Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
- madner
#1826 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Tesko ako je uza specijalnost bacanje pogleda u sise.
-
Fudo387
#1827 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Sekretaricom ih madnere.madner wrote:Tesko ako je uza specijalnost bacanje pogleda u sise.
- Edin H.
#1828 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Znaci bolje milja i dvjesto eura u Njemackoj nego cetiri milje maraka u Sarajevu?
-
meteorit135531
#1829 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Otprilike takvo raspolozenje vlada na predhodnoj stranici.Edin H. wrote:Znaci bolje milja i dvjesto eura u Njemackoj nego cetiri milje maraka u Sarajevu?
Ah da , ti parlamentarci imaju 4 700 maraka mjesecno , a ne 4 milje.. drasticna je to razlika , ne moze se zivit sa 4 milje , jedva se krpi
Ali sa 4 700 KM je vec druga prica.
Moze se fino zivit u Njemacku sa 700 EUR netto.
Bitno je da se zivi u Njemackoj.
U Njemacku se nikako ne ide zbog para , u Njemacku se ide samo radi Njemacke.
- HAVANA
#1830 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Mozda mu dedo nije tu,pa mu tesko.Fudo387 wrote:Znaci, 4 i po milje mjesecno, auto, vozac, sisata sekretarica, sve mu je djaba jer je povezan sa lokalnim lopovima, tu su i starci, dedo, nana, tetke, prijatelji...fakticki, nista mu ne fali.
I onda mu se nadigne kita, ode kod Hansa da se usavrsava?
Ma lud, nema sta drugo bit’.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1831 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ne ti ih poznajeü ko i vecina ovdje. Poznajem ljude i njegova äena mi je rodica. Sirotinja su teüka üto vozi Q7 i Volva,meteorit135531 wrote:Otaj rad.madner wrote:Tsk, covjek slaze da ima 4400 i svi se upecaju.![]()
Sto bi se reklo , trolanje usavrseno do perfekcije..
Znas , ovdje ti u principu, svi u svom okruzenju poznaju ljudi koji su na budzetu , zena zaposlena u ministarstvu na neodredjeno , mjesecna primanja oko 5 milja , i eto
bili nezadovoljni i osjecali se limitiranim i otisli u Njemacku da budu obicni tehnicari na birou , a zena jadna pozeljela da bude nezaposlena.![]()
Znas , vjerodostojnost price im je u rangu da ja sutra ujutro kad krenem da se javim na biro, ugledam Amira Zukica sa perikom kako mi se provokativno smjeska i nudi mi mjesto u redu ispred sebe , jer je eto merhametli covjek. I on se dos'o prijavit na biro.![]()
Ali eto kad neki forumas kaze da je covjek vodio predstavnistvo, te da je imao 4400 KM + bonusi + beneficije i da mu je zena bila zaposlena u ministarstvu i da su odlucili , tako sa fondom od 140 rijeci stranjskog jezika da odu da budu tehnicari u birou , onda je jasno da mi moramo da slijepo vjerujemo u to.
Jer Boze , on poznaje te ljude.![]()
Djetetu s nožem oteli mobilni ispred škole (druga gimnazija) i nikom ništa.
Dva put provalili u stan i nikom ništa.
Žena magistar ali joj je šefica sa srednjom školom, i šefica pola godine na bolovanju ali na FB slike iz Turske i Praga i nikom ništa.
Komšija podigne skladište uz samu ogradu mimo svih propisa i nikom ništa.
Izođaći radova presjekli kabl od struje, 2 dana bili bez struje i nikom ništa.
Kupac zavrne firmu za 140h, uz pomoc falsifikovanih papira i nikom nista.
Nekom nije ta bajna cifra 2.000 sve u zivotu. Neko samo zeli da rahat radi, uci, jede, spava i da se ne sekira je li ima odgovarajuce prezime
PS
Nisu otisli u Njemacku. Nije svima Njemacka ovozemaljski Dzenet.
-
palermo
#1832 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Pa ja, rekoh li, ost'o dužan nekome.....arman1 wrote:
Ne ti ih poznajeü ko i vecina ovdje. Poznajem ljude i njegova äena mi je rodica. Sirotinja su teüka üto vozi Q7 i Volva,
Žena magistar ali joj je šefica sa srednjom školom, i šefica pola godine na bolovanju ali na FB slike iz Turske i Praga i nikom ništa.
Nekom nije ta bajna cifra 2.000 sve u zivotu. Neko samo zeli da rahat radi, uci, jede, spava i da se ne sekira je li ima odgovarajuce prezime
PS
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1833 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ma imo sam ja dvije i po milje ubosni al' jebo to, necu da mi djeca dole rastu.
-
Fudo387
#1834 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ma ja, imas posla sa svim mogucim i nemogucim banditima, nestaje 150k maraka u talovima, i odjednom, odoh ja nije ovo za mene, presjekli mi kabal od struje.
Ovu lafinu mogu pucat’ u nekom azilu nekoj vremesnoj sveCkoj teti koja je zabrinuta za ljudska prava, ima sest maca a voli i cuke.
...aj bizi.
Ovu lafinu mogu pucat’ u nekom azilu nekoj vremesnoj sveCkoj teti koja je zabrinuta za ljudska prava, ima sest maca a voli i cuke.
...aj bizi.
- HAVANA
#1835 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Drugu mi u francuskoj ubiju dijete na kucnom pragu.Bas dijete.Druga mi u belgiji zavrnu 147000 eura,druga firma proglasi bankrot i cao.Jos ga priveli jer je otisao ovom majmunu na vrata da mu jebe nanu, ispostavilo se da ga je planski zavrno.Strucno.Trecem dijete jedva zivo ostalo zbog neispravnih plinskih instalacija,cetvrtog rumuni u po bijela dana u vlastitoj firmi na glavnom prilazu briselu izrokali po guzovima i oteli pare.Petom neki dan zapalili auto.Ameriku i druge da ne spominjem.Svasta se desava,svuda.Nit je ovde bajno,nit je tamo bajka.A budzet,jebo budzet.arman1 wrote:Ne ti ih poznajeü ko i vecina ovdje. Poznajem ljude i njegova äena mi je rodica. Sirotinja su teüka üto vozi Q7 i Volva,meteorit135531 wrote:Otaj rad.madner wrote:Tsk, covjek slaze da ima 4400 i svi se upecaju.![]()
Sto bi se reklo , trolanje usavrseno do perfekcije..
Znas , ovdje ti u principu, svi u svom okruzenju poznaju ljudi koji su na budzetu , zena zaposlena u ministarstvu na neodredjeno , mjesecna primanja oko 5 milja , i eto
bili nezadovoljni i osjecali se limitiranim i otisli u Njemacku da budu obicni tehnicari na birou , a zena jadna pozeljela da bude nezaposlena.![]()
Znas , vjerodostojnost price im je u rangu da ja sutra ujutro kad krenem da se javim na biro, ugledam Amira Zukica sa perikom kako mi se provokativno smjeska i nudi mi mjesto u redu ispred sebe , jer je eto merhametli covjek. I on se dos'o prijavit na biro.![]()
Ali eto kad neki forumas kaze da je covjek vodio predstavnistvo, te da je imao 4400 KM + bonusi + beneficije i da mu je zena bila zaposlena u ministarstvu i da su odlucili , tako sa fondom od 140 rijeci stranjskog jezika da odu da budu tehnicari u birou , onda je jasno da mi moramo da slijepo vjerujemo u to.
Jer Boze , on poznaje te ljude.![]()
PS
-
Fudo387
#1836 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Nema toga Havana u AmerikU, naoruzani smo do zuba. 
- HAVANA
#1837 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Jes,al i drugi je.
Lijepa moja grbavica.Jebo molenbeke,scharbeke i kalifornije.Plus, jal izgorite,jal vas vjetar odnese, il poplavite.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1838 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
arman1 wrote:Kad neko vodi predstavništvo i ima 4.400 +topli + beneficije + Bonus, supruga u ministarstvu i ode vani za običnog tehničara u birou+ supruga nezaposlenaodgaja djecu definitivno nisu pare.
- HAVANA
#1839 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ovde drama kad na mihrivode ne moze izac istog momenta.Kod vas gledam,odleti kuca kralj te jebo,leti,nidje je. 
-
Fudo387
#1840 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Jest jebo majku, meni je najvise strah tih tornada, uragana i ostalih zivotinjica.
Nema to kod nas u Bosni, malo smog, al jebo to, zatvoris se u kucu i ne izlazis, a ovo odnese sve.
Nema to kod nas u Bosni, malo smog, al jebo to, zatvoris se u kucu i ne izlazis, a ovo odnese sve.
- HAVANA
#1841 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Al mogo bi ja jedno godinu serbez opalit u portugalu,spaniji,italiji,amsterdamu... 
- HAVANA
#1842 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Nakoso,kruske...dodje neko nesta sere,supljira...Fudo387 wrote:Jest jebo majku, meni je najvise strah tih tornada, uragana i ostalih zivotinjica.
-
dosada_ziva
#1843 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
ima li koja iz dijaspore da bi se udavala
od slovenije pa do svecke, esadea, sve mi odgovara.
od slovenije pa do svecke, esadea, sve mi odgovara.
-
Fudo387
#1844 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ma nemas se dje sakrit, molis se da na tebe ne potrefi...odnese sve, izvali drvo iz korijena i ono leta okolo k’o papir.HAVANA wrote:Nakoso,kruske...dodje neko nesta sere,supljira...Fudo387 wrote:Jest jebo majku, meni je najvise strah tih tornada, uragana i ostalih zivotinjica.
Nema to kod nas u Bosni, malo smog, al jebo to, zatvoris se u kucu i ne izlazis, a ovo odnese sve.Sakrij se u spajz.
Zajebano jebes ga.
- HAVANA
#1845 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Nista onda.Prouci sta.
-
Fudo387
#1846 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Jest, tek bi me onda otpuhalo, nesta bi zajebo.
- drndalo
#1847 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Mislim da je u ova prva 3 slucaja ipak rahatnije... Osim kad u AMS svrnes do coffee shopa i nadundulis se, pa ne osjetis ni kljun, ni krila, ni nokte...HAVANA wrote:Al mogo bi ja jedno godinu serbez opalit u portugalu,spaniji,italiji,amsterdamu...
- HAVANA
#1848 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Ma dobro to sada mozes svuda.Ja sam svoje ispusio.
Dosta.Volim holandiju citavu. 
- HAVANA
#1849 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Pokazacu ti ja.Fudo387 wrote:Jest, tek bi me onda otpuhalo, nesta bi zajebo.
- HAVANA
#1850 Re: Moda i/ili potreba: Masovna iseljavanja iz BiH
Il bolje nemoj da te ja ucim.
Pasce dalekovod na tebe.