Hvala puno na infuO'zone wrote:Zastupnik je LG Stanić.citroen wrote:Pozz.Dali je moguce naruciti okvir za LG KC910 renoir ovdje u sarajevu,koje zastupnik za LG telefone?Telefon mi je par puta imao tezak padpa se ovaj metalni okvir ostetio i sad bih da ga zamijeim ako je to moguce,pa me zanima dali je to moguce zamijeniti a prije svega naruciti
Hvala ...
![]()
Mobilni all about
Moderator: Benq
- citroen
#676 Re: Mobilni all about
- metar_drva
#677 Re: Mobilni all about
ima li ko info iz prve ruke kakav je HTC Wildfire?
- burekodsira
#678 Re: Mobilni all about
fin, malehan
ima zelju da bude desire
- Distortion
#679 Re: Mobilni all about
Ja sam ga kupio i zadovoljan sam. Mnogo dobar telefon za te pare...metar_drva wrote:ima li ko info iz prve ruke kakav je HTC Wildfire?
-
medlyn
#680 Re: Mobilni all about
Narode, imam problema sa memory karticom
dok sam koristila nokiu 7373 odlicno je radila, a sad imam n97 i kad god pokusam da je ubacim samo radi nekih stvari na njoj, trazi mi nekakv kod kartice.....nemam veze o cemu se radi
Zna li ko sta o tome???
Zna li ko sta o tome???
-
mazzy
-
udrch
#682 Re: Mobilni all about
Zna li neko gdje u Sarajevu, u nekoj jačoj i poznatoj firmi mogu kupiti Nokia telefon i da dobijem garanciju na uređaj..
Kakva je ovo ubleha po gradu..gdje god dođeš i pitaš imali garanciju dobiješ odgovor: ima godina dana na softver..
Ko je ovdje lud? - jeli ljudi puše tu budalaštinju ili šta već?
Dobio sam od firme Nokia X6 16Gb, preko telecoma kupljen, pa mi supruga zavidi te bih joj kupio jedan bolji telefon, ali ne volim kad me prave budalom..ne mogu se zajebavati ni preko Telecoma, nemam vremena..
Imali znači neka firma koja u Sarajevu kupuje telefone od Mobis-a kao generalnog zastupnika i servisera..
Kakva je ovo ubleha po gradu..gdje god dođeš i pitaš imali garanciju dobiješ odgovor: ima godina dana na softver..
Ko je ovdje lud? - jeli ljudi puše tu budalaštinju ili šta već?
Dobio sam od firme Nokia X6 16Gb, preko telecoma kupljen, pa mi supruga zavidi te bih joj kupio jedan bolji telefon, ali ne volim kad me prave budalom..ne mogu se zajebavati ni preko Telecoma, nemam vremena..
Imali znači neka firma koja u Sarajevu kupuje telefone od Mobis-a kao generalnog zastupnika i servisera..
- banjaluka078
#683 Re: Mobilni all about
I mene, takođe, interesuje gdje u Sarajevu da kupim telefon (nameračila se na Nokiju), a da se radi o originalu, ne kineskom plastikaneru, na koju imam garanciju. Telekomi bilo koji ne dolaze u obzir. Vidjela sam jednu stranicu (Univerzalno, tako nekako) na kojoj su telefoni i po nekoliko stotina KM jeftini nego u prodavnicama u Banjaluci, pa sam kontala da pazarim, kad već dolazim u SA, ali zna li iko je to neki fuš ili regularna roba? Hvala na odgovoru!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#684 Re: Mobilni all about
Ja sam do sad kupio 5-6 telefona kod Univerzalno, i svi su perfektni.banjaluka078 wrote:I mene, takođe, interesuje gdje u Sarajevu da kupim telefon (nameračila se na Nokiju), a da se radi o originalu, ne kineskom plastikaneru, na koju imam garanciju. Telekomi bilo koji ne dolaze u obzir. Vidjela sam jednu stranicu (Univerzalno, tako nekako) na kojoj su telefoni i po nekoliko stotina KM jeftini nego u prodavnicama u Banjaluci, pa sam kontala da pazarim, kad već dolazim u SA, ali zna li iko je to neki fuš ili regularna roba? Hvala na odgovoru!
-
EUROBIH
#685 Re: Mobilni all about
kupiš te telefone preko oglasa,haustora i inih prodaja...u kesici ili kutiji...svejedno..... upališ ga.....vip softver u njemu,u donjem desnom ćošku umjesto da stoji imenik,tu je logo LIVE VIP da te odma konektuje i da ti makne pare
još mu gurneš sim karticu onu staru, plavu,pretplatničku ili onu bijelu ili zelenu ultra
i užitak je potpun
a ovde bošnjo traži garanciju
na nokijin aparat namjenjen tržištu svojih domicilnih mreža,a na kutiji nema ni naljepnicu uvozne dekleracije,a punjač i baterija orginal mu dođe ko dodatna oprema
p.s.
šta vam piše na I-PHONE,HTC...kolika je garancija i ko je ovlašteni servis i UVOZNIK u bih
i taj BOSANSKI JEZIK u nokijama nije orginal
pa umjesto umetni sim-treba da piše TURI KARTICU
još mu gurneš sim karticu onu staru, plavu,pretplatničku ili onu bijelu ili zelenu ultra
a ovde bošnjo traži garanciju
p.s.
šta vam piše na I-PHONE,HTC...kolika je garancija i ko je ovlašteni servis i UVOZNIK u bih
i taj BOSANSKI JEZIK u nokijama nije orginal
- banjaluka078
#686 Re: Mobilni all about
OK, može pitanje i ovako: ko u ovoj zemlji prodaje originalne aparate s garancijom? (Ako se ne smije pisati javno, zbog reklame, molim odgovor u inbox.) Znam ko to radi u susjednim zemljama, nije problem ni tamo da kupim, ali bih rado trošila novac u mojoj zemlji. Ako već dajem silne pare, hoću original i garanciju...ne treba mi meni na domaćim jezicima. Zato i pitam i za SA, za BL znam. Do sada su mi svi telefoni bili preko telekom operatera, neću više da budem vezana ni za jednog po godinu - dvije (uvijek sam na pretplati, ali hoću da mogu otići kad mi je ćeif). Dakle, u kojim prodavnicama se može kupiti originalna roba?
- Qler
#687 Re: Mobilni all about
Znam da je za Nokia-u MOBIS generalni, za LG Stanic, ostalo ne znam.
- banjaluka078
#688 Re: Mobilni all about
Mobis u Banjaluci čak i nema prodajno mjesto, ima samo nekog predstavnika za prodaju i servis. Od neka 4 modela za koje smo se raspitivali, 3 nije imao, niti je rekao da se može naručiti. Nadam se da je u Sarajevu stanje bolje. N8 im uopšte ne vidim u ponudi na sajtu...
-
udrch
#689 Re: Mobilni all about
Znam i ja da je Mobis generalni, ali se od njih direktno ne može kupiti..Qler wrote:Znam da je za Nokia-u MOBIS generalni, za LG Stanic, ostalo ne znam.
Mene zanima ko od maloprodaja kupuje od njih, pa da ja mogu normalno kupiti i dobiti garanciju kao što sam je dobio kad sam otvorio kutiju ovog od Telecoma..
Unutra u kutiji ima regulara garanti list sa pečatom Mobisa i BH Telecoma..eto mene zanima..
Ova čuda danas su skupa i lahko se kvare..
-
thEnd
#690 Re: Mobilni all about
Nisi interesantan!EUROBIH wrote:kupiš te telefone preko oglasa,haustora i inih prodaja...u kesici ili kutiji...svejedno..... upališ ga.....vip softver u njemu,u donjem desnom ćošku umjesto da stoji imenik,tu je logo LIVE VIP da te odma konektuje i da ti makne pare![]()
![]()
![]()
još mu gurneš sim karticu onu staru, plavu,pretplatničku ili onu bijelu ili zelenu ultrai užitak je potpun
![]()
a ovde bošnjo traži garanciju![]()
![]()
na nokijin aparat namjenjen tržištu svojih domicilnih mreža,a na kutiji nema ni naljepnicu uvozne dekleracije,a punjač i baterija orginal mu dođe ko dodatna oprema
![]()
p.s.
šta vam piše na I-PHONE,HTC...kolika je garancija i ko je ovlašteni servis i UVOZNIK u bih![]()
i taj BOSANSKI JEZIK u nokijama nije orginal![]()
-
psi
#691 Re: Mobilni all about
Zna li neko da li je usluga bhtelecoma "Moja TV Mobile" jos uvijek dostupna i da li se naplaćuje? Čitajući razne postove na ovu temu podesio sam svoj mobitel, ali jos uvijek ne mogu pristupiti gledanju TV-a, na ekranu mi ispiše "Unable to connect to server. File not found." Da li neko zna u čemu bi mogao biti problem?
- Duhovni Vođa
#692 Re: Mobilni all about
ljudi koja je najbolja navigacija za android telefone, da podrzava bih i regiju?
do sad sam koristio garmin na symbianu i zanima me kakva je tacnost ovih drugih navigacijskih sistema sto se koriste na androidu?
hvala
do sad sam koristio garmin na symbianu i zanima me kakva je tacnost ovih drugih navigacijskih sistema sto se koriste na androidu?
hvala
-
psi
#693 Re: Mobilni all about
Android koliko ja znam koristi igo software za navigaciju.Duhovni Vođa wrote:ljudi koja je najbolja navigacija za android telefone, da podrzava bih i regiju?
hvala
- strong69
#694 Re: Mobilni all about
I ja koristim iGo...psi wrote:Android koliko ja znam koristi igo software za navigaciju.Duhovni Vođa wrote:ljudi koja je najbolja navigacija za android telefone, da podrzava bih i regiju?
hvala
- zenny
#695 Re: Mobilni all about
dobio sam N97 i nesto mi nije jasno nikako.... je li moguce da je zvucnik, koji se koristi za pricu, ovako tih
dok sam na nekom bucnom mjestu veoma tesko razumijem sta mi neko prica... maloprije sam skontao da je onaj zvucnik koji se koristi za slusanje muzike ustvari glasniji al ne mogu njega stavit na uho normalno i pricat...
siguran sam da me samo ljudi koji posjeduju n97 razumiju, ne znam kako da objasnim
molim vas ako je neko imao slican problem da me malo uputi, ne ide ovo ovako...
siguran sam da me samo ljudi koji posjeduju n97 razumiju, ne znam kako da objasnim
molim vas ako je neko imao slican problem da me malo uputi, ne ide ovo ovako...
- Qler
#696 Re: Mobilni all about
Pa jesi li probao pojacati? Kad razgovaras pritisni ono sa strane dugme za pojacavanje. 
-
The Zarate Kid
#697 Re: Mobilni all about
Zna li neko kako se podešavaju postavke za mobilni internet na HTC Wildfire?
Hvala
Hvala
- zenny
#698 Re: Mobilni all about
hvala na zelji da pomognes ali nisam toliko glupQler wrote:Pa jesi li probao pojacati? Kad razgovaras pritisni ono sa strane dugme za pojacavanje.
takodjer, otpala mi je sa strane tipka za zakljucavanje, bez nje se moze ali ide u oci ono sto fali.. u servisu sam pitao i rekli su mi 40KM je novo dugme. znaci trazi mi za jedno obicno dugme (mogu iglom ili cackalicom zakljucati to, sto znaci radi sistem zakljucavanja) 40KM, presmijesno
-
EUROBIH
#699 Re: Mobilni all about
10 km i sam sebi zamjeni......................zenny wrote:hvala na zelji da pomognes ali nisam toliko glupQler wrote:Pa jesi li probao pojacati? Kad razgovaras pritisni ono sa strane dugme za pojacavanje.danas sam zamjenio slusalicu i malo je glasnije, ali i dalje je smijesno poredeci sa ostalim telefonima..
takodjer, otpala mi je sa strane tipka za zakljucavanje, bez nje se moze ali ide u oci ono sto fali.. u servisu sam pitao i rekli su mi 40KM je novo dugme. znaci trazi mi za jedno obicno dugme (mogu iglom ili cackalicom zakljucati to, sto znaci radi sistem zakljucavanja) 40KM, presmijesnoali kazu da je to mana ovog mobitela... za pocetak nisam bas odusevljen ovom masinom koju sam vidio kao nesto veliko do sada
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#700 Re: Mobilni all about
otkljucava li neko sada Nokiu 5230, to je valjda sl3...
znam da je donedavno bilo skupo.
da li se nesto promjenilo?
znam da je donedavno bilo skupo.
da li se nesto promjenilo?