Moja prva simpatija....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Moja prva simpatija....
nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobom
sjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate? 
-
novalic
moja prva simpatija.. mi bas i nije lijepo sjecanje.. bio je izgleda.. previse nasrtljiv.. poceo pipati, prvi razred osnovne, meni tek 6 godina..
i napravim glupost.. zasiljim olovku.. i krknem ga u ruku.. i sada kada se sjetim.... vrska olovke na drugoj strani sake...
niko me vise do 5. razreda ni pogledo nije

i napravim glupost.. zasiljim olovku.. i krknem ga u ruku.. i sada kada se sjetim.... vrska olovke na drugoj strani sake...
niko me vise do 5. razreda ni pogledo nije
- Lace
eh moja prva simpatija...ustvari mi smo bili par...momak i cura...drzali se za ruke...cak me i kuci htio voditi...u obdanistu...mislim da smo imali 4-5 godina
nakon obdanista za njega cula jos jednom pred rat...i nikad vise...znam mu ime i prezime ali ga nikad nisam trazila

nakon obdanista za njega cula jos jednom pred rat...i nikad vise...znam mu ime i prezime ali ga nikad nisam trazila
- anais_nin

eh....moja prva velika simpatija se zvao Sanel...igrali smo se u istom dvoristu, on bio 3 godine stariji...kad me tetka pitala zasto mi je on simpatija, ja sam joj mrtva hladna rekla "cuj sto, pa ima najljepsu trenerku"
poslije smo se u srednjoj skoli kao nesto semili, ali nije nista bilo, jer tad smo vec zivjeli u razlicitim mahalama
sad je u svabiji...ozenio se nekom svabicom...ima dijete...sreli smo se proslo ljeto...i dalje je simpa
- anais_nin
a cijela ova tema je potekla od mog susreta sa bratovom starom simpatijom...
buraz mi je '81....njegova simpatija je bila jedna Maja koja je '82...i koja je stanovala u stanu iznad nas...
jos smo im priredili svadbu u stubistu....bacali bombone, i njih dvoje su se morali poljubiti pred maticarem
prije par veceri nas dvije zavrsimo u istom drustvu pa sam je malo zezala

buraz mi je '81....njegova simpatija je bila jedna Maja koja je '82...i koja je stanovala u stanu iznad nas...

- anais_nin
hos ti degeneka?silentbob wrote:meni prva simpatija bio jedan moj komsija...uvijek me drzao na krilu i dirao po guzi i pisi i govorio da nikome ne govorim pa ce mi kupiti cokoladu..![]()
-
silentbob
onda sam poceo da se cudno osjecam dok se igram sa drugom djecom...nekako ih nisam volio,pogotovo djevojcice...uvijek sam trazio priliku da ih rasplacem....a sa djecacima sam trazio priliku da budem sto blize uz njih...kad bi se igrali partizana i svaba uvijek sam bio zarobljeni svabo kojeg partizani muce da im oda neku tajnu..volio sam da me muce... 
- anais_nin
a u biti moja PRVA "najprvija" simpatija je bila veoma neprikladna za mene...
on je bio rodicin momak, i ovako je nekih 15-16 godina stariji od mene bio, ja tada jos ni u skolu nisam isla....
uglavnom ja sam preko ljeta bila kod rodbine i rodica me vodala okolo ko ukras...dok ja nisam zapikala njenog momka
prvi put kad me odvela na sokic kod njega u kafanu (on je tada drzao tu neku kafanu)...Zvao se Bane...i ja sam postala pravi mali Hitler...nisam joj dozvoljavala da se ljubi s njim kad sam ja tu, jer pobogu "Bane je moj momak"
njemu je to bila extra....
ona se kasnije udala za nekog drugog....a ja sam cula da je Bane jos uvijek single

uglavnom ja sam preko ljeta bila kod rodbine i rodica me vodala okolo ko ukras...dok ja nisam zapikala njenog momka
ona se kasnije udala za nekog drugog....a ja sam cula da je Bane jos uvijek single
-
silentbob
anais_nin wrote:hos ti degeneka?silentbob wrote:meni prva simpatija bio jedan moj komsija...uvijek me drzao na krilu i dirao po guzi i pisi i govorio da nikome ne govorim pa ce mi kupiti cokoladu..![]()
![]()
znas ti kako ja pobudalim kad se ljudi zezaju sa totalno ozbiljnim temama
eto me sa oklagijom
joj obozavam oklagiju...izmedju nogu
-
Elitni vojnik
Prva simpatija...slatka makedonka iz razreda
. Cujem da se vratila u Skoplje.
Hvala na otvaranju ove teme anais
Hvala na otvaranju ove teme anais
-
Elitni vojnik
Mah mah i tebi anais
...veliki pozdrav.
Silent, sta je tebi? Stvarno je bila makedonka...roditelji joj 80ih dosli u BiH poslom i upisala se u nasu skolu
Silent, sta je tebi? Stvarno je bila makedonka...roditelji joj 80ih dosli u BiH poslom i upisala se u nasu skolu