Mobilni Aparatic

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Mr Tare

#1 Mobilni Aparatic

Post by Mr Tare »

Pozdrav svima, imam 15 godina mobilni aparatic sam stavio na novu godinu (2012) i evo nosim ga vec 9 mjeseci i zanimaju me iskustva oni koji su vec prosli kroz ovo ,aparatic sam dobio kod doktora Bassam u bolnici Otoka dodjem na kontrolu nisam nosio jedno 2-3 dana primjeti sve (ovo je za one koji mozda cekaju kod njega aparatić da ga ne pokusavaju levatit ,odnosno levatite sami sebe) xD ,naime u cemu je rijec neki dan pricam sa jaranom kaze i on nosio aparatic i vidim nisu mu losi zubi malo kriv jedan zub ali to nebitno i pitam ga koliko je nosio kaze 5 godina ,a ja ga gledam onako izbezumljeno gdje cu ga 5 godina nosit i da mi jos poslje nebudu oke? :shock: zanimaju me VASA iskustva ,koliko ga dnevno nosite ,sta su vam doktori rekli koliko minimalno i to ,molim vas iskreno ako bude preko 3 godine da idem po fiksni jeste da je cijena 3000-3500(za te pare mogu kupit protezu i gornju i donju vilicu :lol: :lol: )

Izvinite zbog dugog teksta , :bih:
maestro15

#2 Re: Mobilni Aparatic

Post by maestro15 »

Ma kakvih 5 godina,nosit ces malo duze ali ne bas toliko otprilike oko godinu dana do 2 godine.
Post Reply