MODERATORI, ZAHTIJEVAMO PROMJENE!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

stickitout

Post by stickitout »

digger wrote:
stickitout wrote:Sad se zove "Cazim Catic" a ja sam isao u Miljenko Cvitkovic, Kobas mi razrednik bio....sad mi je jasno sve digger svaka cast
A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.
Osnovna je bila M.C. na pocetku ili kraju Nemanjine(kontra od Mejtasa) za tu Gimnaziju mislim da je bila neka medicinska ili tako nesto, a ima i tamo osnovna jedna, mislim da je Slavisa Vajner Cica bila ali nisam siguran isto na Mejtasu
digger

Post by digger »

Toozla wrote:ma ovako cemo barem javno da se farbamo....
OK, ako si toliko hrabar, TI odredi boje. Inace, tu ce biti ljute svadje a posebno oko crvene i plave. I dare you!
whow

Post by whow »

Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
zzzzz

Post by zzzzz »

stickitout wrote:
digger wrote:
stickitout wrote:Sad se zove "Cazim Catic" a ja sam isao u Miljenko Cvitkovic, Kobas mi razrednik bio....sad mi je jasno sve digger svaka cast
A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.
Osnovna je bila M.C. na pocetku ili kraju Nemanjine(kontra od Mejtasa) za tu Gimnaziju mislim da je bila neka medicinska ili tako nesto, a ima i tamo osnovna jedna, mislim da je Slavisa Vajner Cica bila ali nisam siguran isto na Mejtasu
To je bila OS Silvije Strahimir Kranjcevic.
Vracena je katolickoj crkvi i tamo je neka njihova skola ili dom casnih sestara.
Toozla

Post by Toozla »

digger wrote:
Toozla wrote:ma ovako cemo barem javno da se farbamo....
OK, ako si toliko hrabar, TI odredi boje. Inace, tu ce biti ljute svadje a posebno oko crvene i plave. I dare you!
evo da ti rijesim naj tezi problem......
tamno crvenu dodijeli grupi 5) IGNORANTI
(teska uzbuna)

crvenu dodijeli grupi 4) MORONI
(uzbuna)

u narandjasto oboji 3) LEVATI
(njima sve narandjasto pred ocima)

u maslinastu oboji 2) POTENCIJALNI POLITICARI
(oni se svakako furaju da karijeru zavrse kao vrhovni komadanti)

i na kraju 1) OZBILJNI FORUMASI ostavis u default boji

Toozla
Last edited by Toozla on 17/02/2005 03:21, edited 1 time in total.
stickitout

Post by stickitout »

whow wrote:Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
Jel se to ti osjecas dusevno ili intelektualno bogatijim sto si procitao "mein Kampf"?
Divno stvarno ako je tako. Preporucio bih ti onda sabrana dijela Alojza Stepinca i poeziju Radovana Karadjica, to su isto divni literarni radovi koji ce te nadam se dici na nove intelaktualne visine.
stickitout

Post by stickitout »

zzzzz wrote:
stickitout wrote:
digger wrote: A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.
To je bila OS Silvije Strahimir Kranjcevic.
Vracena je katolickoj crkvi i tamo je neka njihova skola ili dom casnih sestara.
Jest dobro si, uvijek sam mijesao te dvije valjda zbog troimena. Hvala.
Toozla

Post by Toozla »

@digger
mislim da si propustio jednu kategoriju
MARGARETA
Toozla

Post by Toozla »

nju ne mozemo svrstati ni u jednu od tvojih kategorija.... :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Sarajevska Princeza wrote:Zaboravio si kategoriju "Princeze i Princevi".
Ovaj forum je idealno mjesto za transformaciju zaba u princeve i pepeljuga u princeze.

Uskoro ce pola noci...
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

e toozla? jasno mi je u koju grupu spadam ne treba mi neki tuzlak to reci...ukratko odjebi :) aaa sta ces samo sam spontana

a digger...:) ma nema frke ako se u mjedjuvremenu propijes i sado-mazo igrice zavolis :) tu sam hehehe aaaa nisam ja tako losa u biti ... :lol: nisam jakoooo ono srednja zalost izmedju pazkla i raja al opet nekako bi se ja ubacila u raj, preko veze il nekako :)
Fair Life

Post by Fair Life »

digger wrote:
pitt wrote:Ma sacekajte sad ce uskrs pa da jaja svi farbamo :D:D:D
Eh, lako je onom' ko ima...
Farbe ??
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

digger wrote:
Sarajevska Princeza wrote:Zaboravio si kategoriju "Prinzece i Princevi". To je elita a kad bi jos dodao ono SARAJEVSKI kao "preduslov" ja mislim da bi ti recimo odmah ispao iz lige...
Varas se: stari kadar, Skerliceva povise Velikog parka (danas J. Vrancasa), rodjen u kosevskoj bolnici... osnovna skola u Nemanjinoj (ne znam kako se sada zove)...itd.
skola se zvala Nemanjina, pa Miljenko Cvitkovic, a sada je Musa Cazim Catic :D
whow

Post by whow »

stickitout wrote:
whow wrote:Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
Jel se to ti osjecas dusevno ili intelektualno bogatijim sto si procitao "mein Kampf"?
Divno stvarno ako je tako. Preporucio bih ti onda sabrana dijela Alojza Stepinca i poeziju Radovana Karadjica, to su isto divni literarni radovi koji ce te nadam se dici na nove intelaktualne visine.
You missed the point :)
Ne mozes suditi o necemu sto neznas . Gospodin je cuo o doticnim djelima i naravno bio je ljen da ih procita ali narvno nije ljen dati i svoje relevantno misljenje .
Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno . Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
pitt

Post by pitt »

Hola Milotiva, i ti bi mogla u zajebante :D:D
Toozla

Post by Toozla »

ja levata sto se javljaju..... :D

Toozla
digger

Post by digger »

whow wrote:...Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno. Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
Tvoj osjecaj neke "duznosti" prema nacionalizmu dovodi te u zabludu. Nisi jedini. Nazalost, ne povezati ratne (1941-45) zlocine sa Stepincom je van realnosti.

Imas svako pravo da diskutujes. Ja zadrzavam svoje pravo da te ignorisem.
digger

Post by digger »

A wrote:Ola! Digger :D
Ola!
St.Germain

Post by St.Germain »

whow wrote:
stickitout wrote:
You missed the point :)
Ne mozes suditi o necemu sto neznas . Gospodin je cuo o doticnim djelima i naravno bio je ljen da ih procita ali narvno nije ljen dati i svoje relevantno misljenje .
Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno . Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
cuj bio LJen...

hajd sto si dajes za pravo nekog pameti uciti a niti pravopis ne poznajes, gore je sto pravis kardinalne logicke greske. Je li ti stvarno mislis, da se treba procitati Situvacija od Radovana Karadzica da bi se skontalo, da je on fasisticko djubre? Zaista mislis, da je nespremnost na cak i takvu torturu intelekta nepoznavanje objekta kritike? Da li znas, da je Mein Kampf u SVIM razvijenim demokratijama zabranjena literatura i da je niko legalno ne moze nabaviti?
pitt

Post by pitt »

Jel treba kome koja kopija? :D:D:D
digger

Post by digger »

pitt wrote:Jel treba kome koja kopija? :D:D:D
Jok Pitt. Imam ja lokalnog ljepotana ovdje u Torontu, Ernest Zundel (doduse cami u zatvoru u SAD jer ce ga oni vjerovatno poslati pravo za Njemacku).

Ja sam mislio da se obratimo nasem "whow" za "samizdat" izdanja. Mozda su neki originali greskom zavrsili ovdje:

Image
Toozla

Post by Toozla »

digger wrote:Jok Pitt. Imam ja lokalnog ljepotana ovdje u Torontu, Ernest Zundel (doduse cami u zatvoru u SAD jer ce ga oni vjerovatno poslati pravo za Njemacku).

Ja sam mislio da se obratimo nasem "whow" za "samizdat" izdanja. Mozda su neki originali greskom zavrsili ovdje:
Ima covjek pravo na vlastito misljenje....
pitt

Post by pitt »

Mogo bi i ti jedni kopiju iz svog HQ-a donjeti. Pitaj Carl Rove da ti je posudi :D:D
Toozla

Post by Toozla »

ma kakvi....to se kod nas cita u osnovnoj skoli....prevazisli smo mi to davno.....mi sad citamo “Freedom is spreading all over the world” by George W. Bush
morti

Post by morti »

Luda podjela...prava šminka...
Al samo jedno moram reći...
Jedini problem ja vidim sa "mjesancima," sto ce reci mati jedna nacionalnost a otac druga. Takvi su prilicno opasni jer misle da imaju pravo da sjede na obje strane.
Ovdje nisi u pravu...

Aj zdrav ti men' bio...

:D
Post Reply