Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

stochar

#26 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by stochar »

VjecitiStudent wrote: Ima li iko u ovoj zemlji obraza?????
nema, sto pitas?

kad su koalirali 'prljavi komunjare' i 'nacionalisticki sovinisticko-homofobni korumpirani lopovi' (kako su otprilike jedni druge zvali), zasto ovi koji su nekada bili raja ne bi mogli, a vezani istim interesima? ili, kad nas oni koji bastine NOB ubjedjuju da je u redu koalirati sa onima koji bastine NDH? Jos ako bi Ustavni sud FBiH razhjeb'o ovaj Dom naroda, ne bi me cudilo ni da SDA zabije noz u ledja platformasima i pridruzi se ovom kolu. dis iz bosnija, evrting is posibl!
madner

#27 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

dimitrixAgain wrote:prije ce uci u vlast SBIH nego SBBBIH jer SBBBIH ova situacija i opozicija punoooo vise odgovaraju.Budite realni. :D
SBB samo odgovaraju privremeni izbori. Jer ako se to ne desi cijela koncepcija im pada u vodu.
arzuhal

#28 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by arzuhal »

Better Man wrote:Ako bi SBB usla u koaliciju sa SBiH onda bi sami sebi skocili u usta i sve sto su pisali protiv SBiH bi palo u vodu,a SBiH bi nakon svih pljuvanja i ponizenja od strane Avaza ulaskom u koaliciju sa SBiH jasno pkazala da nemaju obraza ni trunke samopostovanja i da su za fotelje spremni uraditi sve, pa i ponizitit se.
Uh, što bi to nešto novo bilo :lol:
arzuhal

#29 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by arzuhal »

madner wrote:
SBB samo odgovaraju privremeni izbori. Jer ako se to ne desi cijela koncepcija im pada u vodu.
Jasno k'o dan. U međuvremenu će biti konstruktivna opozicija, predana boljitku BiH iščekujući izbore i ''jesam rek'o''-efekat :D
madner

#30 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

arzuhal wrote:
madner wrote:
Jasno k'o dan. U međuvremenu će biti konstruktivna opozicija, predana boljitku BiH iščekujući izbore i ''jesam rek'o''-efekat :D
Sto bi se reklo, igraju prljavu igru. Samo je upitno da ce im baza bas progutat pricu.
zateznistub

#31 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by zateznistub »

mesihtrko wrote:Fahrudin Radončić i njegov Dnevni Avaz su najzaslužniji što je Stranka za BiH loše prošla na izborima 2010.
Dobro uštimanim tekstovima ,često vađenim iz konteksta osipalo se po članovima stranke za BiH.Dali s razlogom ili ne prosudite sami.
Kao posljedica višemjesečnog prozivanja SBB BiH je dobio naklonost 12% stanovništva,iako se nadao daleko višem procentu.
Dali je Stranka za BIH principkelna ostaje da se vidi.
Mogu li praviti koaliciju sa krivcima za njihovu propast.
Ma moze svako sa svakim, kad mogu sdp i sda zajedno mogu onda svi. Samo neka se zadovolji IMT pravilo i nema frke.
dimitrixAgain

#32 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by dimitrixAgain »

madner wrote:
dimitrixAgain wrote:prije ce uci u vlast SBIH nego SBBBIH jer SBBBIH ova situacija i opozicija punoooo vise odgovaraju.Budite realni. :D
Nezzz ima i to smisla ali nije ni to.Mislim nas narod je bas specifican i SDP je lose krenuo da nemoze gore.SBB ce uzeti bas puno glasova na osnovu toga.Ono samo budimo realni ljudi su ostvarili za 1 god veoma dobar rezultat a za 4 god tko ziv tko mrtav ali.. :D
Radoncic se pametno drzi nit naginje lijevo niti desno,jedino tako se i moze opstati u BIH
madner

#33 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

dimitrixAgain wrote:
madner wrote:
Nezzz ima i to smisla ali nije ni to.Mislim nas narod je bas specifican i SDP je lose krenuo da nemoze gore.SBB ce uzeti bas puno glasova na osnovu toga.Ono samo budimo realni ljudi su ostvarili za 1 god veoma dobar rezultat a za 4 god tko ziv tko mrtav ali.. :D
Radoncic se pametno drzi nit naginje lijevo niti desno,jedino tako se i moze opstati u BIH
Kako za koga, recimo SDP je za mene kreno odlicno a i mnogo druge je prijatno iznenadio. Ali sustina toga je upravo formiranje vlasti bez HDZ-ova. Ako im to uspije, onda su napravili veliku stvar. Ako dodje do privremenih izbora onda nisu bili u stanju da odrade obecano (promjene) i SBB ce profitirati.

SBB ce za 4 godine u opoziciji uvenuti, nisu ti ljudi napustili SDA i upravne odbore da sjede u opoziciji.
dimitrixAgain

#34 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by dimitrixAgain »

ali ja znam npr 4 clana max iz SDA koji su presli u SBB i ono fkt nije stranka toliko radikalna niti ima istu politiku kao SDA Uglavnom dajte im barem priliku da se pokazu a nemojte ih osudjivat itd.Ljudi nisu ni dosli na vlast....Pa stavljat u nekakve koalicije itd.. KAda udju u koaliciju sa nekim onda mozemo ih blatit,ali ovako stvarno nema smisla.
Ti govoris kao da SDA nevalja :P a tvoj divni fini SDP sa njima najbolji prijatelj...
Ne mrzim ni 1 stranku ali SDA me nervira...
madner

#35 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

Cuj 4 clana :roll:
Pa pola upravnog odbora BH telecoma je presao u SBB, sandzacka veza :roll:

Mojne mi prodavat muda pod bubrege, SBB je napravio znacajniji rezultat uz pomoc Sandzaklija, pljuvanje SDA i Dnevni Avaz. Kada se Tihic obracunao sa reisovim uticajem ovaj se naklonio SBBu, kako bi pokusao da i dalje bude siva eminencija. I onda kazu nije los rezultat, a takve poluge imaju. :roll:
dimitrixAgain

#36 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by dimitrixAgain »

madner wrote:Cuj 4 clana :roll:
Pa pola upravnog odbora BH telecoma je presao u SBB, sandzacka veza :roll:

Mojne mi prodavat muda pod bubrege, SBB je napravio znacajniji rezultat uz pomoc Sandzaklija, pljuvanje SDA i Dnevni Avaz. Kada se Tihic obracunao sa reisovim uticajem ovaj se naklonio SBBu, kako bi pokusao da i dalje bude siva eminencija. I onda kazu nije los rezultat, a takve poluge imaju. :roll:
odakle tebi sve ove informacije?? :lol: :lol:
madner

#37 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

Provjeri pa mi javi ako sam nesto slagao :wink:
zateznistub

#38 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by zateznistub »

He he he, sdp brani sda... da nisam procitao ne bih vjerovao :D
madner

#39 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by madner »

Nisam ja clan SDP-a :roll:

Prema SBBu je SBiH stranka casnih namjera
zateznistub

#40 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by zateznistub »

madner wrote:Nisam ja clan SDP-a :roll:

Prema SBBu je SBiH stranka casnih namjera
Ma predsjednik u najmanju ruku!!! :D
mO k3

#41 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by mO k3 »

raja.... ovo nije smijesno... zato editirajte postove
1gorstak

#42 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by 1gorstak »

[quote="dimitrixAgain"][/quote]

Ne mogu vjerovati koliko smo postali bezobzirni. Sad me iskreno i ne cudi svo smece po ulicama i koritima rijeka. Dobro nam je kakvi smo.
Last edited by 1gorstak on 28/03/2011 12:56, edited 1 time in total.
Trebam te

#43 Re: Mogu li zajedno SBB BiH i Stranka za BiH?!

Post by Trebam te »

"Kakav narod takva i drzava" 8-)

,
Post Reply