Modem za kablovski internet ...
Moderator: Benq
-
La_Forge
#1 Modem za kablovski internet ...
tražim modem za kablovski internet help.....
gdje da ga tražim (osim u HS-u) ?
prodaje li neko polovan...
gdje da ga tražim (osim u HS-u) ?
prodaje li neko polovan...
-
List
Motorola SB5100E Series SURFboard Cable Modem
Ovaj ti modem treba.
Ima u Gros HG al to ti je u stvari sve HS. Tamo je 120 KM.
U LOL-u takodjer imas. Tamo je 130 KM.
Polovan, ne bi reko. Jedino ako s neba padne. Jeftinije mozes proci samo ako si dobar s nekim u ovim firmama pa da ti proda modem bez poreza. Tako mozes nesto malo ustedit.
Ovaj ti modem treba.
Ima u Gros HG al to ti je u stvari sve HS. Tamo je 120 KM.
U LOL-u takodjer imas. Tamo je 130 KM.
Polovan, ne bi reko. Jedino ako s neba padne. Jeftinije mozes proci samo ako si dobar s nekim u ovim firmama pa da ti proda modem bez poreza. Tako mozes nesto malo ustedit.
-
Bezze_Sa
Nisi ti kume nista dobio dzaba, uracunat ti je on u cijenu pretplate...a u slucaju da ga kupis, onda pretplata ti spada za 7km...jer ti za sada unajmljujes modem od EuroproNET-a....kontas?PR80. wrote:Zar je moguce da se i to mora platiti u Bosni????![]()
![]()
Mi dobili modem besplatno ovdje gdje smo pretplatnici.
-
Bezze_Sa
pa ne znam da li ti se haveru isplati, jer vidi, ti za godinu dana neces isplatiti modem, a za godinu dana koooo zna kako ce internet sibati, da mi je neko rekao prije godinu da cu u kuci imati net sa ovolikom brzinom, ne bih mu vjerovao....AmerM wrote:U LOGOSOFTU JE MODEM MOTOROLA 99 KM MALOPRODAJNA CIJENA
--
Pozdrav
Koki
-
PR80.
Bezze_Sa wrote:Nisi ti kume nista dobio dzaba, uracunat ti je on u cijenu pretplate...a u slucaju da ga kupis, onda pretplata ti spada za 7km...jer ti za sada unajmljujes modem od EuroproNET-a....kontas?PR80. wrote:Zar je moguce da se i to mora platiti u Bosni????![]()
![]()
Mi dobili modem besplatno ovdje gdje smo pretplatnici.
Nikakve logike u svemu ovome sto pises. Pretplata stoji na istoj cijeni bez obzira. P.S. Ako i dodje do spadanja pretplate onda ne vjerujem da ce se raditi o 7 KM, ljudi nikad culi za tu valutu ovdje.
-
AmerM
Kako ba ne ispalti.Godina ima 12 mjeseciBezze_Sa wrote:pa ne znam da li ti se haveru isplati, jer vidi, ti za godinu dana neces isplatiti modem, a za godinu dana koooo zna kako ce internet sibati, da mi je neko rekao prije godinu da cu u kuci imati net sa ovolikom brzinom, ne bih mu vjerovao....AmerM wrote:U LOGOSOFTU JE MODEM MOTOROLA 99 KM MALOPRODAJNA CIJENA
--
Pozdrav
Koki
-
A_C_E
a koju ce koristit jedino sto je trenutno bolje je satelitska konekcija,al za nju treba izdvojit brdo para.Oprema skupa do djavola,a mora se imat i neka dodatna konekcija da bi se uspostavila satelitska.al zato brrrzzziiiinnnaaa...The_Fluid wrote:to je ok razmisljanje, ako mislis da ces najmanje dvije godine koristiti kablovsku konekciju za internet