Modni dizajner u Sa
Moderator: anex
-
LaCici
#1 Modni dizajner u Sa
Treba mi hitno dobar modni dizajner za sivanje vjencanice, pa me interesuje da li je neko imao s tim iskustva i koga bi preporucili? Ja sam razmisljala o Haadu i Emini Husedzinovic. Pa eto ako neko zna iz iskustva ko je najbolji pliz da mi kaze
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#2 Re: Modni dizajner u Sa
ne treba tebi modni kreator nego krojac/krojacica!! zar ne?
-
LaCici
#3 Re: Modni dizajner u Sa
Pa dobro oboje mi treba, jer otprilike znam sta bih ali bi mi se naravno trebala prvo dizajnirati haljina. Otprilike bih objasnila sta zelim, koji kroj i boju, a na dizajneru je da razradi dalje detalje i onda naravno da krojac to sasije.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#4 Re: Modni dizajner u Sa
odes na net, imasss milion miliona slika. izaberes sta ti se svidja i odes kod dobrog krojaca. sta ce ti kreator, da ti novac dize bezveze!! "faschion guru fura na kulturu, koga voli angelina joli".. 
- beautyfool
#5 Re: Modni dizajner u Sa
Imas na M.Dvoru salon vjencanica koliko znam rade vjencanice i po narudjbi pogledaj na http://www.PLATIREKLAMU.ba/ najsigurnije je naruciti u nekom salonu vjencanica jer ipak se oni profesionalno bave samo time a ako vec znas kako bi ti volila da to izgleda za sta ti onda treba dizajner ? Samo ti treba dobar krojac i to je to 
- duspi
#6 Re: Modni dizajner u Sa
imaš pp lacici, javi ako si zainteresovana
-
LaCici
#7 Re: Modni dizajner u Sa
Ma nesto me strah to raditi kod krojaca da li ce mi uraditi bas kako zelim, ali eto mozda bi mi tako bilo bolje i jeftinije u svakom slucaju. Ako neko zna nekog dobrog krojaca, ali naravno samo da je provjereno, neka preporuci.
A taj na M.Dvoru je salon vjencanica Gold koji radi samo klasicne vjencanice, a ja nisam bas nesto tako zamislila, jer bih onda mogla i iznajmiti.
A taj na M.Dvoru je salon vjencanica Gold koji radi samo klasicne vjencanice, a ja nisam bas nesto tako zamislila, jer bih onda mogla i iznajmiti.
- beautyfool
#8 Re: Modni dizajner u Sa
Ne znam kakvu si vjencanicu zamislila ali onu klasicnu dzidzastu vjencanicu je najteze napraviti, dakle sve ostale jednostavnije modele je puno lakse uraditi, ako znaju takve modele uraditi onda im nesto jednostavnije ili drugacije nebi trebalo biti problem.LaCici wrote:Ma nesto me strah to raditi kod krojaca da li ce mi uraditi bas kako zelim, ali eto mozda bi mi tako bilo bolje i jeftinije u svakom slucaju. Ako neko zna nekog dobrog krojaca, ali naravno samo da je provjereno, neka preporuci.
Imas u Bezistanu jednu malu radnjicu sa svecanim haljinama, oni isto siju, koliko sam primjetila koriste kvalitetne materijale i kvalitetno rade, pa svrati i tamo ako ti nije mrsko, nisam sigurna da rade vjecanice ali pitaj.