Mobilni internet i na laptop. Kako povezati?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Car Smajlo

#1 Mobilni internet i na laptop. Kako povezati?

Post by Car Smajlo »

Pretplačen sam kod BH-telekoma na mobilni internet na Samsungu Galaxi A-10. Tri godine sam imao int. I na LT-u. A onda pođe po zlu. Prije tri dana sam potpisao ugovor na nešto jači paket. Ali, nikako da povežem i LT. Povežem se lahko na wF mrežu, ali dobijem poruku "No internet secured". Probao sam barem i preko USB kabla povezati, ali ni to ne ide. Mislim da ipak nisu problem moje 82 godine, ali, sikira me to A ja nisam tu samo radi društvenih mreža, već mnogo ozbiljnijih razloga. Bio bih vrlo zahvalan ako neko ima volje' znanja i strpljenja da mi pomogne u ovom problemu!⁸78.
kakavdanakneiskustvu

#2 Re: Mobilni internet i na laptop. Kako povezati?

Post by kakavdanakneiskustvu »

uključi se hotspot na mobitelu,na laptopu se pronađe ta mreža, i prijavi se na tu mrežu,ako sam dobro shvatio pitanje
Sanjarko

#3 Re: Mobilni internet i na laptop. Kako povezati?

Post by Sanjarko »

Car Smajlo wrote: 26/07/2022 16:09 Pretplačen sam kod BH-telekoma na mobilni internet na Samsungu Galaxi A-10. Tri godine sam imao int. I na LT-u. A onda pođe po zlu. Prije tri dana sam potpisao ugovor na nešto jači paket. Ali, nikako da povežem i LT. Povežem se lahko na wF mrežu, ali dobijem poruku "No internet secured". Probao sam barem i preko USB kabla povezati, ali ni to ne ide. Mislim da ipak nisu problem moje 82 godine, ali, sikira me to A ja nisam tu samo radi društvenih mreža, već mnogo ozbiljnijih razloga. Bio bih vrlo zahvalan ako neko ima volje' znanja i strpljenja da mi pomogne u ovom problemu!⁸78.
ukljuci sigurnost, WW nesto, ili s A, zavisi sta ima uredzaj u opcijama
Post Reply