Zdravo,
Zanima me je li dopusteno istaknuti slovo "P" na automobilu iako su prosle dvije godine od dobijanja vozacke dozvole?
Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
MrWoppit
-
Mlad i Nevin
#2 Re: Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
Odmoći sigurno neće, tako da je poželjno ako vozač nije dugo vozio npr.pa nema rutine.
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
- Optimist
#3 Re: Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
Samo naprijed. 
-
citroen xm
#4 Re: Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
Možda tebi policija plati 30 KM zato što nosiš i ako ne trebaš. 
-
MrWoppit
#5 Re: Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
E hvala na odgovorima.
- titinho
#6 Re: Mogu li istaknuti slovo "P" nakon isteka dvije godine
pa zivota mi opasnije je voziti sa P nego bez. Ja ga nisam nikako stavljao i mogu se pokurcit da vozim dobro i sigurno i jednom sam stavio P jer me policija zaustavila pa ja stavio lafo bio zaboravio. Nakon tog stavljanja teze mi je bilo voziti jer cim ti neko vidi P odma hoce da ide ispred tebe jer konta da ces ga zajebavat ispred.
I ja sad kad vidim P ispred sebe uvijek imam taj subjektivni osjecaj : vidi levata daj da ga predjem
Onako kad nemas P vozis normalno niko ne zna jesil polozio juce il prije godinu i 11 mjeseci.
Jer imas ljudi koji sa P a polozili su prije godinu bolje voze nego neki koji imaju 10 godina vozacku (90% takvih su zene)
I ja sad kad vidim P ispred sebe uvijek imam taj subjektivni osjecaj : vidi levata daj da ga predjem
Onako kad nemas P vozis normalno niko ne zna jesil polozio juce il prije godinu i 11 mjeseci.
Jer imas ljudi koji sa P a polozili su prije godinu bolje voze nego neki koji imaju 10 godina vozacku (90% takvih su zene)