Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#1 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by karanana »

zar mozes gledati onu mrlju od slike?

ovo ti je ustvari do tv vodica. evo i ja gledam i na mom logosoft tv vodicu pise sevila-mancho. eh sad nisam siguran kako se puni taj tv vodic.
karanana

#2 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by karanana »

ma i da se nisi treso slika je slicna. nakon prebacivanja sa tekme na areni hd da vidim to, muka me uhvatila kad sam vidio tu mrlju.
probook

#3 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by probook »

Sta su docekali da RTRS ima bolju od sliku od njih :lol: :lol: . Stvarno se primjeti razlika, s tim da je i slika na RTRS daleko od kvalitetne :-)
dječak sa šibicama

#4 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by dječak sa šibicama »

wewcome to shiti wooook
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by _BataZiv_0809 »

Ovo ti je do kablovskog operatera, ne hvaleci vjere FTV-u.
dezurni_ucenik

#6 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by dezurni_ucenik »

Pored BHT HD, ne znam sto gledate Ligu prvaka na Federalnoj TV.
bull21

#7 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by bull21 »

Obzirom da se ne plaća pretplata, ni ne zaslužujete bolje.
bull21

#8 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by bull21 »

Mostarac_x wrote:
bull21 wrote:Obzirom da se ne plaća pretplata, ni ne zaslužujete bolje.
tuži me
Da te tužim? O tvojoj inteligenciji dovoljno govori činjenica da otvaraš temu da se žališ kako ne valja kvaliteta kanala da bi se dva posta kasnije pohvalio kako ne plaćaš pretplatu. Da te pitam, pametno moje, odakle onda da isti taj JAVNI servis namakne novac da kupi prava na ovo i ono, da pređe na HD i šta sve ne ako ti i tebi slični ne plaćate naknadu?
beniciodeltoro

#9 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by beniciodeltoro »

bull21 wrote:
Mostarac_x wrote:
tuži me
Da te tužim? O tvojoj inteligenciji dovoljno govori činjenica da otvaraš temu da se žališ kako ne valja kvaliteta kanala da bi se dva posta kasnije pohvalio kako ne plaćaš pretplatu. Da te pitam, pametno moje, odakle onda da isti taj JAVNI servis namakne novac da kupi prava na ovo i ono, da pređe na HD i šta sve ne ako ti i tebi slični ne plaćate naknadu?
Pa u šta su do sada trošili novac? Da nam od naših para prikazuju Našu Malu Kliniku, Lud Zbunjen Normalan 2. sezonu, partizanske filmove i Vizu za Budućnost po 500. put u HDu? :D
probook

#10 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by probook »

bull21 wrote:
Mostarac_x wrote:
tuži me
Kada moze X drugih stanica raditi bez pretplate moze vala i BHT i FTV i RTRS ;-)
dulekrele

#11 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by dulekrele »

Slazem se...seru po FTV i kvaliteti programa, a vamo se javno hvale kako ne placaju pretplatu.
dust in the wind

#12 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by dust in the wind »

vazda su mi se gadili ljudi koji se hvale neplaćenjm nečega. kao da taj njihov čin je za Nobela. čega je pametnog stid, tim se budala diči. kakvi ljudi takav i javni kanal
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by hrasno38 »

bull21 wrote:
Mostarac_x wrote:
tuži me
Kako je FACE TV mogao biti HD od samog pocetka a FTV ne moze ni nakon 25 godina???? i Gdje su silne pare koje su prosle kroz FTV u tih 25 godina?
irac300

#14 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by irac300 »

Ma uhljebaši! Da im daš milione, opet ne bi velike razlike bilo, osim što bi se još koji amidžić, tečić i pičić dodatno zaposlio.
dust in the wind

#15 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by dust in the wind »

Mostarac_x wrote:
dust in the wind wrote:vazda su mi se gadili ljudi koji se hvale neplaćenjm nečega. kao da taj njihov čin je za Nobela. čega je pametnog stid, tim se budala diči. kakvi ljudi takav i javni kanal
nedam sad u inat :lol:
ne das :D
madridist

#16 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by madridist »

Da se razumijemo igrali su Sevilla i City a ne United,od starta ste pogresno poceli post :mrgreen:
nadžak

#17 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by nadžak »

Mostarac_x wrote:ugasili se dabogda a opremu vam dodik zapljenio :lol:
Stvarno nije bitno jeli FTV kriva ili ne ili je kablovski operator ali ti si jedan fakat odron lik, sudeći po ovim tvojim komentarima.
beniciodeltoro

#18 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by beniciodeltoro »

Kada nakon zadnjih 5 godina (a da ne pominjem ranije) ponavljanja partizanskih filmova, Fazlinovića prve 3 sezone, boljeg života, klinika, turskih serija, američkih filmova devedesetih, 500 političkih emisija u studiu manjem od mog kupatila i sportskih događaja gdje ne prenose ni otvaranje ni intervjue da što jeftinije prođu počnu nama prčati tužnu priču da nam nabace grižnju savjesti kako je sve moglo biti bolje da imaju više para, duše slatke :roll:
Sarajbeg

#19 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by Sarajbeg »

nije da ih branim ,ali ovo za sliku ne serite vise ,kako ste gledali prije kada nije bilo kablovskih HD i ostali sranja.
beniciodeltoro

#20 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by beniciodeltoro »

Pa prije smo i gledali crno bijelo pa ne bi to trebao biti izgovor da nam neko prikazuje program bez boje. Žalosno je kada se na temi o TV kanalu koji živi od naših para napiše "pa sjetite se kako ste prije gledali"
karanana

#21 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by karanana »

Sarajbeg wrote:nije da ih branim ,ali ovo za sliku ne serite vise ,kako ste gledali prije kada nije bilo kablovskih HD i ostali sranja.
hahaha. pa jesmo li im mi krivi sto su ostali zarobljeni u 70im godinama proslog vijeka? a hoce lovu.
nadam se da si ironican.
daky585

#22 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by daky585 »

Što je najveća ironija, i neke lokalne televizije imaju kvalitetniju sliku. Da prikazuju najnovije blokbastere ne bih ništa gledao na onakvoj slici. U svakom slučaju sramota za javni servis. Isto važi i za BHT (SD naravno).
Gigi Govedina

#23 Re: Moćna FTV(Sevilla-Man-Un)

Post by Gigi Govedina »

treba te pakaše ugasit, prodat, privatizovat šta li već
Post Reply