....on je moj ponos... kako je moj mali pametan....ide u sedmi osnovne skole...vjerovali ili ne njegov prosjek je od 1 evo do samog kraja 7 raz. postigao prosjek 5.0... medju prvima je na svim takmicenjima iz svih oblasti, od tehnicko naucnog stvaralastva preko stranih jezika, matematike i informatike do inzvanrednog maminog dbiltanta... pardon debatanta....
....kada se vratim sa posla, nikada se nije desio dan da mi se bilo ko od 21 instruktora i jedne kucanice pozalilo ni na njihov, ali posebno na njega, i na njegove vlastite rezultate,.. rodila majka genijalca... instruktori/ce se mijenjaju...tokom sedmice svaki dan njih troje po 3 h rade sa njim sa 1,5 satnim pauzama za slobodne aktivnosti u pratnji instruktora... ukljucujuci subtu i nedjelju sa radom na van nastavnim aktivnostima - kompjutersko educiranje, strani jezici, kulturu govora, pracenje modnih trendova, svakodnevno 1,5 satno izvodjenje na kosarkaske, fudbalske, teniske i sezonske sportske aktivnosti i naravno 3x sedmicno ima dodatnu vjersku natavu... svakog instruktora/icu pojedinacno platim bolje nego su im profesorske plate... a bome podmazem ja i profesore...... tako, sve u svemu moj mali je genijalac....