moja tv

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dragojuric

#1 moja tv

Post by dragojuric »

Korisnik sam moje tv koju skupo plaćam, najskuplji su od svih kablovskih operatera i doživio sam veliko razočarenje za svjetsko prvenstvo da bhtelecom traži da ugovoriš dodatni paket HD koji košta 4KM/mjesečno da bi gledao BHT u HD rezoluciji, iako je BHT pustio besplatno svim operaterima HD rezoluciju BHT.
Predsjedavajuci

#2 Re: moja tv

Post by Predsjedavajuci »

Odjavi se, uzmi sta drugo prijatelju.Svakako ih je dosta ljudi odjavilo sto nebi i ti?
Alevn

#3 Re: moja tv

Post by Alevn »

dragojuric wrote:Korisnik sam moje tv koju skupo plaćam, najskuplji su od svih kablovskih operatera i doživio sam veliko razočarenje za svjetsko prvenstvo da bhtelecom traži da ugovoriš dodatni paket HD koji košta 4KM/mjesečno da bi gledao BHT u HD rezoluciji, iako je BHT pustio besplatno svim operaterima HD rezoluciju BHT.
Ja sam korisnik "moja TV" i nemam dodatni paket za HD, ali kada su utakmice BHT se prenosi u HD-u. Podržava li tvoj TV uređaj HD uopšte?
rovac13

#4 Re: moja tv

Post by rovac13 »

Alevn wrote:
dragojuric wrote:Korisnik sam moje tv koju skupo plaćam, najskuplji su od svih kablovskih operatera i doživio sam veliko razočarenje za svjetsko prvenstvo da bhtelecom traži da ugovoriš dodatni paket HD koji košta 4KM/mjesečno da bi gledao BHT u HD rezoluciji, iako je BHT pustio besplatno svim operaterima HD rezoluciju BHT.
Ja sam korisnik "moja TV" i nemam dodatni paket za HD, ali kada su utakmice BHT se prenosi u HD-u. Podržava li tvoj TV uređaj HD uopšte?
hahaha
Tacno je da se utakmice prenose u hd u,samo sto ti ne mozes gledat u hd u ako nemas hd paket.
Alevn

#5 Re: moja tv

Post by Alevn »

Nemam ja HD paket, pa BHT bude ipak u HD-u kada su utakmice . . .
rovac13

#6 Re: moja tv

Post by rovac13 »

Pa bude nama u hd ne bude tebi :-):-):-):-):-)
starii

#7 Re: moja tv

Post by starii »

i kod mene je mojatv ali kad su utakmice ukljuce bhtvhd...
rovac13

#8 Re: moja tv

Post by rovac13 »

starii wrote:i kod mene je mojatv ali kad su utakmice ukljuce bhtvhd...
Jel i ti nemas hd paket a kad je utakmica gledas hd :D
Jolpaz

#9 Re: moja tv

Post by Jolpaz »

Mlakonja wrote:Odjavit to i pocni se drogirat izvedi komsinicu na pivu bolje ti je to.
:-)
PravimHaos

#10 Re: moja tv

Post by PravimHaos »

Ja sam ju odjavio :D
Post Reply