Moja desna ruka

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
Ghost_Rider_XXX

#1 Moja desna ruka

Post by Ghost_Rider_XXX »

Nek mi moderatori oproste ako tema već postoji, ali ja je ne uspjeh nafatat.
Još pod utjecajem Srpskog filma, prešaltam malo kanale i zasten na dragom nam OBN-u, kad tamo velika (jako velika) diva jao žalosne, i fuj muzike drži vaz nekolicini generalno zbunjenih mladih ljudi.
U prvi mah ne ukapirah o čem je riječ, međutim kroz minut dva mi se karte poslože i skontam da wannabe pjevačica traži sebi pomoćnika.
Sad ti paćenice, od nekoga čuh da su svi visoko obrazovani slušaju evaluaciju svakog od njih od polupismena, kreature koja je jadan izgovor kako za pjevačicu i estradnu ličnost tako i za ženu.

Tito moj dragi koliko smo nisko pali da jedna priprosta kalaštura ima svoj show u kojem bira nekog lika koji po mogućnosti ima doktorat iz kvantne fizike i biohemije, da joj šeta pseto, i masira masna leđa.

Što bi Maca reko Mirjane mi niđe veze.
Mislim da mi kao cijenjeni publicum ne možemo, ali zaista ne možemo niže pasti od ovoga, još nam samo fali da Jelena Karleuša napravi RIJALITI u kojem bira manikira i držača ogrliče i kanafe za svog miša (aka kera).

FUJ FUJ Bljak, fakat mi se povraća.
Kikson

#2 Re: Moja desna ruka

Post by Kikson »

Ghost_Rider_XXX wrote:Nek mi moderatori oproste ako tema već postoji, ali ja je ne uspjeh nafatat.
Još pod utjecajem Srpskog filma, prešaltam malo kanale i zasten na dragom nam OBN-u, kad tamo velika (jako velika) diva jao žalosne, i fuj muzike drži vaz nekolicini generalno zbunjenih mladih ljudi.
U prvi mah ne ukapirah o čem je riječ, međutim kroz minut dva mi se karte poslože i skontam da wannabe pjevačica traži sebi pomoćnika.
Sad ti paćenice, od nekoga čuh da su svi visoko obrazovani slušaju evaluaciju svakog od njih od polupismena, kreature koja je jadan izgovor kako za pjevačicu i estradnu ličnost tako i za ženu.

Tito moj dragi koliko smo nisko pali da jedna priprosta kalaštura ima svoj show u kojem bira nekog lika koji po mogućnosti ima doktorat iz kvantne fizike i biohemije, da joj šeta pseto, i masira masna leđa.

Što bi Maca reko Mirjane mi niđe veze.
Mislim da mi kao cijenjeni publicum ne možemo, ali zaista ne možemo niže pasti od ovoga, još nam samo fali da Jelena Karleuša napravi RIJALITI u kojem bira manikira i držača ogrliče i kanafe za svog miša (aka kera).

FUJ FUJ Bljak, fakat mi se povraća.
Ova desna ruka fuj fujova
A za srpski film imas li link gdje se moze skinut film da ga pregledam citav dan ga trazim i nenadjoh ga
Ghost_Rider_XXX

#3 Re: Moja desna ruka

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ima na temi srpski film link sa easy share ili tako nesto 700 MB odlican kvalitet.
StupskaBitanga

#4 Re: Moja desna ruka

Post by StupskaBitanga »

Ja stvarno ne znam zasto se vi cudite
A za sve one koji se sokiraju kako i zasto ovo ide na TV i slicni projekti ove vam interesantne informacije
Gledanosti ovih programa su daleko daleko veci od emitiranja najnovijih serija i filmova a da ne govorimo o dokumentarcima i Nacionalnoj geografiji
A posto sve TV kuce zie od marketinga a marketinske agencije podupiru samo extra gldane programe tipa Seka Aleksic, Grand show, Jelena Karleusa i sl
Kada narod bude zainteresovan za Planetu dinosaurusa ili pak novu sezonu Criminal Minds ili Fringe to cemo imati na TV
Locked