Toliko me boli i osjecam se tako prazno.
Khia nikad te necu zaboraviti,oprosti mi molim te.
Moderator: anex
leanaa wrote:Ne mogu da vjerujem,sve se odigralo tako brzo.Imala je samo 10 mjeseci.Osjecam se krivom i ne znam kako sebi da oprostim sto sam je pustila sa lanca da se igra sa dr. cukicom.Uvijek je bila zivahna i u svom tom uzbudjenju izletila je na ulicu gdje je udarilo auto.Bilo je vec kasno i veterinarske stanice nisu radile,kada sam joj prisla ujela me je ali joj oprasam jer je u svom strahu i boli to uradila.Jedva sam nekako kontaktirala privatnog veterinara,koji joj je dao infuziju i rekao da sacekamo do sutra posto je morala na snimanje rendgenom,a on ima samo na veterinarskom fakultetu.Vratili smo se kuci i ona je nakon 5 min. umrla,vjerovatno od unutrasnjeg krvarenja.Kako da ja sada nastavim dalje sa ovim osjecajem krivice,stalno mi se vrte slike u glavi,cas od nesrece,cas od onih sretnih dana kada smo se bezbrizno igrale i ne mogu da vjerujem da tih igri vise nece biti.Svi mi govore kako je to bila sudbina ali ja to ne mogu da prihvatim,da prihvatim to sto nisam uspjela da sprjecim najgore.
Khia nikad te necu zaboraviti,oprosti mi molim te.![]()
leanaa wrote:Ne mogu da vjerujem,sve se odigralo tako brzo.Imala je samo 10 mjeseci.Osjecam se krivom i ne znam kako sebi da oprostim sto sam je pustila sa lanca da se igra sa dr. cukicom.Uvijek je bila zivahna i u svom tom uzbudjenju izletila je na ulicu gdje je udarilo auto.Bilo je vec kasno i veterinarske stanice nisu radile,kada sam joj prisla ujela me je ali joj oprasam jer je u svom strahu i boli to uradila.Jedva sam nekako kontaktirala privatnog veterinara,koji joj je dao infuziju i rekao da sacekamo do sutra posto je morala na snimanje rendgenom,a on ima samo na veterinarskom fakultetu.Vratili smo se kuci i ona je nakon 5 min. umrla,vjerovatno od unutrasnjeg krvarenja.Kako da ja sada nastavim dalje sa ovim osjecajem krivice,stalno mi se vrte slike u glavi,cas od nesrece,cas od onih sretnih dana kada smo se bezbrizno igrale i ne mogu da vjerujem da tih igri vise nece biti.Svi mi govore kako je to bila sudbina ali ja to ne mogu da prihvatim,da prihvatim to sto nisam uspjela da sprjecim najgore.
imas divnih malih maca ovdje na forumu,nece ti zamjeniti Khiu ali ce tebi sigurno biti lakseleanaa wrote:hvala vam svima na podrsci..
razmisljala sam o udomljavanju,najvjerovatnije da cu to i uciniti.
hana_montana wrote:imas divnih malih maca ovdje na forumu,nece ti zamjeniti Khiu ali ce tebi sigurno biti lakseleanaa wrote:hvala vam svima na podrsci..
razmisljala sam o udomljavanju,najvjerovatnije da cu to i uciniti.
dalmatinka wrote:Žao mi je, točno znam kako se osjećaš, jer sam na isti način ja izgubila plavu perzijsku mačku prije mnogo godina. Plakala sam neprekidno tjedan dana. Ono što me je držalo te dane su bila njena tri mala mačića koje sam morala othraniti na špricu jer su bili premaleni.
Pusti da vrijeme učini svoje, udomi nekog psića ali ne odmah, vjerojatno ćeš jadnička uspoređivati s Khieom na njegovu štetu.
Trebala si bolje paziti na nju, to ti je skola za sljedeci put, al jbga jedan zivot imas na savjesti makar to bio i zivotinjski, zato sljedeci put nepustaj gdje nije potpuno sigurnoleanaa wrote:Ne mogu da vjerujem,sve se odigralo tako brzo.Imala je samo 10 mjeseci.Osjecam se krivom i ne znam kako sebi da oprostim sto sam je pustila sa lanca da se igra sa dr. cukicom.Uvijek je bila zivahna i u svom tom uzbudjenju izletila je na ulicu gdje je udarilo auto.Bilo je vec kasno i veterinarske stanice nisu radile,kada sam joj prisla ujela me je ali joj oprasam jer je u svom strahu i boli to uradila.Jedva sam nekako kontaktirala privatnog veterinara,koji joj je dao infuziju i rekao da sacekamo do sutra posto je morala na snimanje rendgenom,a on ima samo na veterinarskom fakultetu.Vratili smo se kuci i ona je nakon 5 min. umrla,vjerovatno od unutrasnjeg krvarenja.Kako da ja sada nastavim dalje sa ovim osjecajem krivice,stalno mi se vrte slike u glavi,cas od nesrece,cas od onih sretnih dana kada smo se bezbrizno igrale i ne mogu da vjerujem da tih igri vise nece biti.Svi mi govore kako je to bila sudbina ali ja to ne mogu da prihvatim,da prihvatim to sto nisam uspjela da sprjecim najgore.
Op3r4t0r wrote:[quote
Trebala si bolje paziti na nju, to ti je skola za sljedeci put, al jbga jedan zivot imas na savjesti makar to bio i zivotinjski, zato sljedeci put nepustaj gdje nije potpuno sigurno
Istina je nekad gorka i boli, da ce je nositi na savjesti je sama napisala, ja sam se samo slozio s tim, i savjetovao da sljedeci put malo bolje pazi.lolipop69 wrote:Op3r4t0r wrote:[quote
Trebala si bolje paziti na nju, to ti je skola za sljedeci put, al jbga jedan zivot imas na savjesti makar to bio i zivotinjski, zato sljedeci put nepustaj gdje nije potpuno sigurno
ne mogu vjerovat da si joj upravo to napisao :S kako mozes??? bas si joj pomogao,kao da joj nije dovoljno tesko??cuj nosice zivot na savjesti..ponekad cak i ako grcevito na nekog pokusavamo pazit i brinemo se,desi se nesto ruzno..uopce djevojka nije kriva,desilo se
Meni je zao sto Khie nema vise.Nazalost mi nemozemo sprijeciti sto je sudjeno,imaj utjehu da je tih 10 mjeseci imala sretan zivot.Op3r4t0r wrote:Istina je nekad gorka i boli, da ce je nositi na savjesti je sama napisala, ja sam se samo slozio s tim, i savjetovao da sljedeci put malo bolje pazi.lolipop69 wrote:Op3r4t0r wrote:[quote
ne mogu vjerovat da si joj upravo to napisao :S kako mozes??? bas si joj pomogao,kao da joj nije dovoljno tesko??cuj nosice zivot na savjesti..ponekad cak i ako grcevito na nekog pokusavamo pazit i brinemo se,desi se nesto ruzno..uopce djevojka nije kriva,desilo se
Zao mi je sto joj se to desilo, ali mi je zalije Khie koje vise nema
miroslav76 wrote:Znam koliko ti je tesko i koliko to boli...Vrijeme ce uciniti svoje...Spasi nekog PSICA sa ulice za oprost dusi tvoje Khie...Nisi ti kriva nista- TO SE ZOVE SUDBINA!!! Ja u to vjerujem. I zivotinje kao i ljudi IMAJU SVOJE SUDNJE PUTEVE.....Ljubim te!.