Moj sin genijalac!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Thyl

Post by Thyl »

hrasno38 wrote:Mene sad klinjo zove, vratio se iz skole i fasovao keca iz Prirode. A meni nesto drago jer sve vise i vise lici na mene. Jebes skolu ako u njoj nema i keceva. Ne pada mi na pamet da uzimam instruktora bolje mi je otici sa njim direktno u prirodu i da ucimo na licu mjesta.
Cuo sam da se nedavno otvorila bas jedna takva skola u prirodi, sa slicnim pristupom. Mislim da je neka arheoloska. :-D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Pearl wrote:
senada wrote:
milano wrote:je li mali položio prvi parcijalni iz matematike? Ako nije polozio kvantnu mehaniku jebes ga onda.
... :? sta je kvantna mehanika :? a kog instruktora da pitam za to? mislim sve su mu ciste petice iz matematike, fizike i svih predmeta, ali mozda je to kvantno nesto iz neke nove vanskolske naucne oblasti? ono pod razno? ili se radi o predmetu iz fizickog :shock: :?
senada, pozdrav domovini....

ako mu je dobar instruktor vjeronauke, ne treba mu kvantna fizika...

pusti njih, vidis da ne razumiju sta znaci zeljeti najbolje svom djetetu... da se ne gura ko mama s jos dvoje ljudi u taxi :x .. nego da svog vozaca ima... i svog lakeja.. i licnog roba...

eeee... znam ja da tebi nije lako... jos kad pomislis na strane skole... i ja sam bila na visokodrzavnickoj poziciji, da djeci platim skolovanje vani (pa nece valjda OVE nase skole zavrsavati hahahahha) pa zaposlila i muza i svastiku da mi pomognu da zaradimo posteno jos vise... al dodje neka alapaca i uze nam sva mjesta... da to nisi bila ti senada, ha?? :x :x
:? ha?
senada

Post by senada »

bengin wrote:(...) Ne možeš ni zamisliti tugu djeteta koje se svo vrijeme sprema i sa nestrpljenjem i velikom radošću čeka dan (...)
....kada ce tokom iscrpljujucih i preteskih ratnih i postratnih godina barem jednom sjesti i najesti se ... zaspati sit.... to je bio jedini dugogodisnji san... ali kasno, i suvise kasno ta jedina zelja se ostvarila...
Pearl

Post by Pearl »

zena wrote:
Pearl wrote:
senada wrote:... :? sta je kvantna mehanika :? a kog instruktora da pitam za to? mislim sve su mu ciste petice iz matematike, fizike i svih predmeta, ali mozda je to kvantno nesto iz neke nove vanskolske naucne oblasti? ono pod razno? ili se radi o predmetu iz fizickog :shock: :?
senada, pozdrav domovini....

pusti njih, vidis da ne razumiju sta znaci zeljeti najbolje svom djetetu... da se ne gura ko mama s jos dvoje ljudi u taxi :x .. nego da svog vozaca ima... i svog lakeja.. i licnog roba...

eeee... znam ja da tebi nije lako... jos kad pomislis na strane skole... i ja sam bila na visokodrzavnickoj poziciji, da djeci platim skolovanje vani (pa nece valjda OVE nase skole zavrsavati hahahahha) pa zaposlila i muza i svastiku da mi pomognu da zaradimo posteno jos vise... al dodje neka alapaca i uze nam sva mjesta... da to nisi bila ti senada, ha?? :x :x
pa kad se *ere, da se *ere sa stereotipima i neopisivim glupostima do kraja... nisi cula da se vjera i evolucija, i nauka uospte, negiraju... c c c c... gdje ti zivis, moja zeno :) vidi se da te dugo na forumu nije bilo, da se malo obrazujes ;)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Pearl wrote:
zena wrote:
Pearl wrote: senada, pozdrav domovini....

pa kad se *ere, da se *ere sa stereotipima i neopisivim glupostima do kraja... nisi cula da se vjera i evolucija, i nauka uospte, negiraju... c c c c... gdje ti zivis, moja zeno :) vidi se da te dugo na forumu nije bilo, da se malo obrazujes ;)
a to je..a ja kontala naucit ce od nekog hodze il nedaj Boze bule... dobar skok.. :D :oops:

a vracam se...s Bozijom pomoci :oops: na mala vrata :D
Pearl

Post by Pearl »

zena wrote:
Pearl wrote:
zena wrote: :? ha?
a to je..a ja kontala naucit ce od nekog hodze il nedaj Boze bule... dobar skok.. :D :oops:

a vracam se...s Bozijom pomoci :oops: na mala vrata :D
ma jok bona... ne treba on dobrog hodzu.. a ni bulu.. samo popularni, najskuplji dolaze u obzir..:) vidis da se dijete obrazuje da bude u politickom vrhu, ne treba njemu ta vjera na koju ti mislis ;) u politici je to malo drugacije :)
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

E, sad Senada objasni sta si htjela sa ovom temom da postignes? Mislim svima je jasno da ovo nije iz tvog zivota , svejedno ljude iritira takva pojava u stvarnom zivotu... Ono, ljudima se prevrce zeludac na sve to, takve pojave postoje , takvi ljudi postoje i mi radnicka klasa (ako uopste takva vise i postoji) se zgrazamo takvih ljudi , mada nam takvi ljudi danas-sutra vode drzavu... Ali isto tako ima ljudi koji imaju dosta novca i ulazu u svoju djecu, koji su poceli od nule i stekli bogatstvo na posten nacin (ima i takvih) pa hoce da svom dijetetu pruze nesto vise i da mu plate npr. skolu u inostranstvu , zar je tu nesto lose???
Vingo

Post by Vingo »

Kolumbo, hoces red or blue pill? :-)
TheWatcher

#84 Re: Moj sin genijalac!

Post by TheWatcher »

senada wrote:
semmy wrote: @senada pazi da ti dijete ne poludi od tolikog zlostavljanja nad njegovim djetinjstvom...imam i ja sina doduse njemu je tek 8 god, i znam o cemu ti pricam.....

@amrino u potpunosti se slazem s tobom....jadno ovo dijete
Bojim se da ce prije poluditi barem od zavisti sirotinjska, nenadarena djeca...... a mi mu redovno vec placamo druzenje sa osobama suprotnog spola...tako da ima prostora i za izduvne ventile po tim i svim drugim stvarima koje vole djeca i mladi...

@Karanana, nije ovo ono sto ti mislis da je.... a nije bas umjesno porediti genijalan auto sa genijalnim djetetom...:-)

...no, bilo je i stanovitih problema sa jednom instruktoricom koja se meni licno meni drznula izjaviti da moj sin nije sposoban savladati metaforu, tj. da je nadaren ko bukva!!! i jos se drznula traziti trostruko vecu platu..... a onda sta sam drugo mogla nego je s noge na nogu izbaciti s radnog mjesta. :x bezobraznica jedna... za mog genijalca izreci takvu gnusnu laz :x
a mi mu redovno vec placamo druzenje sa osobama suprotnog spola...tako da ima prostora i za izduvne ventile po tim i svim drugim stvarima koje vole djeca i mladi...
de objasni ovo boga ti :lol: placas mu druzenje sa osobama suprotnog pola 8) mislis na sex ili :x tako pametno dijete a nije u stanju naci prijateljicu u suprotnom polu :shock: hmmm :angry:
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Vingo wrote:Kolumbo, hoces red or blue pill? :-)
Bas je lijepo u "Matrici", ja bi jedan čaj...
senada

Post by senada »

seka wrote:
hrasno38 wrote:Mene sad klinjo zove, vratio se iz skole i fasovao keca iz Prirode. A meni nesto drago jer sve vise i vise lici na mene. Jebes skolu ako u njoj nema i keceva. Ne pada mi na pamet da uzimam instruktora bolje mi je otici sa njim direktno u prirodu i da ucimo na licu mjesta.
nekada smo isli na mojmilo - nigdje zgrade :D za nas prasuma bila :D

@senada - dobra tema.
je l´ ima casove glasovira :oops: :D
hvala ti na pohvali za temu.... a to sa glasovirom... pa prevrsila bih svaku mjeru s "mojim sinom genijalcem".... ako vec nisam... a mislim da jesam.

...iako u mom privatnom realnom svijetu ova prica ne postoji,... niti bih je zeljela, ,... ipak ne mislim da je losa makar i (neslana sala) parodija na zbilju ciji smo svi mi na neki svoj individualan nacin manje vise odgovorni akteri svih drustvenih zbivanja...
...bez nekog odredjenog cilja pokusala sam unijeti malu dozu dinamike na forumu... i to je sve...
cyprus

Post by cyprus »

senada wrote:
seka wrote:
nekada smo isli na mojmilo - nigdje zgrade :D za nas prasuma bila :D

@senada - dobra tema.
je l´ ima casove glasovira :oops: :D
hvala ti na pohvali za temu.... a to sa glasovirom... pa prevrsila bih svaku mjeru s "mojim sinom genijalcem".... ako vec nisam... a mislim da jesam.

...iako u mom privatnom realnom svijetu ova prica ne postoji,... niti bih je zeljela, ,... ipak ne mislim da je losa makar i (neslana sala) parodija na zbilju ciji smo svi mi na neki svoj individualan nacin manje vise odgovorni akteri svih drustvenih zbivanja...
...bez nekog odredjenog cilja pokusala sam unijeti malu dozu dinamike na forumu... i to je sve...
A i mislio sam tako.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Dragi citaoci i posjetioci,

PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.
pitt

Post by pitt »

Lucy01 wrote:Dragi citaoci i posjetioci,

PALJENJE NARODNIH MASA JE ZAVRSENO. SLJEDECE JE ZAKAZANO TUMOROU, ISTO MIJESTO, ISTO VRIJEME. TEMA: ZENU VARAM, SELOM SHARAM A KOMSILUK RAZOCARAM.
opet tema o meni jel? :D:D:D
Pearl

Post by Pearl »

pitt wrote:

ma kakvi, svoje usluge reklamira .. :D :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

pitt wrote:

pitte...pa di si... :kiss: jesil' vise dos'o?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Pearl wrote:
pitt wrote:
Bisera, ne zarijevOj se :D

Pittuljice...glavna si mi tema 8-) :D
Pearl

Post by Pearl »

Lucy01 wrote:
Pearl wrote:
pitt wrote:
Bisera, ne zarijevOj se :D

Pittuljice...glavna si mi tema 8-) :D
nista ja tebe ne razumijem.. bit ce da mi je neko sihre baciJo ...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Pearl wrote:
Nije jos, al' nastavis li, ne garantujem nista :lol:
Pearl

Post by Pearl »

Lucy01 wrote:
Pearl wrote:
Nije jos, al' nastavis li, ne garantujem nista :lol:
iiffff.... ima moja zaova daidzinicu cija komsinica isto sihre baca.. pa s' ti vidjet....

:P :D
pitt

Post by pitt »

zena wrote:
pitt wrote:

pitte...pa di si... :kiss: jesil' vise dos'o?
jos malo hanuma.....jos malo :D:D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

debela wrote:za sve koje sjecanje jos sluzi cu reci samo jednu rijec: MARGARETA!

sad mozete nastaviti dalje i pustiti ovaj shit da potone na dno.

:zzzz:
Samo je Hannanah bila luđa od nje. :-) :-) :-)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Senada je moj TITO! :) :lol: :lol:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ahmed&nedzad wrote:
debela wrote:za sve koje sjecanje jos sluzi cu reci samo jednu rijec: MARGARETA!

sad mozete nastaviti dalje i pustiti ovaj shit da potone na dno.

:zzzz:
Samo je Hannanah bila luđa od nje. :-) :-) :-)
ma ja bih se kladila da je senada hannanah :D :D
Ergot

Post by Ergot »

Moj mali je genijalac. Ima 16 godina, jucer smo mu prvi put dopustili da jede pravim escajgom, iz prve je sebi izbio oko viljuskom.
Post Reply