Cuo sam da se nedavno otvorila bas jedna takva skola u prirodi, sa slicnim pristupom. Mislim da je neka arheoloska.hrasno38 wrote:Mene sad klinjo zove, vratio se iz skole i fasovao keca iz Prirode. A meni nesto drago jer sve vise i vise lici na mene. Jebes skolu ako u njoj nema i keceva. Ne pada mi na pamet da uzimam instruktora bolje mi je otici sa njim direktno u prirodu i da ucimo na licu mjesta.
Moj sin genijalac!
-
Thyl
-
Kwaheri
Pearl wrote:senada, pozdrav domovini....senada wrote:...milano wrote:je li mali položio prvi parcijalni iz matematike? Ako nije polozio kvantnu mehaniku jebes ga onda.sta je kvantna mehanika
a kog instruktora da pitam za to? mislim sve su mu ciste petice iz matematike, fizike i svih predmeta, ali mozda je to kvantno nesto iz neke nove vanskolske naucne oblasti? ono pod razno? ili se radi o predmetu iz fizickog
![]()
ako mu je dobar instruktor vjeronauke, ne treba mu kvantna fizika...
pusti njih, vidis da ne razumiju sta znaci zeljeti najbolje svom djetetu... da se ne gura ko mama s jos dvoje ljudi u taxi.. nego da svog vozaca ima... i svog lakeja.. i licnog roba...
eeee... znam ja da tebi nije lako... jos kad pomislis na strane skole... i ja sam bila na visokodrzavnickoj poziciji, da djeci platim skolovanje vani (pa nece valjda OVE nase skole zavrsavati hahahahha) pa zaposlila i muza i svastiku da mi pomognu da zaradimo posteno jos vise... al dodje neka alapaca i uze nam sva mjesta... da to nisi bila ti senada, ha??![]()
-
senada
....kada ce tokom iscrpljujucih i preteskih ratnih i postratnih godina barem jednom sjesti i najesti se ... zaspati sit.... to je bio jedini dugogodisnji san... ali kasno, i suvise kasno ta jedina zelja se ostvarila...bengin wrote:(...) Ne možeš ni zamisliti tugu djeteta koje se svo vrijeme sprema i sa nestrpljenjem i velikom radošću čeka dan (...)
-
Pearl
pa kad se *ere, da se *ere sa stereotipima i neopisivim glupostima do kraja... nisi cula da se vjera i evolucija, i nauka uospte, negiraju... c c c c... gdje ti zivis, moja zenozena wrote:Pearl wrote:senada, pozdrav domovini....senada wrote:...sta je kvantna mehanika
a kog instruktora da pitam za to? mislim sve su mu ciste petice iz matematike, fizike i svih predmeta, ali mozda je to kvantno nesto iz neke nove vanskolske naucne oblasti? ono pod razno? ili se radi o predmetu iz fizickog
![]()
pusti njih, vidis da ne razumiju sta znaci zeljeti najbolje svom djetetu... da se ne gura ko mama s jos dvoje ljudi u taxi.. nego da svog vozaca ima... i svog lakeja.. i licnog roba...
eeee... znam ja da tebi nije lako... jos kad pomislis na strane skole... i ja sam bila na visokodrzavnickoj poziciji, da djeci platim skolovanje vani (pa nece valjda OVE nase skole zavrsavati hahahahha) pa zaposlila i muza i svastiku da mi pomognu da zaradimo posteno jos vise... al dodje neka alapaca i uze nam sva mjesta... da to nisi bila ti senada, ha??![]()
ha?
-
Kwaheri
a to je..a ja kontala naucit ce od nekog hodze il nedaj Boze bule... dobar skok..Pearl wrote:pa kad se *ere, da se *ere sa stereotipima i neopisivim glupostima do kraja... nisi cula da se vjera i evolucija, i nauka uospte, negiraju... c c c c... gdje ti zivis, moja zenozena wrote:Pearl wrote: senada, pozdrav domovini....
ha?
vidi se da te dugo na forumu nije bilo, da se malo obrazujes
a vracam se...s Bozijom pomoci
-
Pearl
ma jok bona... ne treba on dobrog hodzu.. a ni bulu.. samo popularni, najskuplji dolaze u obzir..zena wrote:a to je..a ja kontala naucit ce od nekog hodze il nedaj Boze bule... dobar skok..Pearl wrote:pa kad se *ere, da se *ere sa stereotipima i neopisivim glupostima do kraja... nisi cula da se vjera i evolucija, i nauka uospte, negiraju... c c c c... gdje ti zivis, moja zenozena wrote:ha?
vidi se da te dugo na forumu nije bilo, da se malo obrazujes
![]()
![]()
a vracam se...s Bozijom pomocina mala vrata
- DobroJutroKolumbo
E, sad Senada objasni sta si htjela sa ovom temom da postignes? Mislim svima je jasno da ovo nije iz tvog zivota , svejedno ljude iritira takva pojava u stvarnom zivotu... Ono, ljudima se prevrce zeludac na sve to, takve pojave postoje , takvi ljudi postoje i mi radnicka klasa (ako uopste takva vise i postoji) se zgrazamo takvih ljudi , mada nam takvi ljudi danas-sutra vode drzavu... Ali isto tako ima ljudi koji imaju dosta novca i ulazu u svoju djecu, koji su poceli od nule i stekli bogatstvo na posten nacin (ima i takvih) pa hoce da svom dijetetu pruze nesto vise i da mu plate npr. skolu u inostranstvu , zar je tu nesto lose???
- TheWatcher
#84 Re: Moj sin genijalac!
a mi mu redovno vec placamo druzenje sa osobama suprotnog spola...tako da ima prostora i za izduvne ventile po tim i svim drugim stvarima koje vole djeca i mladi...senada wrote:Bojim se da ce prije poluditi barem od zavisti sirotinjska, nenadarena djeca...... a mi mu redovno vec placamo druzenje sa osobama suprotnog spola...tako da ima prostora i za izduvne ventile po tim i svim drugim stvarima koje vole djeca i mladi...semmy wrote: @senada pazi da ti dijete ne poludi od tolikog zlostavljanja nad njegovim djetinjstvom...imam i ja sina doduse njemu je tek 8 god, i znam o cemu ti pricam.....
@amrino u potpunosti se slazem s tobom....jadno ovo dijete
@Karanana, nije ovo ono sto ti mislis da je.... a nije bas umjesno porediti genijalan auto sa genijalnim djetetom...![]()
...no, bilo je i stanovitih problema sa jednom instruktoricom koja se meni licno meni drznula izjaviti da moj sin nije sposoban savladati metaforu, tj. da je nadaren ko bukva!!! i jos se drznula traziti trostruko vecu platu..... a onda sta sam drugo mogla nego je s noge na nogu izbaciti s radnog mjesta.bezobraznica jedna... za mog genijalca izreci takvu gnusnu laz
de objasni ovo boga ti
- DobroJutroKolumbo
Bas je lijepo u "Matrici", ja bi jedan čaj...Vingo wrote:Kolumbo, hoces red or blue pill?
-
senada
hvala ti na pohvali za temu.... a to sa glasovirom... pa prevrsila bih svaku mjeru s "mojim sinom genijalcem".... ako vec nisam... a mislim da jesam.seka wrote:nekada smo isli na mojmilo - nigdje zgradehrasno38 wrote:Mene sad klinjo zove, vratio se iz skole i fasovao keca iz Prirode. A meni nesto drago jer sve vise i vise lici na mene. Jebes skolu ako u njoj nema i keceva. Ne pada mi na pamet da uzimam instruktora bolje mi je otici sa njim direktno u prirodu i da ucimo na licu mjesta.za nas prasuma bila
![]()
@senada - dobra tema.
je l´ ima casove glasovira![]()
...iako u mom privatnom realnom svijetu ova prica ne postoji,... niti bih je zeljela, ,... ipak ne mislim da je losa makar i (neslana sala) parodija na zbilju ciji smo svi mi na neki svoj individualan nacin manje vise odgovorni akteri svih drustvenih zbivanja...
...bez nekog odredjenog cilja pokusala sam unijeti malu dozu dinamike na forumu... i to je sve...
- cyprus
A i mislio sam tako.senada wrote:hvala ti na pohvali za temu.... a to sa glasovirom... pa prevrsila bih svaku mjeru s "mojim sinom genijalcem".... ako vec nisam... a mislim da jesam.seka wrote:nekada smo isli na mojmilo - nigdje zgradehrasno38 wrote:Mene sad klinjo zove, vratio se iz skole i fasovao keca iz Prirode. A meni nesto drago jer sve vise i vise lici na mene. Jebes skolu ako u njoj nema i keceva. Ne pada mi na pamet da uzimam instruktora bolje mi je otici sa njim direktno u prirodu i da ucimo na licu mjesta.za nas prasuma bila
![]()
@senada - dobra tema.
je l´ ima casove glasovira![]()
...iako u mom privatnom realnom svijetu ova prica ne postoji,... niti bih je zeljela, ,... ipak ne mislim da je losa makar i (neslana sala) parodija na zbilju ciji smo svi mi na neki svoj individualan nacin manje vise odgovorni akteri svih drustvenih zbivanja...
...bez nekog odredjenog cilja pokusala sam unijeti malu dozu dinamike na forumu... i to je sve...
-
FFK as Lucy01
Dragi citaoci i posjetioci,
PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.
PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.
-
Pearl
ma kakvi, svoje usluge reklamira ..pitt wrote:opet tema o meni jel?Lucy01 wrote:Dragi citaoci i posjetioci,
PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.:D:D
-
Kwaheri
pitt wrote:opet tema o meni jel?Lucy01 wrote:Dragi citaoci i posjetioci,
PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.:D:D
pitte...pa di si...
-
FFK as Lucy01
Bisera, ne zarijevOj sePearl wrote:ma kakvi, svoje usluge reklamira ..pitt wrote:
opet tema o meni jel?:D:D
![]()
Pittuljice...glavna si mi tema
-
Pearl
nista ja tebe ne razumijem.. bit ce da mi je neko sihre baciJo ...Lucy01 wrote:Bisera, ne zarijevOj sePearl wrote:ma kakvi, svoje usluge reklamira ..pitt wrote:
opet tema o meni jel?:D:D
![]()
![]()
Pittuljice...glavna si mi tema![]()
-
FFK as Lucy01
Nije jos, al' nastavis li, ne garantujem nistaPearl wrote:
nista ja tebe ne razumijem.. bit ce da mi je neko sihre baciJo ...
-
Pearl
iiffff.... ima moja zaova daidzinicu cija komsinica isto sihre baca.. pa s' ti vidjet....Lucy01 wrote:Nije jos, al' nastavis li, ne garantujem nistaPearl wrote:
nista ja tebe ne razumijem.. bit ce da mi je neko sihre baciJo ...
- pitt
jos malo hanuma.....jos malozena wrote:pitt wrote:opet tema o meni jel?Lucy01 wrote:Dragi citaoci i posjetioci,
pitte...pa di si...jesil' vise dos'o?
- ahmed&nedzad
Samo je Hannanah bila luđa od nje.debela wrote:za sve koje sjecanje jos sluzi cu reci samo jednu rijec: MARGARETA!
sad mozete nastaviti dalje i pustiti ovaj shit da potone na dno.
-
zmijaIzmaj
ma ja bih se kladila da je senada hannanahahmed&nedzad wrote:Samo je Hannanah bila luđa od nje.debela wrote:za sve koje sjecanje jos sluzi cu reci samo jednu rijec: MARGARETA!
sad mozete nastaviti dalje i pustiti ovaj shit da potone na dno.
![]()
![]()