Moja BiH Banja Luka- 14.05.
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tisina
#1 Moja BiH Banja Luka- 14.05.
Dodjiteeee
Diskoteka Latino Bar od 19h pocinje koncert.
Karte su besplatne i vec sada ih mozete podici u istoj diskoteci
a bandovi zaista raznovrsni iz vise gradova!!!!!!
Diskoteka Latino Bar od 19h pocinje koncert.
Karte su besplatne i vec sada ih mozete podici u istoj diskoteci
a bandovi zaista raznovrsni iz vise gradova!!!!!!
- JBT
Pazi sad.....
Dragi Bosanci i Hercegovci...... danas u Banjoj Luci.....novi sudci.....nove nade BiH pop i rock scene..... novi zvuk buducnosti...... dodji te svi....i vi koji ste mladi i vi koji se tako osjecate..... Banja Luka.....Latino Bar.....19 casova i 2 minuta......
A ispod ide Highway to hell od AC/DC-a.
Dragi Bosanci i Hercegovci...... danas u Banjoj Luci.....novi sudci.....nove nade BiH pop i rock scene..... novi zvuk buducnosti...... dodji te svi....i vi koji ste mladi i vi koji se tako osjecate..... Banja Luka.....Latino Bar.....19 casova i 2 minuta......
-
Tisina
ma sta godJBT wrote:Pazi sad.....
-
yngwie11
necu kritizirat festival,al cu da vam kazem scenu koja me je upravo jako naljutila.Trebali smo da sviramo u banja luci sad u subotu,a inace smo poslali na konkurs tri pjesme i kad smo tamo otisli rekli su nam da smo prosli,bez toga da su izdvojili i jednu pjesmu i odlucili smo se za jendu spremali i pjesma je inace trajala preko 4 minute al kako smatram da nam je to najbolja pjesma skratili smo je i pripremili za festival,da bi sad primili poziv i covjek mi kaze niste vi prosle na osnovu te pjesme vec druge dvije,pa ljudi povilenio sam koji je kurac da mi to covjek kaze mjesec dana poslije.tj. 4,5 dana uoci festivala ....jebiga,necu psovati iako sam totalno pissed of....grrrrr
inace neznam kakvi se stilove ovdje ganjaju sve nesto novo ,bas me interesuje ko je u zirio,fuj!!!
inace neznam kakvi se stilove ovdje ganjaju sve nesto novo ,bas me interesuje ko je u zirio,fuj!!!
- Soul_Sista
Ja bih dosla u bosanski grad BL ali je predaleko, ako neko plati let ja cu da se nacrtam 14.
Tisina 
- Soul_Sista
zaboravih upitati, o kakvom se ovde festivalu radi?
Imas li mozda neki link?
-
Tisina
Takmičenje i festival demo grupa "Moja BiH"
Moja BiH" naziv je velikog muzičkog festivala demo grupa, takmičarskog karaktera, koji će početi u aprilu, a završiće se krajem maja finalnom večeri u Sarajevu. Cilj ove manifestacije je da animira muzièke talente iz svih krajeva naše države.
"Moja BiH" će pružiti priliku mladima da pokažu i dokažu svoje kvalitete, te da u takmičarskom duhu pokažu svu svoju kreativnost i virtuoznost u sviranju raznih instrumenata. U okviru dvomjeseènog takmičenja na scenama širom BiH moći će nastupiti izvođači različitih muzičkih pravaca. "Moja BiH" je otvorena za rock and roll, pop, hip-hop, house, dance, r'n'b, ethno music, kao i za one koji se ne žele svrstati ni u jedan od navedenih stilova.
Ova impozantna muzička manifestacija demo grupa u finalnoj večeri okupiće deset najkvalitetnijih bendova ili pjevača čije će se pjesme naći na specijalnoj muzičkoj kompilaciji. Finalna večer će se desiti 28.05.2005. u Sarajevu – Otvorena Scena “Fis”, Mis Irbina 10
16.04. 2005 Tuzla BKC, Mije Keroševića Guje 3
23.04.2005. Travnik, Dom Armije Vojske Federacije Bosanska 43
30.04.2005. Mostar, Dom Herceg Stjepan Kosača Trg Hrvatskih Velikana bb
07.05.2005. Sarajevo, Sloga Mehmeda Spahe 24
14.05.2005. Banja Luka, Latino Bar Kojića put 4 19h 00
Moja BiH" naziv je velikog muzičkog festivala demo grupa, takmičarskog karaktera, koji će početi u aprilu, a završiće se krajem maja finalnom večeri u Sarajevu. Cilj ove manifestacije je da animira muzièke talente iz svih krajeva naše države.
"Moja BiH" će pružiti priliku mladima da pokažu i dokažu svoje kvalitete, te da u takmičarskom duhu pokažu svu svoju kreativnost i virtuoznost u sviranju raznih instrumenata. U okviru dvomjeseènog takmičenja na scenama širom BiH moći će nastupiti izvođači različitih muzičkih pravaca. "Moja BiH" je otvorena za rock and roll, pop, hip-hop, house, dance, r'n'b, ethno music, kao i za one koji se ne žele svrstati ni u jedan od navedenih stilova.
Ova impozantna muzička manifestacija demo grupa u finalnoj večeri okupiće deset najkvalitetnijih bendova ili pjevača čije će se pjesme naći na specijalnoj muzičkoj kompilaciji. Finalna večer će se desiti 28.05.2005. u Sarajevu – Otvorena Scena “Fis”, Mis Irbina 10
16.04. 2005 Tuzla BKC, Mije Keroševića Guje 3
23.04.2005. Travnik, Dom Armije Vojske Federacije Bosanska 43
30.04.2005. Mostar, Dom Herceg Stjepan Kosača Trg Hrvatskih Velikana bb
07.05.2005. Sarajevo, Sloga Mehmeda Spahe 24
14.05.2005. Banja Luka, Latino Bar Kojića put 4 19h 00
-
Tisina
pa poslusja i ostale ucesnike
to je smao jedna od deset finalista 
Grupe koje nastupaju u Banja Luci su:
Betty Blue iz Banja Luke
Scarlet iz Banja Luke