcioni plan kako da dodjemo do cilja da nam u izvrsnom odboru saveza sjede Halilhodzic, Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, Bajevic, Osim, Primorac, Kodro, Barbarez...
Dakle evo podnijeli su Usanovic, Dominkovic, Colakovic, Jelic, Pasalic i kompanija ostavku. Svi smo sretni zadovoljni i stali smo u red da cekamo zlatne BHF kasike, pa gospodo izvolite sada nam objasnite kako da te zlatne kasike i dobijemo. Na koji nacin ce ova crvena ekipa da zasjedne u stolice i pobijedi plavu ekipu? Kako vi to mislite da izvedete? Uzmimo dakle pretpostavku da su ovi podnijeli ostavke pod vasim velikim pritiskom. Ko ce da izabere ovu crvenu ekipu na celo saveza?
Ne seri molim te, kad je neko od BHF-a dao izjavu da samo mi volimo i borimo se za BiH-u?! Mi izgleda jesmo jedini koji nesto poduzimaju a ti i slicni tebi samo tipkate po forumima! Hajde ti kad si toliko pamet nesto poduzmi ili predlozi. Nemoj mi sad price, ja sam se borio za BiH-a ima nas koji su isto to radili kao i ti!
HakoBHF wrote: Rekao sam vec jednom, stranica BHF-a se obnavlja i uskoro ce te dobiti oficialni nas stav sto se svega tice. To sto BHF dux mozes kupiti na pijaci sirom BiH, neznaci automatski da si clan BHF-a i ako je neko bio na tekmi u Oslu sa tim duxom, nemora takodjer znaciti da je to BHF bio.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#10 Re: Molba za BHF

Post by karabaja-x »

mostarac wrote:Obzirom da smo svi mi budale i da nemamo pojma ko nam sjedi u savezu i da nemamo pojma da oni trebaju otici a njihova mjesta trebaju zauzeti kompetentni ljudi, obzirom da samo BHF voli ovu zemlju i bori se za nju i obzirom da samo BHF zna nacin i zna kako ja bi zaista molio ove mudre glave da mi objasne i predstave akcioni plan kako da dodjemo do cilja da nam u izvrsnom odboru saveza sjede Halilhodzic, Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, Bajevic, Osim, Primorac, Kodro, Barbarez...
Slazem se. A crveni bi mogli da urade i sami nesto. Zasto oni ne pomazu bh fudbalu? Postoji mnogo nacina da urade nesto.
mostarac

#11 Re: Molba za BHF

Post by mostarac »

HakoBHF wrote:
Ne seri molim te, kad je neko od BHF-a dao izjavu da samo mi volimo i borimo se za BiH-u?! Mi izgleda jesmo jedini koji nesto poduzimaju a ti i slicni tebi samo tipkate po forumima! Hajde ti kad si toliko pamet nesto poduzmi ili predlozi. Nemoj mi sad price, ja sam se borio za BiH-a ima nas koji su isto to radili kao i ti!
HakoBHF wrote: Rekao sam vec jednom, stranica BHF-a se obnavlja i uskoro ce te dobiti oficialni nas stav sto se svega tice. To sto BHF dux mozes kupiti na pijaci sirom BiH, neznaci automatski da si clan BHF-a i ako je neko bio na tekmi u Oslu sa tim duxom, nemora takodjer znaciti da je to BHF bio.
ne, ne, ovo je vas rat a ne moj. ja mislim da ima bar 5.000 stvari zbog kojih u ovoj zemlji prije treba podignut frku nego zbog saveza. Ne prebacuj lopticu meni, jer pitanje je bilo upuceno VAMA
Stari

Post by Stari »

HakoBHF (citat):
Rekao sam vec jednom, stranica BHF-a se obnavlja i uskoro ce te dobiti oficialni nas stav sto se svega tice. To sto BHF dux mozes kupiti na pijaci sirom BiH, neznaci automatski da si clan BHF-a i ako je neko bio na tekmi u Oslu sa tim duxom, nemora takodjer znaciti da je to BHF bio.

Evo da se i ja javim na ovu novopokrenutu temu...Hako ...da li ovo znaci da se BHF ogradjuje od onih koji su u Oslu uradili ono sto su uradili? Zelio bih samo da provjerim da li ja ispravno razumijem ovu tvoju recenicu. Da li ovo sad znaci ...da su oni koji su bangalisali na stadionu u subotu ....nisu clanovi BHF-a...nego samo imaju vase Trenerke salove kape....ako je to to ?

Onda je po meni stvar u redu ...i ovime zvanicno povlacim sve ranije receno s moje strane, a na konto kritike BHF-a ...

I u tom slucaju vas naponiznije molim da primite izraze mog najdubljeg izvinjenja .
3per

Post by 3per »

mostarac wrote: Ako nesto necu dozvoliti to je da mi neko od ovih likova ovdje govori o borbi za promjene u ovoj zemlji, jer sam ja u toj borbi sagorio i izgorio i dao 120% sebe. Nazalost bilo nas je malo, premalo i na kraju smo dobili samo prijetnje, ucjene i slicne stvari i podsmjeh ovih koji bi kao da ruse savez. Ma sta ce bola oni srusit. Srusice moj kurac, jer prodaju se za dva sendvica, joint i pivu a picke do jaja. Pusti bola to, znam ja ovaj profil ljudi.
I nemoj dozvoliti da ti neko nesto prica, ali onda se nemoj stavljati u istu tu poziciju da palamudis po forumu, kako bi neko trebao, kako neko ne bi trebao. Ko misli da moze i zna bolje, bujrum, sto nas je vise to bolje i veselije.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

moze li mi neko napisati,zbog cega toliki amonizitet prema dijapori,u ovom konkretnom slucaju,prema BHF?
znaci,oni trebaju da se vrate u bosnu da zive,i jedino tako bi bili patriote?
cisto radi napomene,ti ljudi,nisu tamo gdje jesu,zato sto su otisli na godisnji odmor.

evo recimo da je ovaj postupak BHf ,bio suvisan,koji je onda pogodan?ispravan??

samo se pljuje i napada,a niko do sada nije iznjeo neku alternativnu opciju,pa me zanima koja je to"ispravna" ??samo to.
ketronsd1

#15 Re: Molba za BHF

Post by ketronsd1 »

A jesi ti smjesan tip.
Nevezano za ovu temu sa drugih topica sam skonto kako treba od politicara krenuti.
Pa hajde jarane skupi 100 000 ljudi i ja ti garantujem da ce sve i jedan BHF-ovac tebe i ostatak podrzati ali ne na ovom forumu nego na licu mjesta.Svi pricate treba ovo,treba onu ,nisy trebali ovako ,nisu onako.Sta palamudite koji kurac tu vise.Uhvati te se posla pa idemo sa svih strana.
Znas onu staru;
ZAJEDNO SMO JACI!

Jos jedna stvar;
Govorite svi kako je to dijaspora i gdje su bili kad je rat bio.E pa znaj jarane moj da nisu svi bili tu gdje ti mislis.Vidis ja sam jedan od njih ali sam i rat proso i puno metala dobio i upucen sam vrlo dobro kakvo je stanje u nasoj domovini
Zato kanite se te suplje price oko dijaspore.Ako imate kakav efektan nacin(KOJI JE BEZ NASILJA :D :D ) , pa recimo da smjenimo savez samo recite da i to oprobamo, nemojte ko pizde pametovati po forumu .Dajte da i to vase sprovedemo u djelo.

BHF :thumbup: :thumbup:
xxxVedoxxx

Post by xxxVedoxxx »

@mostarac za 2 godine 5000 postova i to samo na ovom sajtu. :shock:
Hajde neka su bericetni.

Nego,vidim da kritikujes sa argumentima koje kakvim,pa mi reci kako bi ih ti maknuo iz saveza?
Onako kao navijac.Sta bi ti uradio?

Podijeli to sa BHF brate dragi,nemoj biti takav,palamudjenja je i previse u danasnjev vaktu.

I taj "rat",kako mislis da je "njihov" a nije svih nas??? Sto te razlike brate dragi,jeli to tebi savez dobar?

Valjda si vidio neki dan sta bi sa Velezom protiv Jedinstva.Ja mislim da i savez ima tu "pruzenu" ruku.Digose se Mostarci Bogme pa me interesuje sta li si njima rekao? Jesu li i oni neki "divljaci"?

Od BHF licno se nebi NIKAD ogradio ma sta god naprave.Imaju sva prava da rade sta god hoce,bas isto onako kao i oni u savezu.

Zao mi je samo onih momaka sto su ih pohapsili i nicega drugog.

Sve u svemu pozitivno je sto se oglasio onaj Norvezanin.

Norvezane ljuti cinjenica da je Usanovic i nakon desavanja u Oslu nastavio retorikom : "Mi smo vas upozorili". Predsjednik NFF-a, Sondre Kaafjord kada prica o Savezu BiH Sondre istice kako u svoje 32 godine, koliko se bavi fudbalom, do sada nije vidio nista sto lici na ponasanje BH Saveza. "Oni misle da su u pravu bez obzira na pravila koja moraju postovati". "Od svega ovog, njih je zabrinulo sto je na jednom plakatu stajalo MAFIJA, a to sto ih ceka debela kazna nakon ponasanja njihovih navijaca nisu htjeli diskutovati. Pokusavaju odgovornost prebaciti na nas kao da smo mi krivi sto su se njihovi simpatizeri pobunili protiv njih. Cak sta vise Usanovic mi je sugerirao da je policija trebala "slomiti huligane". Iako su navijaci iz BiH napravili veliki nered nisu bili nasilni ni prema policiji ni prema osoblju niti su pravili stetu po gradu, rekao je vidno razocarani Kaafjord.

Pa se nadam da ce nesto slicno reci na "sastanku" za dodjele kazni,mozda to nekoga bude i zanimalo a ako ne onda u Istanbulu opet belaj. :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Ni meni ovo nije jasno pitarka.
Pretpostavljam da se radi o onom nasem cuvenom, ma otisli su vani, novac im pada sa grane... :shock: :shock:
Pretpostavljam da misle - Ja ne mogu skuckati pare da odem do Mostara na gostovanje, a oni tamo putuju u Moldaviju, Spaniju, Belgiju, Beograd...
Zaboravlja se da oni idu tamo da podrze BiH.
Da li je iko primjetio da pocesto ostvarujemo bolje rezultate na strani. Jednostavno se domaci timovi zbune kada vide tako snaznu podrsku gostujucem timu.
Zaboravlja se takodje da ti isti momci i djevojke za svaku utakmicu, gdje god je to bilo donekle praticno skupljaju pare da pomognu svojoj braci u BiH da dobiju vize, putuju na utakmice, plate ulaznice...

Da se razumijemo nisam clan, ali jesam simpatizer BH Fanaticosa. Bio sam sa njima na nekoliko utakmica. Njih vidim kao jednu progresivnu struju koja je spremna da u ime ljubavi prema BiH putuje brojne sate, trosi svoj novac, povremeno ima problema sa organima bezbjednosti i nada se promjenama na bolje, bar u onome sto oni vole i za sta zive - reprezentaciji BiH.

Pojedinci kazu - metoda je pogresna. Ko zna mozda su i u pravu.
Ali, nisu li BH Fanaticosi probali sve druge opcije - glasno protestovanje na stadionima gdje ih je domaca Policija tretirala kao da su neprijatelji Drzave, a ne korumpiranog Saveza, transparente, ucestvovanje na TV i Radio programima, snimili odlicne video spotove, pisali pisma/e-mailove stranim i domacim medijima, UEFA-i i organizovaoli protest pred zgradom UEFA-e i ko zna sta vec ne...
Nije se lako boriti sa tom ucmalom i korumpiranom, ali mudrom birokratskom masinom.

Zato bih ja malo obrnuo mosatarcevo pitanje, koji me je uzgred svojim stavovima jako iznenadio. Znam iz njegovih postova da je dobar poznavalac fudbala i da zeli najbolje ovoj nasoj zemlji i nasem fudbalu.

Sta ti mislis da bi trebalo biti uradjeno, a da nije vec pokusano?

Kako bi ti pokrenuo ucmalu bosansku javnost da trazi promijene i ujedinio dijasporu sa vecinom domacih navijaca (kazem vecinom, jer ipak znatan broj domacih navijaca podrzava BHF)?
navijac-xy

Post by navijac-xy »

BH Fanatikosi su u subotu učinili ono, za čim žudi, u suštini, ogroman broj naših ljudi. Jednostavno rečeno, oni su izrazili prvi pravi građanski neposluh jednog Bosanca i Hercegovca u posljednjih nekoliko godina. Istina je i da je taj neposluh u evropskim fudbalskim udžbenicima definisan kao huliganizam. Međutim, onaj ko nije bio nikad član neke navijačke fan grupe i ne zna da navijaču, da bi izrazio svoj revolt, ostaju četiri opcije.
Prva je negativno skandiranje protiv čelnika, druga poruke putem transparenata, treća nanošenje finansijske štete upravi kluba (u ovom slučaju Savezu) bacanjem baklji i dimnih bombi u teren i červrta, najradikalnija, neredi na utakmicama i oko stadiona, sa mnogo povrijeđenih. Ova četvrta je u biti istinski huliganizam i niko, ama baš niko, ne može je odobravati.

Fanatikosi su u subotu uradili sve što treba da uradi jedna navijačka grupa. Možda su za nijansu pretjerali, ali priznajmo sebi, ko u onom trenutku nije pomislio da UEFA nakon svake one ubačene baklje, kao kaznu iz fudbala, za čitav život, izbaci po jednog čelnika Saveza. Jedino se bojim da koliko ih se „nakotilo“ u Savezu prekid bi trajao 2 dana.

http://helpbhsport.blogger.ba/ .
peanuth

Post by peanuth »

Znate, bezze je ta retorika.koja glasi ja ako nisam bio u bosni za vrijeme rata ja sam manje vrijedan bosanac od onog koji je bio.

isto tako i retorika ako nisam bio na marakani 2006 da nisam patriota nikakav.

pa jebem ga ja,jesam ja manje vrijedan bosanac od onih koji su bili??

neznam,mislim da nisam.

svi palamudite po forumima.niko do sad nista nije konkretno uradio.ni taj isti BHF a ni ovaj mostarac koji nam otvori temu.

ako hocemo da promjenimo savez mora necija glava da padne.ni manje ni vise.a sad ti neki protesti ne pale vatru kod ove bagre.

samo ko ima muda da to uradi.nema niko.nego moramo cekat da nas bog rijesi ove bagre,a i onda trebamo da imamo srece da ne dodju neke nove izdajice i dzeparosi.

ako neko ima neko resenje, odma cu da ga podrzim ako treba i licno.

PS: FORZA BHF ;)
bih_finest

Post by bih_finest »

ccc...i gdje nam neće zemlja biti u qrcu, kad smo besposličari i fudbal nam glavna tema... :-)
max_power

Post by max_power »

Ja sam naivno mislio da ako nam je svima zajednicki cilj da najmanje sto mozemo uciniti jeste da makar ne podmecemo jedni drugima noge, kad vec nemozemo saradjivati.
Jeste, pogrijesili su oni koji su napadali igrace bilo da su to bili BHF ili neko drugi, pa sta?
O nekim potezima mozemo diskutovati ali vi ovde pokusavate diskreditovati sve sto su ti momci i djevojke iz fanatikosa uradili a uradili su vise nego iko drugi.
Barbarez

Post by Barbarez »

Samo naivan covjek moze vjerovati da se kod nas nesto moze rijesiti mirnim putem. Po meni je jedino rijesenje prekid na svim utakmicama i repke, i na kup utakmicama BiH i na utakmicama Premijer-lige. Jedino totalna anarhija (znam, znam, zna, vec smo u njoj) i zaustavljanje svega moze nekako dovesti do promjena. Sve dok se to ne desi nista nece biti bolje niti repki niti klubovima a Mijo Brajkovic ce i dalje kupovati Zrinjskome bodove i titule upravo onako kako ce to srediti i ove sezone.
costacurta

Post by costacurta »

Ma svaka casta momcima i djevojkama iz BHF... Nisam njihov clan niti dijasporac :D vec samo objektivan....
Sto se tice dijaspore ja sve njihove kriticare molim da pogledaju statistike koje pokazuju koliko dijaspora doprinosi socijalnoj stabilnosti BiH, sto mi je u neku ruku i krivo jer dokle god ovdasnji pehlivani znaju da ce mu tecic, rodjak, cura, tetak... poslat ojro :D nece ti se taj pojaviti ni na kakvim protestima ili u bilo kakvoj akciji koja ima za cilj promjenu bilo kakvu!!
BHF su pokusavali na X nacina da promijene nesto i u svakoj toj akciji su nailazili na nikakvu potporu javnog mijenja sto nedvojbeno ukazuje na to da su BOSANCI I HERCEGOVCI zadovoljni ovakvim stilom zivljanja...
Naklon.. naklon
pudlica

Post by pudlica »

jel se vi pravite glupi ili ste glupi(sto su protiv BHF),ja nisam sa BHF-om,al imam raje tamo i de samo mi recite sto bi oni uletili u savez sto nije problem nikakav pa da ih onda one vikiceve seljacine ganjaju po gradu i kicmu im lome
HakoBHF

#25 Re: Molba za BHF

Post by HakoBHF »

mostarac wrote:
HakoBHF wrote:
ne, ne, ovo je vas rat a ne moj. ja mislim da ima bar 5.000 stvari zbog kojih u ovoj zemlji prije treba podignut frku nego zbog saveza. Ne prebacuj lopticu meni, jer pitanje je bilo upuceno VAMA
Sto si onda zakacio toliko na BHF, sto se onda toliko nerviras ako je nas rat?! Pusti nas onda da mi stvari na nas nacin rjesavamo. Eto mi smo se digli na jednu stvar, digni se ti na jednu od ostalih 5000! BHF je navijacka skupina ako nisi jos skonto a ne neko KUD!
Post Reply