Moja religija

Rasprave o vjerskim temama.
hananah

Post by hananah »

Da Edit, u pravu si, no ja napisah kako se cita. Po Vuku :-D
Ma najvaznije je da se zna o kojoj knjizi govorim i drago mi je da ljudi poznaju sadrzaj te knjige. Sitnice su ipak nebitne
albus

Post by albus »

"Matters of great concern should be considered lightly... Matters of small concern should be considered seriously." - sto bi rekle nase kolege sa bibisi-ja :D :D

al' ovdje se ne pika... :wink: :)

ja imam primjerak te knjige i pise Livingston :shock:
ne kontam.. :-?
more bit' da sam na Stupu kupio.. :( :D
seas of cheese

#28 Re: Moja religija

Post by seas of cheese »

hananah wrote:Eto, ja volim zivjeti po knjizi Galeb Jonathan Lingviston. Bas mi se svidja kako se taj galeb ponasa. A saznat cete kako ako procitate knjigu. :)
Ukratko, ne slijedi masu, siri svoje vidike, ispituje svoje mogucnosti i jako, jako misli svojom glavom.

P.S. U knjizi se ne precizira da li on pije ili ne pije alkohol, ali ne mora sve ni biti precizirano, dovoljno ga je slijediti u tome sto on misli svojom glavom. Ah da, smeta to drugim galebovima pogotovo onima koji ga ne mogu dokuciti :)
probaj magic mashrooms, vidices kako ces da razmisljas svojom glavom i da siris vidike... :D :D :D :D
Misk

Post by Misk »

hananah (citat):
Eto, ja volim zivjeti po knjizi Galeb Jonathan Lingviston. Bas mi se svidja kako se taj galeb ponasa. A saznat cete kako ako procitate knjigu.
Ukratko, ne slijedi masu, siri svoje vidike, ispituje svoje mogucnosti i jako, jako misli svojom glavom.

P.S. U knjizi se ne precizira da li on pije ili ne pije alkohol, ali ne mora sve ni biti precizirano, dovoljno ga je slijediti u tome sto on misli svojom glavom. Ah da, smeta to drugim galebovima pogotovo onima koji ga ne mogu dokuciti
[/

Ja sam, doduse, sebe nasla u jednoj drugoj knjizi...
ali ...moje postovanje za Livingstona... :)

samo, tezak je i pun brazda njegov put bio...i vrlo usamljen
:D

ima jedan citat iz te knjige..

vecinu galebova ne zanima let, vec jelo, a ovog galeba nije zanimalo jelo, vec let...

je li ovo znaci da si twiggy? :D

inace knjiga je fenomenalna...promovise slobodu, mora da sam odatle nekad davno i pokupila opsjednutost slobodom kao takvom, hmm :shock:

sad se pocinjem pitati koju knjigu slijedim :-)

A ovaj dio je univerzalan...svi smo takvi...bas svi...osim rijetkih Jonathana...:

Zasto je najteze uvjeriti pticu da je slobodna i da to moze sama sebi dokazati samo ako vjezba? ZAsto je to tako?

jedan kavez je posao da trazi pticu... :( :sad:

Mozda ti Jonathan ukaze na jednu drugu knjigu, kad naucis sve zavrzlame leta... :D never knows... :D
Post Reply