opasni momci bez para za bazene, bez muda jedan na jedan i na sake, coporski, na slabije od sebe, itd
slika i prilika danasnjih opasnih momaka kojima, sto je najgore, na kraju i zakon ide na ruku (dobili su neku simbolicnu kaznu za ovo)
balkane moj
konacno (za)platiosheilak wrote:pa ovaj sto mase pistoljem je ubijen prosle godine (r)
Kokošari! Neki dan isto tako taksista u Sarajevu, trojica njih sjeli u vozilo kaže vozi na Grbavicu. Čovjek dovezao a oni samo izašli uz neku glupu priču tipa takso halali, vako, nako. Jebote mene bi bilo stid ostati dužan čovjeku koji radi od zvijezde do zvijezde 5-7KM za vožnju. Što neko reće prijeratni kriminalci su častili pola mahale kada se vrate u BiH, između sebe su se zajebavali ali koliko znam nikad male ljude nisu peglali. Priča mi majstor koji mi je renovirao kupatilo da je jednom od zajebaniji starih sarajevskih kriminalca renovirao dva kupatila i da mu dinara nije ostao dužan već je dao više nego što je dogovoreno.HAVANA wrote:Ni kriminalac vise nije sto je bio. Cuj nema za bazena,ja kriminalca i govana...Prije dodje sa puta i po mahale casti...
Ovo su ovi novi,napuhani,napelo se govno, misli da je srce...Sagore vrlo brzo...
drago mi je sto je Luka,junacina u crnom ubijen,nadam se da ce i ova dva sokola tako da zavrse!
Bio je pravi klošar koji je htio postati kriminalac.smijesni_ste wrote:Ovo je taj sa pištoljem...
Black swan wrote:ko nema da plati nije krimos nego klošar
A jest mi zao sto je ovaj cetnicic zaplatio ... volio sam da je 100 drugih.smijesni_ste wrote:Ovo je taj sa pištoljem...
Sad ce poceti sezona sarenih bermuda, laznih Air Maksica i torbicasmijesni_ste wrote:Da, sreća da kod nas nema ovakvih..
U prilog napisanommario001 wrote:Sad ce poceti sezona sarenih bermuda, laznih Air Maksica i torbicasmijesni_ste wrote:Da, sreća da kod nas nema ovakvih..
Kada za svoje kulturne domete uzimamo Farmu i Pink, naravno da ce finalni proizvod biti kockasta glava s gramom mozga i nepostojecim moralom.smijesni_ste wrote:Da, sreća da kod nas nema ovakvih..