Modni blogovi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
DiA 2005

#176 Re: Modni blogovi

Post by DiA 2005 »

boracha wrote:jeste primijetili da nema vise macaronsa instagramu? zamijenili ih kroasani :-D
Ja sam primijetila da niko vise ne jede nista na Instagramu, osim The Blonde Salad, ispred nje su uvijek neki hamburgeri :lol: :lol: A kad sam vec kod nje, primijetila sam jos nesto - zamisljen, tuzan pogled, tacno u njoj nema vise onog zara kao kad je tek pocinjala sa blogom, jer od tad je pratim. Sve se to pretvori u puki biznis koji covjeku postane teret, bez obzira na zaradu. Barem mi se cini da je tako u njenom slucaju.
bezVolana

#177 Re: Modni blogovi

Post by bezVolana »

i meni te mrezaste carape na stomaku ... :-?
ove godine skoro nista nisam upratila, feshn vikove pregledala tek par revija, sve slabije se interesujem.. ne znam, mozda je i do obaveza, a mozda mi je i dosadilo. odnedavno sam otpratila chiaru jer me nesto smorila, jos uvijek pratim wendy ona mi je nekako uvijek divna, ostalima sam i imena pozaboravljala :lol:
DiA 2005

#178 Re: Modni blogovi

Post by DiA 2005 »

bezVolana wrote:i meni te mrezaste carape na stomaku ... :-?
ove godine skoro nista nisam upratila, feshn vikove pregledala tek par revija, sve slabije se interesujem.. ne znam, mozda je i do obaveza, a mozda mi je i dosadilo. odnedavno sam otpratila chiaru jer me nesto smorila, jos uvijek pratim wendy ona mi je nekako uvijek divna, ostalima sam i imena pozaboravljala :lol:
Ja sam jos gora, meni i Wendy vise nije ono sto je bila, izgubila je onu ljupkost kakvu je imala na pocetku i kad joj je glavni fotograf bio bivsi decko. Sada ovaj novi mi se nikako ne svidja, nekako mi je sve usiljeno na fotografijama i cini mi se da i ona pola stvari radi silom prilika... :lol: :lol:
Bas sam danas posebno kriticna :run:
bezVolana

#179 Re: Modni blogovi

Post by bezVolana »

al jucer sam upala na live onoj nasoj, diva is back, erni, il kako vec joj je insta ime.
...
ja ne kontam. mozda sam prevelik cinik hejter il sta vec. konstaaaantno napuceneee usne i napravi se ona ciza ispod nosa kolko ih jadna puci, provlacenje prstiju kroz kosu svaaako 5 s, izvjestaceni osmjesi "ja sam tu zbog vas vi ste divni jao hvaaalaaa bijelu kosulju ima kupiti u hm (?!) i u mmmmmmmm mangu, da mangu"
pa na sta se ljudi lijepe tu, ne razumijem nikako
s tim sto se zna obuci, to stvarno da.
DiA 2005

#180 Re: Modni blogovi

Post by DiA 2005 »

bezVolana wrote:al jucer sam upala na live onoj nasoj, diva is back, erni, il kako vec joj je insta ime.
...
ja ne kontam. mozda sam prevelik cinik hejter il sta vec. konstaaaantno napuceneee usne i napravi se ona ciza ispod nosa kolko ih jadna puci, provlacenje prstiju kroz kosu svaaako 5 s, izvjestaceni osmjesi "ja sam tu zbog vas vi ste divni jao hvaaalaaa bijelu kosulju ima kupiti u hm (?!) i u mmmmmmmm mangu, da mangu"
pa na sta se ljudi lijepe tu, ne razumijem nikako
s tim sto se zna obuci, to stvarno da.
Da, nema potrebe da se stavljaju u prvi plan 'obozavatelji' kad je jasno da se svasta radi zbog popularnosti. Ja opet ne kontam cemu slike na kojima cipkasti grudnjak viri ispod majice, tj namjesteno je tako da viri i da se vidi.... :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#181 Re: Modni blogovi

Post by Truba »

dje nestala sljokica.com
boracha

#182 Re: Modni blogovi

Post by boracha »

imas na instagramu dzcosovic
Truba
Grijem se na: Plin i struju