Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eshek wrote:Dobro, dosta više prejudiciranja!!!! U 3 pizde materine i naprđivanje, valjda ću uskoro za Sarajevo, pa ću svratiti u Zenicu, kad već niko iz Zenice neće.
Manite se komentara dok neko ne vidi svojim očima!!
Eshek wrote:Dobro, dosta više prejudiciranja!!!! U 3 pizde materine i naprđivanje, valjda ću uskoro za Sarajevo, pa ću svratiti u Zenicu, kad već niko iz Zenice neće.
Jes to ti nesto ljut a?
pa ja to rekoh na drugoj stranici...
Znam da jesi, i oni opet nastaviše....
zato cu ja sad zakljucat temu, ko hoce sta odnijet ima sve podatke, a dok mi se neko od furmasha ne javi sa dokazima na PRIVATNU PORUKU (ono PP), nema otkljucavanja teme.
pošto je tema zaključana, obraćam ti se ovim putem jer želim da mi se omogući da stavim sledeći tekst na temu humanitarne pomoći alenu i njegovoj baki.
tekst je sledeći:
pojedini forumaši su, na osnovu moje izjave, zaključili da sam ja alen, samo sa novim nick name-om. e, pa nije tačno! za početak, ja sam žensko. za nastavak, ne živim u bosni, već u srbiji, što se može zaključiti i po tome što pišem ekavicom. i za kraj, alen i ja čak i nismo istog religijskog opredeljenja! sve ono što sam rekla, rekla sam kao čovek. i prema ljudima koji traže milostinju se ophodim upravo onako kao sam napisala! kad nemam-pokrijem se po ušima i ćutim, a kad imam-dam, i ne kalkulišem da li je to ZAISTA nekome potrebno ili ne! imam u životu i bitnijih stvari nego da o tome vodim računa, i da glumim detektiva za takve stvari! niko vas ne sili da date ako nećete, al nemojte ni da prospate onakve folove, tipa: "jao, pa ja hoću da pomognem, ali nisam sigurna da li je to zaista tako kako piše ..." kad se tako ponašate, bolje da i ne dajete!
i na kraju, svima onima koji su me lažno optužili želim da kažem samo jedno: sram vas bilo šta sve nećete izmisliti samo da biste opravdali svoje nečoveštvo!!!
molim da se ovaj tekst postavi, jer želim da sperem ljagu sa sebe.
Tema skinuta sa NE PROPUSTI jer se ne potrudiste dati bilo kakav dokaz za ili protiv.
Sve informacije o Alenu imate u ovoj temi, pa ko zeli pomoci, bujrum.