Zns li neko vise o ovome koji kanali ce biti u paketu, cijena???
"Danas je u BH Telecomu promovisan i novi brend za pomenutu uslugu. "Moja tv" je novi brend BH Telecoma, izabran nakon istraživanja među 3,500 uposlenika kompanije i imeđu 350 pristiglih prijedloga. Moja TV će nuditi 60 kanala, 25 radio kanala, uvijek dostupnu videoteku sa 500 filmova, programski vodič, snimanje jednog, gledanje drugog programa igre. TV Prijemnik postaje glavna pristupna tačka za servise i sadržaj u svakom domu", istakla je Nađa Lutvikadić, PR Manager BH Telecoma.
Generalni direktor BH Telecoma je rekao da je ova godina i projekat "MojaTV" i 3G prekretnica razvoja BH Telecoma kao i potpuna transformacija telekomunikacijskog tržišta.
Idemo prvi...Dajemo više!
BH Telecom
Promovisan je i novi brend za ovu uslugu pod nazivom "moja TV".
Radi se o setu inovativnih servisa namijenjenih kućnoj zabavi koji će nuditi TV programe vrhunske kvalitete (60 TV i 25 radio kanala), uvijek dostupnu videoteku sa oko 500 filmova, programski vodič, snimanje jednog, gledanje drugog programa, "pauziranje" živog programa i igre.
Ovu uslugu će moći koristiti ADSL korisnici, a što se tiče televizijskog aparata bitno je da ima skart ulaz, dok će cijena pretplate biti tržišna, u rangu pretplate kablovskih operatora.
Preuzeto iz dnevnih novina