Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja al ces i dobiti kaznu sto si prosao kroz jednosmjernu sa onim crnim autom. Morao si ici desno a ti si skrenuo lijevo prema stadionu a to je jednosmjerna
serpico wrote:Ma ja al ces i dobiti kaznu sto si prosao kroz jednosmjernu sa onim crnim autom. Morao si ici desno a ti si skrenuo lijevo prema stadionu a to je jednosmjerna
jebiga jarane mora se covjek zrtvovat ponekad........kako ti to znas?
Jos zamalo pa djaba doso tamo,jer karte za gostovajuce navijace idu tek u prodaju u utorak na dan tekme.
Ja i jaran se sjebali kad su nam rekli.Vamo tamo drz nedaj i nekako nam dadose karte.Oni belgijanci gledaju .
To je zato sto vozite sa zutim tablicama i nosite tamnu garderobu Jeste ali ona crna lijepa na kasi se da obraditi pa onda ipak da karte. Dobro je malko se zezamo
serpico wrote:To je zato sto vozite sa zutim tablicama i nosite tamnu garderobu Jeste ali ona crna lijepa na kasi se da obraditi pa onda ipak da karte. Dobro je malko se zezamo