Ma najvaznije je da se zna o kojoj knjizi govorim i drago mi je da ljudi poznaju sadrzaj te knjige. Sitnice su ipak nebitne
Moja religija
- albus
"Matters of great concern should be considered lightly... Matters of small concern should be considered seriously." - sto bi rekle nase kolege sa bibisi-ja
al' ovdje se ne pika...

ja imam primjerak te knjige i pise Livingston
ne kontam..
more bit' da sam na Stupu kupio..

al' ovdje se ne pika...
ja imam primjerak te knjige i pise Livingston
ne kontam..
more bit' da sam na Stupu kupio..
-
seas of cheese
#28 Re: Moja religija
probaj magic mashrooms, vidices kako ces da razmisljas svojom glavom i da siris vidike...hananah wrote:Eto, ja volim zivjeti po knjizi Galeb Jonathan Lingviston. Bas mi se svidja kako se taj galeb ponasa. A saznat cete kako ako procitate knjigu.![]()
Ukratko, ne slijedi masu, siri svoje vidike, ispituje svoje mogucnosti i jako, jako misli svojom glavom.
P.S. U knjizi se ne precizira da li on pije ili ne pije alkohol, ali ne mora sve ni biti precizirano, dovoljno ga je slijediti u tome sto on misli svojom glavom. Ah da, smeta to drugim galebovima pogotovo onima koji ga ne mogu dokuciti
-
Misk
hananah (citat):
Ja sam, doduse, sebe nasla u jednoj drugoj knjizi...
ali ...moje postovanje za Livingstona...
samo, tezak je i pun brazda njegov put bio...i vrlo usamljen
ima jedan citat iz te knjige..
vecinu galebova ne zanima let, vec jelo, a ovog galeba nije zanimalo jelo, vec let...
je li ovo znaci da si twiggy?
inace knjiga je fenomenalna...promovise slobodu, mora da sam odatle nekad davno i pokupila opsjednutost slobodom kao takvom, hmm
sad se pocinjem pitati koju knjigu slijedim
A ovaj dio je univerzalan...svi smo takvi...bas svi...osim rijetkih Jonathana...:
Zasto je najteze uvjeriti pticu da je slobodna i da to moze sama sebi dokazati samo ako vjezba? ZAsto je to tako?
jedan kavez je posao da trazi pticu...
Mozda ti Jonathan ukaze na jednu drugu knjigu, kad naucis sve zavrzlame leta...
never knows... 
[/Eto, ja volim zivjeti po knjizi Galeb Jonathan Lingviston. Bas mi se svidja kako se taj galeb ponasa. A saznat cete kako ako procitate knjigu.
Ukratko, ne slijedi masu, siri svoje vidike, ispituje svoje mogucnosti i jako, jako misli svojom glavom.
P.S. U knjizi se ne precizira da li on pije ili ne pije alkohol, ali ne mora sve ni biti precizirano, dovoljno ga je slijediti u tome sto on misli svojom glavom. Ah da, smeta to drugim galebovima pogotovo onima koji ga ne mogu dokuciti
Ja sam, doduse, sebe nasla u jednoj drugoj knjizi...
ali ...moje postovanje za Livingstona...
samo, tezak je i pun brazda njegov put bio...i vrlo usamljen
ima jedan citat iz te knjige..
vecinu galebova ne zanima let, vec jelo, a ovog galeba nije zanimalo jelo, vec let...
je li ovo znaci da si twiggy?
inace knjiga je fenomenalna...promovise slobodu, mora da sam odatle nekad davno i pokupila opsjednutost slobodom kao takvom, hmm
sad se pocinjem pitati koju knjigu slijedim
A ovaj dio je univerzalan...svi smo takvi...bas svi...osim rijetkih Jonathana...:
Zasto je najteze uvjeriti pticu da je slobodna i da to moze sama sebi dokazati samo ako vjezba? ZAsto je to tako?
jedan kavez je posao da trazi pticu...
Mozda ti Jonathan ukaze na jednu drugu knjigu, kad naucis sve zavrzlame leta...