Kupila tel doogee 550, uglavnom kineski model i stalno mu spada tj. odljepljuje se ekran sa strane. Nosila sam ga na "ljepljenje" i opet spada. Ima li neko iskustva s tim, opet ga moram nositi def, jer ne znam kako drugacije da se to popravi, posto ovaj put je pao i ekran se odlijepio sa obje strane.
Hvala
Mobitel - popravka
- sema911s
#2 Re: Mobitel - popravka
gdje kupila, jel preko neta ako je tako kontaktiras prodavca i vratis, za nasu postu moras imat papire o kupovini,.,
ako je ovdje kupljen ima birtija po skenderiji sto popravljaju pa mozda koji sta zna,. samo nemoj da te navuku na veliku cifru za popravak
ako je ovdje kupljen ima birtija po skenderiji sto popravljaju pa mozda koji sta zna,. samo nemoj da te navuku na veliku cifru za popravak
-
senainter
#3 Re: Mobitel - popravka
A preko neta. Mislis da ce mi ga uzeti natrag? Uf, vise i net kupovina. Ma lijepio mi frajer bas ljepilom za taj kao model al pao i opet se to odijepilo, ja stvarno ne znam jedino selotejpom da ga zalijepim 
-
situacija11
#4 Re: Mobitel - popravka
Probaj ljepilom za miseve ono je dobro 
Last edited by situacija11 on 08/03/2015 11:51, edited 1 time in total.
- hellhammer
#6 Re: Mobitel - popravka
hahah baci smece kupi si telefonsenainter wrote:Kupila tel doogee 550, uglavnom kineski model i stalno mu spada tj. odljepljuje se ekran sa strane. Nosila sam ga na "ljepljenje" i opet spada. Ima li neko iskustva s tim, opet ga moram nositi def, jer ne znam kako drugacije da se to popravi, posto ovaj put je pao i ekran se odlijepio sa obje strane.
Hvala
- staxx
#7 Re: Mobitel - popravka
kupi dvokomponentno ljepilo, onu hemiju sto je otrovna...
vjeruj to kad zalijepi pajserom skidas
vjeruj to kad zalijepi pajserom skidas