Bordo masina ima pogon 4x4!
4 titule prvaka drzave
4 titule Kupa
Bas me interesuje koji 'pogon' ima vasa masina?
P.S. Napomena za komsije, samo bez novogodisnjih, djurdjevdanskih, bajramskih itd. pehara..Hvala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E ljudi moji što ne mogu na rende koraSkoro wrote:Ne, nije oglas u pitanju. Samo sam htio da zbog sve prisutne i nadolazece pojave fubdalskih (sve)znalaca skrenem paznju na sljedece:
4 titule prvaka drzave
4 titule Kupa
Bas me interesuje koji 'pogon' ima vasa masina?![]()
P.S. Napomena za komsije, samo bez novogodisnjih, djurdjevdanskih, bajramskih itd. pehara..Hvala
jesi to pojeo klovna za dorucak? sjedi 1Skoro wrote:Ne, nije oglas u pitanju. Samo sam htio da zbog sve prisutne i nadolazece pojave fubdalskih (sve)znalaca skrenem paznju na sljedece:
4 titule prvaka drzave
4 titule Kupa
Jesi siguran da nije Bešiktaša 5b 71 000 Sarajevo, BiH?Skoro wrote:4x4Crvena Tifoza wrote:Na kojoj adresi se moze naci ta tvoja 3X4 mašina?
Maršala Tita 38b, 71 000 Sarajevo, BiH
sine 2 kupa marshala kad se nije igralo protiv pofalickog, famosa i slicnih ekipa i jos 2 finala. istina u jednom smo bas deklasiraniSkoro wrote:To je 0x2 koliko ja znam i to samo tebi moze vrijediti nestomostarac wrote:vrijede ona nasa 2 plus 2 finala ko ova vasa sva 4 i ova 1 priznata i 1 nepriznata titula u PL
haj onu jednu vam mogu priznat al onu kad ste dobili dekretom to je bio najveci blam jugo fudbala. Ono kad vam je kusisi drzao lekciju lijepog ponasanjaSkoro wrote:Sve je to u redu ali se ne moze porediti sa 2 titule bas te lige u kojoj, kako kazes, nije bilo pofalickog, famosa (eto zelje...zamalo) i drugih. Ja nisam nabrajao i 2 druga mjesta te lige i 2 finala Kupa. Samo titule, a mi ih trenutno imamo 8
Interesantno, ali samo vi mostarci znate neke finte, dekrete, folove koji su se dogadjalimostarac wrote: haj onu jednu vam mogu priznat al onu kad ste dobili dekretom to je bio najveci blam jugo fudbala. Ono kad vam je kusisi drzao lekciju lijepog ponasanja
Jarane,svaka ti cast na temi,fakat si gigant.U buducnosti,ta masina ce da ima jaci pogon...sam 4 na 5Skoro wrote:Ne, nije oglas u pitanju. Samo sam htio da zbog sve prisutne i nadolazece pojave fubdalskih (sve)znalaca skrenem paznju na sljedece:
4 titule prvaka drzave
4 titule Kupa