(kantoni imaju sve nadleznosti kao i danasnji kantoni+da kantoni imaju 50% financijske autonomije)
Drzavni nivo PARITET i zivjeli mi svi zajedno

Pa kad moze onaj Cova laprdati, mogu vala i jatranquil wrote:Htio si valjda da kažeš "Evo moj prijedlog koji je nastao u mojoj glavi i ne postoji nikakva realna šansa da se ostvari i realan je kao srednjevjekovne države Kotromanića i Nemanjića i da bi se ovaj moj prijedlog realizirao potreban je još jedan rat i ko zna koliko hiljada mrtvih jer da smo realni shvatili bismo da je izmjena dejtonskih granica moguća samo oružjem, ali neka svejedno ću malo da crtam da pokažem moj genijalni plan koji do sada niko nije skontao i čudo je kako smo uopće živjeli prije njega"
Pun forum crtača granica jebote.
P.S. Nisam ni bacio pogled na kartu.
Doduše, povlačim riječ.Socijalista wrote:Pa kad moze onaj Cova laprdati, mogu vala i jatranquil wrote:Htio si valjda da kažeš "Evo moj prijedlog koji je nastao u mojoj glavi i ne postoji nikakva realna šansa da se ostvari i realan je kao srednjevjekovne države Kotromanića i Nemanjića i da bi se ovaj moj prijedlog realizirao potreban je još jedan rat i ko zna koliko hiljada mrtvih jer da smo realni shvatili bismo da je izmjena dejtonskih granica moguća samo oružjem, ali neka svejedno ću malo da crtam da pokažem moj genijalni plan koji do sada niko nije skontao i čudo je kako smo uopće živjeli prije njega"
Pun forum crtača granica jebote.
P.S. Nisam ni bacio pogled na kartu.
hahaha mali babincyprus wrote:Karta totalno besmislena... Recimo ovo što Bihać nisi htio stavit pood banjalučku regiju/kanton nije slučajno?
Prpa.ba wrote:
Ja kazem uvijek da se treba zabavljati necim, pa taman i ono bilo crtanje karata. Razmisljam da posaljem svoj prijedlog u stozernu stranku Hrvata u Drinovcedada-bis wrote:zar i ti crni socijalisto
Van gradova trava, u gradovima zeleni trotoari i ceste.plain vanilla wrote:jesu li ovo nas sve iselili i posadili travu?![]()
Zavladala stranka Ocuvanja prirode i okolisaPrpa.ba wrote:
di grinenstari grad Visegrad wrote:Zavladala stranka Ocuvanja prirode i okolisaPrpa.ba wrote:
samo ne znam sto si se zaustavio na ovim granicama, kad se vec igras..sto nas ne prosiriPrpa.ba wrote:Van gradova trava, u gradovima zeleni trotoari i ceste.plain vanilla wrote:jesu li ovo nas sve iselili i posadili travu?![]()
A na forumima zeleni smajlici.
Ne kvari ljudima ćejf!! Majćice poslale precjednike, hare sklonjen, tihi smekšan, zlaji spakovano, trolovi dežuraju na forumu i đaba, sve đaba......neće u bosansku glavu ništaSocijalista wrote:Ja kazem uvijek da se treba zabavljati necim, pa taman i ono bilo crtanje karata. Razmisljam da posaljem svoj prijedlog u stozernu stranku Hrvata u Drinovcedada-bis wrote:zar i ti crni socijalisto
@cypruse,cyprus wrote:Karta totalno besmislena... Recimo ovo što Bihać nisi htio stavit pood banjalučku regiju/kanton nije slučajno?Reci da nije sumnljivo to što se skoro svaka (izuzev par izuezataka) opština sa bošnjačkom većinom nalazi u većinski bošnjačkim regijama?
Nije moglo da mi promakne
Da ne ulazim u funkcionalnost nacrtanih jedinica
Pa ako pogledamo Varta zastavuPrpa.ba wrote:

F.G. LORCA wrote: Romansa mjesecarka
Zeleno, volim te zeleno.
Zeleni vjetar. Zelene grane.
Barku na zelenom moru
Konja u zelenoj gori.
Sa sjenkom oko svog pasa
Ona na terasi sanja,
Puti zelene i kose,
S ocima od srebra hladna.
Zeleno, volim te zeleno.
Ispod ciganskog mjeseca,
Stvari sto je posmatraju
Ona ne moze da gleda.
Zeleno, volim te zeleno.
Velike ledene zvijezde
Doloaze sa ribom sjjene
Mah, u neku ruku posmatrano nama je situacija trenutno gora od kiparizacijePipiDugaDevetka wrote:@cypruse,cyprus wrote:Karta totalno besmislena... Recimo ovo što Bihać nisi htio stavit pood banjalučku regiju/kanton nije slučajno?Reci da nije sumnljivo to što se skoro svaka (izuzev par izuezataka) opština sa bošnjačkom većinom nalazi u većinski bošnjačkim regijama?
Nije moglo da mi promakne
Da ne ulazim u funkcionalnost nacrtanih jedinica
Ti si vizionar sa svojim nickom i avatarom. Slijedi nam kiprinizacija Bosne u narednih pedesetak godina.