Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dakle, nakon uspjesnih polufinalnih koncerata odrzanih u Tuzli i Travniku, slijedi nesto juznija lokacija:
Mostar- datum 30.04.2005.god,
mjesto: Dom Herceg Stjepan Kosaca
vrijeme u 19h 00
"Moja BiH" naziv je velikog muzičkog festivala demo grupa, takmičarskog karaktera, koji će početi u aprilu, a završiće se krajem maja finalnom večeri u Sarajevu. Cilj ove manifestacije je da animira muzièke talente iz svih krajeva naše države.
"Moja BiH" će pružiti priliku mladima da pokažu i dokažu svoje kvalitete, te da u takmičarskom duhu pokažu svu svoju kreativnost i virtuoznost u sviranju raznih instrumenata. U okviru dvomjeseènog takmičenja na scenama širom BiH moći će nastupiti izvođači različitih muzičkih pravaca. "Moja BiH" je otvorena za rock and roll, pop, hip-hop, house, dance, r'n'b, ethno music, kao i za one koji se ne žele svrstati ni u jedan od navedenih stilova.
Ova impozantna muzička manifestacija demo grupa u finalnoj večeri okupiće deset najkvalitetnijih bendova ili pjevača čije će se pjesme naći na specijalnoj muzičkoj kompilaciji. Finalna večer će se desiti 28.05.2005. u Sarajevu – Otvorena Scena “Fis”, Mis Irbina 10
16.04. 2005 Tuzla BKC, Mije Keroševića Guje 3
23.04.2005. Travnik, Dom Armije Vojske Federacije Bosanska 43
30.04.2005. Mostar, Dom Herceg Stjepan Kosača Trg Hrvatskih Velikana bb
07.05.2005. Sarajevo, Sloga Mehmeda Spahe 24
14.05.2005. Banja Luka, Latino Bar Kojića put 4
jelde kazem ti ja
dakle, grupe koje cete gledati u Mostaru su:
Clown,
Embrya
Freaky Trick
Dibidus
Marko Kovac