Zanima me da li se moze naci neki dobar telefon do 300KM, polovan, sa dobrim karakteristikama, lijep izgled..
Samo me touch zanima
Eto ako neko zna neka napise, bio bi mu zahvalan, posto ne znam sta da kupim!
HVALA!
Moderator: Benq
Ili SGS I9000 ako želi dodatni slot za karticu, a koji se btw za manje pare može naći, a iste spec. ima kao i taj nexus s!stroga normala wrote:Samsung Google Nexus S
To je od androida sto bi ti ja preporucio za te pare.
Jedino ako ti ne smeta sto je limitiran na 16GB prostora, tj nema slot za karticu.
Da, ali vjeruj da Nexus S bolje radi, osjeti se da je to Googleov telefon a i kvalitetnija je vanjska izrada.Frtalj_Duše wrote:Ili SGS I9000 ako želi dodatni slot za karticu, a koji se btw za manje pare može naći, a iste spec. ima kao i taj nexus s!stroga normala wrote:Samsung Google Nexus S
Jedino ako ti ne smeta sto je limitiran na 16GB prostora, tj nema slot za karticu.
To cijena novog ili polovnog telefona?stroga normala wrote:Samsung Google Nexus S
Gdje to ima drug, polovni su po 300-330kmarnes_king wrote:Sony Xperia U 300 KM nova sa 2 god garancije
Sony Xperia U je ubjedljivo najjeftiniji brandname dualcore android koji se može kupiti.relax11 wrote:Skupio sam neke love, sta mislite o HTC Desire HD..
Ili nekU xperiu..
Sada ne znam sta je bolje xperia ili htc, moze li pomoc, ne razumijem se bas u telefone
I koji model za xperiu a koji za htc
Pozz..
Samo 4GB memorije@no403 wrote:Sony Xperia U je ubjedljivo najjeftiniji brandname dualcore android koji se može kupiti.relax11 wrote:Skupio sam neke love, sta mislite o HTC Desire HD..
Ili nekU xperiu..
Sada ne znam sta je bolje xperia ili htc, moze li pomoc, ne razumijem se bas u telefone
I koji model za xperiu a koji za htc
Pozz..
Jedini nedostaci - malen iako kvalitetan ekran i ograničena, bolje rečeno mala količina memorije za pohranu podataka. Ali definitivno za 330 KM ne može se uzeti nov hardverski jači telefon.
Imas xiaomi i samsung ako te dobro skontah.HardCore wrote:Po meni, best buy G2 polovan oko 200KM, poslje njega G3 koji je za oko 100KM skuplji, a jos bolje Xiaomi redmi Note3 32gb novo oko 350 km, imam isti baterija je perverzija, cak bolja nego na mom s7 edge.
rovac13 wrote:Imas xiaomi i samsung ako te dobro skontah.HardCore wrote:Po meni, best buy G2 polovan oko 200KM, poslje njega G3 koji je za oko 100KM skuplji, a jos bolje Xiaomi redmi Note3 32gb novo oko 350 km, imam isti baterija je perverzija, cak bolja nego na mom s7 edge.
Mozes li objasnit sta fali tim kinezima.Specifikacije procesor ram i ostalo na jednu stranu.Mene vise zanima kako to funkcionise,kako hvata signal,wifi gps,ima li zezanja sa funkcionalnoscu stvari koje rade normalno na brand telefonima.Kamera,aplikacije,podrska. itd
Kolega je imao jedan kineski telefon koji je na kraju bacio.Mob poceo sam instalirat apliakcije mi nismo mogli uticat na to.Resetujes na fabricke postavke on opet skida i bez logovanja na google play.Na kraju ga bacio u smece.
Od tad nemamo povjerenja u kineske telefone.
I mene je K10 prijatno iznenadio, i dizajnom i "trpljenjem"bersK wrote:LG K10 & K8 user here. U BHtelecomu, 280KM. Trpi sve živo, još nakačiš mu 8gb sd-a i miran si. Koristim ga evo godinu i kusur, bez težih zamjerki.
dječak sa šibicama wrote:I mene je K10 prijatno iznenadio, i dizajnom i "trpljenjem"bersK wrote:LG K10 & K8 user here. U BHtelecomu, 280KM. Trpi sve živo, još nakačiš mu 8gb sd-a i miran si. Koristim ga evo godinu i kusur, bez težih zamjerki.odlican mobitel, za te pare.
Mada ima sad ovih novih kineza za manje od 300 km dupla kamera i slicno, svasta nesto nadogradjuju.