Moja prva simpatija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#1 Moja prva simpatija....

Post by anais_nin »

nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobom :D sjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate? :D
novalic

Post by novalic »

e neka si vala otvorila i jednu ljubavnu.. dugo i nisi :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zadnji put kad sam otvorila par ljubavnih, "optuzise" me da se udajem :lol: :D pa rekoh da primirim dok mogu :lol: :D

haj novo pricaj, koga li si ti simpatisala? :D
flora.sa

Post by flora.sa »

joj anais trenutno ne znam ni kako se ja zovem :D

prvo je valjda :roll: :? bio Armin
pa Dejan...
pa Saša...

pvaj prvi je bio u Njemačkj pa se sada vrnuo u Sarajevo...

ova dvojica...
...pa mislim da su u Istočnom Sarajevu :D :D
bpsang

Post by bpsang »

Eh...

Kako me je voljela a i ja nju

Zvala se Alica

gdje li je sad ???

mozda je neko zna
novalic

Post by novalic »

moja prva simpatija.. mi bas i nije lijepo sjecanje.. bio je izgleda.. previse nasrtljiv.. poceo pipati, prvi razred osnovne, meni tek 6 godina..
i napravim glupost.. zasiljim olovku.. i krknem ga u ruku.. i sada kada se sjetim.... vrska olovke na drugoj strani sake... :-?

niko me vise do 5. razreda ni pogledo nije :( :( :( :(
Lace

Post by Lace »

eh moja prva simpatija...ustvari mi smo bili par...momak i cura...drzali se za ruke...cak me i kuci htio voditi...u obdanistu...mislim da smo imali 4-5 godina :D

nakon obdanista za njega cula jos jednom pred rat...i nikad vise...znam mu ime i prezime ali ga nikad nisam trazila :( :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Image

eh....moja prva velika simpatija se zvao Sanel...igrali smo se u istom dvoristu, on bio 3 godine stariji...kad me tetka pitala zasto mi je on simpatija, ja sam joj mrtva hladna rekla "cuj sto, pa ima najljepsu trenerku" :lol: :roll: i kod mene je taj dio price tuzno zavrsio jer smo se mi preselili :D

poslije smo se u srednjoj skoli kao nesto semili, ali nije nista bilo, jer tad smo vec zivjeli u razlicitim mahalama :lol: ono ma ko ce to...

sad je u svabiji...ozenio se nekom svabicom...ima dijete...sreli smo se proslo ljeto...i dalje je simpa :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a cijela ova tema je potekla od mog susreta sa bratovom starom simpatijom...

buraz mi je '81....njegova simpatija je bila jedna Maja koja je '82...i koja je stanovala u stanu iznad nas... :D jos smo im priredili svadbu u stubistu....bacali bombone, i njih dvoje su se morali poljubiti pred maticarem :D prije par veceri nas dvije zavrsimo u istom drustvu pa sam je malo zezala :D :D

Image
silentbob

Post by silentbob »

meni prva simpatija bio jedan moj komsija...uvijek me drzao na krilu i dirao po guzi i pisi i govorio da nikome ne govorim pa ce mi kupiti cokoladu.. :D :D
alek

Post by alek »

ne sjecam se prve, ali se sjecam zadnje :D bilo je to prije nekih 12 godina. poslije su dosle ljubavi 8-) :D :D
Harrys

Post by Harrys »

:D A sta je bilo poslije. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:meni prva simpatija bio jedan moj komsija...uvijek me drzao na krilu i dirao po guzi i pisi i govorio da nikome ne govorim pa ce mi kupiti cokoladu.. :D :D
hos ti degeneka? :roll: :x znas ti kako ja pobudalim kad se ljudi zezaju sa totalno ozbiljnim temama :x eto me sa oklagijom :D
tigris

Post by tigris »

ih pa moja prva simpatija je iz rata i jos mi se svidjaaaaaaaaaaa :D

ganjam ga :D
silentbob

Post by silentbob »

onda sam poceo da se cudno osjecam dok se igram sa drugom djecom...nekako ih nisam volio,pogotovo djevojcice...uvijek sam trazio priliku da ih rasplacem....a sa djecacima sam trazio priliku da budem sto blize uz njih...kad bi se igrali partizana i svaba uvijek sam bio zarobljeni svabo kojeg partizani muce da im oda neku tajnu..volio sam da me muce... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a u biti moja PRVA "najprvija" simpatija je bila veoma neprikladna za mene... :lol: :D on je bio rodicin momak, i ovako je nekih 15-16 godina stariji od mene bio, ja tada jos ni u skolu nisam isla....

uglavnom ja sam preko ljeta bila kod rodbine i rodica me vodala okolo ko ukras...dok ja nisam zapikala njenog momka :lol: :D prvi put kad me odvela na sokic kod njega u kafanu (on je tada drzao tu neku kafanu)...Zvao se Bane...i ja sam postala pravi mali Hitler...nisam joj dozvoljavala da se ljubi s njim kad sam ja tu, jer pobogu "Bane je moj momak" :lol: :lol: :lol: njemu je to bila extra....

ona se kasnije udala za nekog drugog....a ja sam cula da je Bane jos uvijek single :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
silentbob wrote:meni prva simpatija bio jedan moj komsija...uvijek me drzao na krilu i dirao po guzi i pisi i govorio da nikome ne govorim pa ce mi kupiti cokoladu.. :D :D
hos ti degeneka? :roll: :x znas ti kako ja pobudalim kad se ljudi zezaju sa totalno ozbiljnim temama :x eto me sa oklagijom :D

joj obozavam oklagiju...izmedju nogu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote: joj obozavam oklagiju...izmedju nogu :D
:lol: moracu smisliti neku drugu kaznu jer vidim ove ti sve "pashu" :lol:
silentbob

Post by silentbob »

samo budi gruba...molim te :D :D
novalic

Post by novalic »

tihomire, a tvoja zadnja simpatija :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Prva simpatija...slatka makedonka iz razreda ;-) . Cujem da se vratila u Skoplje.
Hvala na otvaranju ove teme anais :-D
silentbob

Post by silentbob »

eto nek si i ti progovorio....cuj makedonka...haj ba ne zajebaji, vidis da je ozbiljna tema :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Elitni vojnik wrote:Prva simpatija...slatka makedonka iz razreda ;-) . Cujem da se vratila u Skoplje.
Hvala na otvaranju ove teme anais :-D
ooooooooooooooo pa koga to moje oke vide? :D mah mah :D
novalic

Post by novalic »

evo, ode tema u klinac.. poceo tihomir zajebanciju na nacionalnoj osnovi...
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Mah mah i tebi anais :D ...veliki pozdrav.

Silent, sta je tebi? Stvarno je bila makedonka...roditelji joj 80ih dosli u BiH poslom i upisala se u nasu skolu :D
Post Reply