Moja TV To Go

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
dog_killer

#1 Moja TV To Go

Post by dog_killer »

zna li neko nešto o ovome? hoce li svi moci koristiti uslugu? i oni koji nemaju bh net.

BH Telecom je unaprijedio ponudu usluga Mobile TV i Live kamere pod novim, zajedničkim nazivom Moja TV To Go. Usluga će biti dostupna od 20. marta ove godine.

Moja TV To Go je dodatna usluga za korisnike mobilne mreže ovog telekom operatera, prepaid i postpaid usluge i usluge sa kombinovanim načinom plaćanja. Za aktivaciju/deaktivaciju usluge i promjenu paketa usluge neophodno je da korisnik podnese zahtjev. U slučaju da korisnik podnosi zahtjev putem SMS kanala, slanje poruke se ne naplaćuje. Korištenje Moja TV To Go usluge nije omogućeno u roamingu. Mobilni internet saobraćaj iz BH Mobile mreže, ostvaren tokom korištenja usluge, se ne naplaćuje.

U ponudi Moja TV To Go naći će se dva paketa - Osnovni i Osnovni+Sportski. Cijena Osnovnog paketa iznosi 6,40 KM, a Osnovnog+Sportskog paketa 8,60 KM mjesečno. U Osnovnom paketu nalazi se 30 TV kanala, a u Osnovnom+Sportskom 35 TV kanala.

U cijeni mjesečne naknade uključen je bonus od ukupno 30 sati besplatnog gledanja TV sadržaja, sadržaja reprodukovanog sa panoramskih kamera BH Telecoma i drugih live sadržaja. Nakon što korisnik dostigne limit besplatnog vremena uključenog u naknadu, korištenje usluge se dodatno naplaćuje.
Nuken

#2 Re: Moja TV To Go

Post by Nuken »

Koliko sam ja skontao-Imaš 30 sati da gledaš tv"besplatno"(besplatno,a cijena 6,xx :-) ),a nakon što to potrošiš(a bagra te logično neće obavjestiti da si prekoračio limit)počeće naplaćivati po minuti :run:
Samo BHT korisnici mogu koristiti uslugu
probook

#3 Re: Moja TV To Go

Post by probook »

Kakva je slika ovde? Moze li se koristiti ovo 24 sata sport opcija sa druge mreze tj gledati live prenos na areni sport?
zlo zlo

#4 Re: Moja TV To Go

Post by zlo zlo »

U home tv daju besplatno nekoliko onih osnovnih programa plus dodatni paket koji imaš, za dva uređaja da koristiš koliko želiš, nije vremenski ograničeno.
probook

#5 Re: Moja TV To Go

Post by probook »

zlo zlo wrote:U home tv daju besplatno nekoliko onih osnovnih programa plus dodatni paket koji imaš, za dva uređaja da koristiš koliko želiš, nije vremenski ograničeno.
Platio bih ja ponekad 24 sata kada je nesto na Arenama pa me zanima kakva je slika u odnosu na stream sa neta na 50" tv-u?

Recimo na D3GO kod TM je odlicna.
zlo zlo

#6 Re: Moja TV To Go

Post by zlo zlo »

preko app neam blage kakva je na velikim ekranima,na malim izgleda pristojno, ja aplikaciju imam na mobitelu, Tv naravno imam reciver njihov i tu je slika super. home tv imamo baš zbog arena sport kanala, jer inace televiziju nitko ni ne gleda.
Post Reply