MOJA TV
Moderator: anex
- isukogakoruku
#1 MOJA TV
Vlasnik sam "moja tv" Full paketa u kojoj je, izmedju ostalog i telefon. Danas 27.6. 2010 godine izlazi clanak u kojem je receno da je posao "haman propao" i u kojem pise kako pretplatnici "Moja TV" uredno dobivaju racune za stare brojeve telefona koje su uredno otkazali? Zelio bih cuti i vasa iskustva (posto sam novi korisnik MOJA TV), bilo direktna bilo ona koja ste culi od drugih.
Hvala.
Hvala.
-
sabanss
#2 Re: MOJA TV
Clanak iz Avaza mozda
Helem, kao i svaka novina iz BHTelecoma. Mnogi su imali grdnih problema u pocetku, pa se razocarali. Stvar se sada uhodava i mislim da nema vecih problema osim cijene 
-
Sarajevski
#3 Re: MOJA TV
ne sekiraj se
prvi put nakon rata fahro ostao bez ugovora o reklamiranju bh telecoma
sad najednom serija tekstova o tome kako rastu cijene, kako propadaju projekti
ko mu je kriv pa hoce stranku i kad mu je glavni dio programa pljuvaje po sda
radi moja tv bez problema
- isukogakoruku
#4 Re: MOJA TV
Ma nekih velikih primjedbi nemam, osim shto ponekad ledi slika. Ali kako neko rece "Stvar se uhodava". Mene samo plasi ako je istina to da ljudima i dalje dolaze racuni od starih brojeva sa pretplatama.Sarajevski wrote:ne sekiraj se
-
Hendrix
#5 Re: MOJA TV
Po Avazu i Selimovići propadaju godinama, kao i mnoge firme s kojima su se zamjerili.
-
prezimenko
#6 Re: MOJA TV
mojatv je beton, stvarno dobro radi bilo je nekih manjih problemcica na pocetku sad ko podmazano neureklo se 
A vjerujem da ce jos kanala dodati... nadam se
A vjerujem da ce jos kanala dodati... nadam se
- kurty
#7 Re: MOJA TV
Ti stari telefoni su se morali odkazati...
Meni kad su prikljucivali, tj. prebacivali me sa eksperimentalne u ovo regularnu, i kad su sve to ustimali, pitali me MONTAZERI, da li zelim zadrzati I stari broj... Rekao sam da ne zelim i to je to... Prvi mjesec za taj stari broj je dosao, jer je sredinom predhodnog ta usluga zamjenjena, kad i sljedeci mjesec dolazi racun od 19,50KM... To je priklucak, pretplata i sva ta sranja, i kad sam zvao i 1444 i isao na salter, kazu mi da je montazer montazer, a radnik na salteru , radnik na salteru... I sta cu, odkazem broj i moradoh platiti taj racun, iako su me montazeri zafrkali...
Inace zadnja tri mjeseca sam kuburi sa BHTelecomom svaki dan... Sve njihove greske trazili da ja platim, i na kraju sam ih dotjerao pod konac.. Neki dan zovem i kazem da sam krecio kucu i da sam ponovo sve prikopcao ali telefon ne radi... Za tri minute su mi montazeri dosli i sve nastimali... A prije sam ih cekao po mjesec dana...
SAVJET: Bilo kakav problem, nazovite 1444, pocnite fino da objasnite problem, i prvi put kav vam neka od operatorica uleti u rjec trazite odmah nadredjenog... I prijetite tuzbom jer ste ukljucili na pocetku razgovora snimanje razgovora...
Zovite svakih 5 minuta... I sve ce vam se udovoljiti
Mene su karali (da prostite na izrazu), i onda sam jednu jutro ustao, a ocekujem da mi se komercijalna faza prikljuci i ostao sam bez interneta, fixnog i signala... Nazvao sam lijepo fino i trazio nadredjenog, zaprijetio tuzbom, jer sam imao sve snimljeno i dokumentovano... I od tada da ih nazovem da kazem da da ne znam zamjeniti baterije u daljinskom, za tri minute ce poslati nekog da mi ih zamjeni...
Sa stokom se prica njihovim jezikom

Meni kad su prikljucivali, tj. prebacivali me sa eksperimentalne u ovo regularnu, i kad su sve to ustimali, pitali me MONTAZERI, da li zelim zadrzati I stari broj... Rekao sam da ne zelim i to je to... Prvi mjesec za taj stari broj je dosao, jer je sredinom predhodnog ta usluga zamjenjena, kad i sljedeci mjesec dolazi racun od 19,50KM... To je priklucak, pretplata i sva ta sranja, i kad sam zvao i 1444 i isao na salter, kazu mi da je montazer montazer, a radnik na salteru , radnik na salteru... I sta cu, odkazem broj i moradoh platiti taj racun, iako su me montazeri zafrkali...
Inace zadnja tri mjeseca sam kuburi sa BHTelecomom svaki dan... Sve njihove greske trazili da ja platim, i na kraju sam ih dotjerao pod konac.. Neki dan zovem i kazem da sam krecio kucu i da sam ponovo sve prikopcao ali telefon ne radi... Za tri minute su mi montazeri dosli i sve nastimali... A prije sam ih cekao po mjesec dana...
SAVJET: Bilo kakav problem, nazovite 1444, pocnite fino da objasnite problem, i prvi put kav vam neka od operatorica uleti u rjec trazite odmah nadredjenog... I prijetite tuzbom jer ste ukljucili na pocetku razgovora snimanje razgovora...
Mene su karali (da prostite na izrazu), i onda sam jednu jutro ustao, a ocekujem da mi se komercijalna faza prikljuci i ostao sam bez interneta, fixnog i signala... Nazvao sam lijepo fino i trazio nadredjenog, zaprijetio tuzbom, jer sam imao sve snimljeno i dokumentovano... I od tada da ih nazovem da kazem da da ne znam zamjeniti baterije u daljinskom, za tri minute ce poslati nekog da mi ih zamjeni...
Sa stokom se prica njihovim jezikom
-
nino90
#8 Re: MOJA TV
stvar je u tome sto ne bi trebalo biti potrebe da korisnik pocne prijetiti tuzbama nekim ili sicno da bi se ispunio dio ugovora koji im se namece al etkurty wrote:
Sa stokom se prica njihovim jezikom![]()
ne mozemo svi tako sta bi bilo kad bi bilo XD
- kurty
#9 Re: MOJA TV
reni-90 wrote:stvar je u tome sto ne bi trebalo biti potrebe da korisnik pocne prijetiti tuzbama nekim ili sicno da bi se ispunio dio ugovora koji im se namece al etkurty wrote:
Sa stokom se prica njihovim jezikom![]()
ne mozemo svi tako sta bi bilo kad bi bilo XD
Napisao sam vec jednom na ovom forumu...
Pitam ja lijepo neku osobu sa 1444 : "Zasto ne mogu koristiti internet preko TV aparata, a pri tome mislim na "lakse" stranice kao facebook, hotmail i slicno, i zasto su mi neki kanali u pojedinim terminima zakljucani, a u mom paketu su navedeni su navedeni kao stalni i ja uredno placam pretplatu za njih".... A doticna gospodja mi je dala odgovor i svaka joj cast na tome: " Nazovite marketing sluzbu jer su vas oni SLAGALI"...
Eh sad, imas opciju, kao sto sam ja radio prije, da sutim i trpim, pa da mi dolazi racun 9 mjeseci za dial-up, a ja imam uveden ADSL, ili da provedes na moru 30 dana, a za tih 30 dana neko nakucao 17,5 GB MOG interneta, i platim to, jer necu frke.... ili da sebi kazes NECU VISE DA ME NEKO PRAVI BUDALOM...
Ako smo ja i BHTelecom potpisali ugovor o recimo intrenetu, ja ako ne platim racun, oni ga meni iskljuce, jer nisam ispunio stavku iz ugovora... S druge strane, ako BHTelecom, meni ne pruzi internet i konekciju svih 30 dana tog mjeseca, onda oni moraju da snose odgvorsnost za to.
- MASTER_NO1
#10 Re: MOJA TV
Moja TV je fakat smece cim je oblacno vrijeme ili grmi gubi se internet. A samim tim i telefon i slika, onda se mora sve restartovati da bi trelefon proradio mislim sranje tesko (po 5 puta morass raditi reset ako grmi duze vrijeme..
a u ostalom ove sezone nemaju Španske lige uopste ubacili ove naše da ih gledamo nidje veze
a u ostalom ove sezone nemaju Španske lige uopste ubacili ove naše da ih gledamo nidje veze
-
juventus
#12 Re: MOJA TV
Zna li neko da li ukinu RTS 1 na Mojoj TV kada je Liga prvaka?
Znam da se HRT 2 ne može gledati u tom trerminu, ali ne znam za RTS 1.
Znam da se HRT 2 ne može gledati u tom trerminu, ali ne znam za RTS 1.
- It_is_a_Leclerc
#13 Re: MOJA TV
Ugase.
Samo Arene i bh. televizije ostanu otključene.
Samo Arene i bh. televizije ostanu otključene.
- daky585
#14 Re: MOJA TV
Ne znam ima li na Moja TV, ali ZDF bi trebao biti otključan jer oni imaju panevropska prava.
-
moke_017
#15 Re: MOJA TV
Pozdrav raja, dali neko zna dali u paketu moja tv + internet imaju Njemački kanali, tj na njemačkom jeziku kao ZDF RTL i dr.

- daky585
#17 Re: MOJA TV
Pogledaj spisak kanala, ima par njemačkih kanala
https://www.bhtelecom.ba/fileadmin/egla ... /3.3.1.pdf
-
moke_017
#18 Re: MOJA TV
Hvala drug, bio sam i ja našo neku listu na njihovoj stranici ali to nije bila ova, pa sam otišao u telekom na šalter da bi mi radnici rekli da ne znaju imajul ti kanali, nego ko fol da odem kod nekoga ko to vec ima i da prelistamdaky585 wrote:Pogledaj spisak kanala, ima par njemačkih kanala
- Fudo Bosna
#19 Re: MOJA TV
Napisao na temi "Telemach"...
Bio sam korisnik duo paketa Telemach, Prešao početkom godine sa duo na trio family? Tražio da imam sve i na drugom TV, potpisao da plaćam dodatno da imam sve na drugom TV kao i na prvom. Prvih nekoliko mjeseci imao sve kanale sada nemam dosta kanala, na tom drugom TV i kao dodatni Telamachov bezobrazluk, uopće nemam TV unazad na drugom TV-u?
Zašto? Samo da napomenem da mi je sin korisnik moje TV, sličan paket ovom telamachovom, i da za razliku od Telamach "usluge" ima sve što ima na jednom i na drugom TV-u, sve kanale i TV unazad, pošto mnogi kritikuju moju TV i da je kao bajagi Telemach , bolji ...?
Lično odabirao sa njim paket i tražio kao kod sebe u Telemachu da imamo isto za oba TV kao i kada sam kod sebe potpisao za trio telamach paket, a sada fali dosta kanala koje imam na prvom, nemam TV unazad i slično, neprofesionalnost i bezobrazluk ...
Moja TV je, kroz iskustvo mojih najbližih, bolja, i čim mi prođe godina , prelazim na njihove usluge !!!
Bio sam korisnik duo paketa Telemach, Prešao početkom godine sa duo na trio family? Tražio da imam sve i na drugom TV, potpisao da plaćam dodatno da imam sve na drugom TV kao i na prvom. Prvih nekoliko mjeseci imao sve kanale sada nemam dosta kanala, na tom drugom TV i kao dodatni Telamachov bezobrazluk, uopće nemam TV unazad na drugom TV-u?
Zašto? Samo da napomenem da mi je sin korisnik moje TV, sličan paket ovom telamachovom, i da za razliku od Telamach "usluge" ima sve što ima na jednom i na drugom TV-u, sve kanale i TV unazad, pošto mnogi kritikuju moju TV i da je kao bajagi Telemach , bolji ...?
Lično odabirao sa njim paket i tražio kao kod sebe u Telemachu da imamo isto za oba TV kao i kada sam kod sebe potpisao za trio telamach paket, a sada fali dosta kanala koje imam na prvom, nemam TV unazad i slično, neprofesionalnost i bezobrazluk ...
Moja TV je, kroz iskustvo mojih najbližih, bolja, i čim mi prođe godina , prelazim na njihove usluge !!!
- tzipiripi
#20 Re: MOJA TV
Nema ZDF, ARD i RTL drug. Od njemačkih kanala ima SAT1 i Pro7.moke_017 wrote:Pozdrav raja, dali neko zna dali u paketu moja tv + internet imaju Njemački kanali, tj na njemačkom jeziku kao ZDF RTL i dr.
-
moja tetka
#21 Re: MOJA TV
kako provjeriti brzinu interneta imam paket moja tv............ svako malo pa uspori
- O'zone
- Globalni moderator
#23 Re: MOJA TV
Tema o BHTelecomu I njegovim uslugama već postoji tako da ova ide pod ključ.