Moja praksa IUS

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Großmeister

#1 Moja praksa IUS

Post by Großmeister »

Da li neko ima iskustva sa projektom Moja praksa koji se realizuje na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu?

Riječ je o ovom projektu http://projects.ius.edu.ba/usaidp4i/moja_praksa.html , koji zaista odlično zvuči, ali me zanima da li ima ovdje neko je završio ovu praksu pa da podijeli svoje iskustvo i mišljenje
@ngel

#2 Re: Moja praksa IUS

Post by @ngel »

Bila i zavrsila prosle godine, iskustva su vise nego pozitivna, mnogo stvari se nauci i veoma je dobra priprema za buduceg mladg zaposlenika sa prvim radnim iskustvom a i generalno u buducim poslovima, kroz razne primjere iz realnog zivota te druzenjem i razmjenjivanjem iskustava sa ostalim ucesnicima kursa kao i predavacima, nauci se zaista mnogo toga, na kraju se dobije certifikat priznat i cijenjen bilo gdje u svijetu, preporucila bih svakome
Großmeister

#3 Re: Moja praksa IUS

Post by Großmeister »

hvala ti puno

ja sam također danas dobio mail da sam primljen i da dođem sljedeći petak, pa me samo zanimalo iskustvo ljudi koji su to već završili

da li možda znaš je li se neko od polaznika zaposlio u nekoj od firmi, ili mu je ponuđeno nešto?
@ngel

#4 Re: Moja praksa IUS

Post by @ngel »

Ne bih znala, ali to je svakako dobra prilika da se upozna sa novim ljudima, kompanijama, ponudama i potraznjama te vlastitim sposobnosima i interesovanjima, sve u cilju lakseg zaposlenja i sto je takodje vazno, lakseg snalazenja u novim poslovnim okruzenjima s ciljem zadrzavanja posla
NoaLada

#5 Re: Moja praksa IUS

Post by NoaLada »

Poznato mi je da su se dva momka sa fakulteta zaposlila nakon prvog ciklusa ove prakse prošle akademske godine.
Rad, rad, i samo rad. :thumbup:
Post Reply