Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesira me jeste li posjetili ovu stranicu i kako vam se cini?Od dizajna, tocnih vijesti do samog ucitavanja stranice.Sta bi mijenjali, sta ostavili ili ubacili nesto novo.
Naravno, moja(nasa) prva ljubav ostaje Sarajevo-x ,svi se vec znamo dugo ovdje tako da smo i kao neka ekipica, virtualna raja na cemu bi se posebno zahvalio moderatorima stranice
Brazzo ja sam se mota uvalio ali nikako ne mogu da se prijavim niti me administratori izvješćuju još od onoga dana prije potonuća Leotara dolazi nam dužnik Širo biće petardi ko da gledam.
Mijenjao bih ovaj već iznesen odnos prema mojoj Visosti.
Ne brini jarane Dario Y X Z - ako mene pitaš ne mijenjam boje omiljenog mi tima ni foruma jedino ako ne zakuham sa banovima čišćenjima i tako tim sitnicama.
Dakle Napadamo na Dane da plaćaju objavljivanje .
Neki dan sam otvarao da vidim nesto o Tunskoj veceri i imaju informaciju od 10 rijeci. Mogli su biti malo mastovitiji, pa malo detaljnije to opisati...
A i za kino... zanimalo me nesto o Ukletoj kuci ili vec kako, nista nema...
Neki dan sam otvarao da vidim nesto o Tunskoj veceri i imaju informaciju od 10 rijeci. Mogli su biti malo mastovitiji, pa malo detaljnije to opisati...
A i za kino... zanimalo me nesto o Ukletoj kuci ili vec kako, nista nema...
Evo ja sada pogledao najavu za Ukletu kucu. Ne znam fakat Pooll da kazes da nista nema.
Last edited by Bezdan on 08/04/2004 09:39, edited 1 time in total.