Moguce ukidanje RS u 2005 godini
-
Tornjak
Drug_Tito wrote:Ja sam protiv toga, jer kada bi se ukinula RS, onda topiki na ovu temu nebi nicali po forumu svakih pet minuta.
Ja sam ovdje novi pa eto nisam znao da one nicu tako cesto.
Ali isto mislim da se o ovome treba cesce pricati posto se ipak radi o nasoj buducnosti buducnosti Bosne i Hercegovine.
-
violentjack
Eh samo da se Srbija ne plasira..meni svejedno

-
Sarajevska Princeza
Sumska se ukida zbog neispunjavanja obaveza i ne preuzimanja odgovornosti za hapsenje karadzica u 2005! 
karadzic (pisem ga namjerno malim slovom
) je sam otkrio pad sumske samim cinom sto je poslao FAX u kome naglasava propast sumske ( znak ocaja )
i istice "ne slogu" medju srpskim narodom.
U prevodu, pojedinci nece vise da zrtvuju nista za karadzica i on osjeca opasnost. Identficira "sumsku" sa sobom.
Brzo ce bit ulovljen, ja vjerujem cak da ce on i nesvjesno da ostavi trag da ga ulove jer ne moze vise mentalno da podnese poraz.
karadzic (pisem ga namjerno malim slovom
U prevodu, pojedinci nece vise da zrtvuju nista za karadzica i on osjeca opasnost. Identficira "sumsku" sa sobom.
Brzo ce bit ulovljen, ja vjerujem cak da ce on i nesvjesno da ostavi trag da ga ulove jer ne moze vise mentalno da podnese poraz.
-
Pravda30
Istinsko pitanje je sljedece: Da li ce to promjeniti ista na terenu? Mislim u Banja Luci, Trebinju, Bileci... ce opet biti isti ljudi koji ce zauvjek biti remetilicki faktor. Mislim ti lujudi su mislili misle i mislit ce uvijek isto.
Moze se uhvatiti i Karadzic i osuditi i ukinuti entitet ali rezultati genocida su ostali vidljivi. Dakle ne treba se zavaravati i misliti da ce samo ukidanje te genocidne tvorevine(i tzv. zajebancije koja je indirektni rezultat iste)rijesiti sve probleme. I 1992 nije bilo te tvorevine pa je proglasise i to u onako "sarenoj" BIH a kamoli danas kad su nasom krvi zacrtali njene granice.
No to je poteze koji se mora napraviti. To jeste, to je jedan korakblize ka normalnoj BIH.
Moze se uhvatiti i Karadzic i osuditi i ukinuti entitet ali rezultati genocida su ostali vidljivi. Dakle ne treba se zavaravati i misliti da ce samo ukidanje te genocidne tvorevine(i tzv. zajebancije koja je indirektni rezultat iste)rijesiti sve probleme. I 1992 nije bilo te tvorevine pa je proglasise i to u onako "sarenoj" BIH a kamoli danas kad su nasom krvi zacrtali njene granice.
No to je poteze koji se mora napraviti. To jeste, to je jedan korakblize ka normalnoj BIH.
-
Sarajevska Princeza
Pa sumska je kreirana na teritorijama BH u svrhu odvajanja. To nije njihova drzava niti njihova teritorija vec bh drzava i bh teritorija. Samim cinom ukidanja sumske - ukida se MOGUCNOST njihove drzave u nezavisnoj drzavi Bosni i Hercegovini.
Sta ce biti s njima kad se ukine sumska?! Nista, pasce pod Zakone Bosne i Hercegovine i doce do njihove "fragmentacije". Znaci bice ih tu i tamo ali ne u jednoj cjelini i ne na jednom mjestu koncentrisani.
Banja Luka je bosanski grad. To treba vratiti nazad kao i sve ostalo sto su pokrali nakon protjerivanja bosanskog naroda lopovi....
Oni koji su ucestvovali u agresiji protiv BH bit ce kaznjeni BH Sudom. Eh ne mozes ti napasti svoju nezavisnu drzavu pa onda ne odgovarati za to. U SAD je za to "smrtna kazna". Dozivotna robija ne bi bila losa za sve pickonje sto su pucali na bh narod.
Kad-tad..... the crime against humanity will be punished!
Sta ce biti s njima kad se ukine sumska?! Nista, pasce pod Zakone Bosne i Hercegovine i doce do njihove "fragmentacije". Znaci bice ih tu i tamo ali ne u jednoj cjelini i ne na jednom mjestu koncentrisani.
Banja Luka je bosanski grad. To treba vratiti nazad kao i sve ostalo sto su pokrali nakon protjerivanja bosanskog naroda lopovi....
Oni koji su ucestvovali u agresiji protiv BH bit ce kaznjeni BH Sudom. Eh ne mozes ti napasti svoju nezavisnu drzavu pa onda ne odgovarati za to. U SAD je za to "smrtna kazna". Dozivotna robija ne bi bila losa za sve pickonje sto su pucali na bh narod.
Kad-tad..... the crime against humanity will be punished!
-
milton
Sta ja mislim? Pa, sto da da kazem, osim - El hamdullilah, babo je ruc'o...
Krajnje je vrijeme da nasi stovani "bosanski Srbi" shvate da im je Bosna domovina, otadzbina, majka, itd.... (Srbija im nikad nece pomoci, vec samo odmoci) i da se politickim putem izbore za sva prava koja im po tome slijede, te da stvorimo jaku pravnu drzavu.
Ako hoce cilirilicu - bujrum!
Pravoslavne praznike - bujrum!
Sve cemo im dati - ali Bosne NIKAD!!!
Za istinske insane/ljude uvijek bilo mjesta u Bosni - to se zna, a onima sto to ne pase, nek' idu do vraga!!
BPWW - Bosnian Pride World Wide
Krajnje je vrijeme da nasi stovani "bosanski Srbi" shvate da im je Bosna domovina, otadzbina, majka, itd.... (Srbija im nikad nece pomoci, vec samo odmoci) i da se politickim putem izbore za sva prava koja im po tome slijede, te da stvorimo jaku pravnu drzavu.
Ako hoce cilirilicu - bujrum!
Pravoslavne praznike - bujrum!
Sve cemo im dati - ali Bosne NIKAD!!!
Za istinske insane/ljude uvijek bilo mjesta u Bosni - to se zna, a onima sto to ne pase, nek' idu do vraga!!
BPWW - Bosnian Pride World Wide
-
Sarajevska Princeza
-
playa
Nadam se da ce se to uskoro desiti...jedva cekam. Ali brinem se sta ce se desiti nakon izjave da je rupa supska izbrisana...Bojim se da se srbi dignu na ustanak ili pocnu novi fasisticki rat...jer to bi znacilo samoubitvo za njih
Stize ti kurac veliki rupo supska!!!
Stize ti kurac veliki rupo supska!!!
- wels
livadic wrote:miloni godina su trebali ...
... da tija voda ...... brege povalja ...
![]()
![]()
![]()
osim toga ...
ko bi trebao biti *tija voda* ...::
drug visoki ...![]()
... ili bosnjacka vojna sila ...![]()
![]()
![]()
mislim ...
... neozbiljna tema ...![]()
Tema,mozda i nepotrebna ali zivi bili pa vidjeli.
-
Aristokrata
ja sam voleo da se obje reprezentacije kvalifikuju na sp.violentjack wrote:Eh samo da se Srbija ne plasira..meni svejedno![]()
![]()
i srbija i bih, ali posle vaseg skandiranja ubij srbina ja< SAD ZELIM DA SE SAMO JEDNA REPREZENTACIJA PLASIRA NA SP!
STA MISLITE KOJA?
DA, U PRAVU STE-SRBIJA!