http://eseth.net/k850/download
http://eseth.net/w910/download
Shaker teme, animacije, wallpapers...
Uglavnom zabavne stvarčice kad nema kredita

ma ja predpostavljao sam da je to, ono auto rotateQler wrote:ima, to ti je ono kad gledas slike pa ti on sam okrene sliku horizontalno/vertikalno a ukucaj u youtube accelerometar pa vidi
otiđi na plato skenderije kod vede (odmah pored gdje je bio onaj foto studio, iznad one kafane na platou). momak super radi s telefonima.dulcinella wrote:Uzela sam mobitel Nokia 6120 classic u Hrvatskoj (T-Mobile), pa me zanima gdje ga mogu dekodirati u Sarajevu kako bih mogla koristiti i bh. SIM kartice? Hvala!
zagoru ga zaćeraProbuseniDolar wrote:JA sam 6300 u Staklenom gradu deokodirao, 20 KM. Mada na carsiji kod vehabija ti je jeftinije.
gdje god da odeš trazi da ti iscita kodove,(LEVEL 1 ILI 7)kako bi ako dođe do nekakvih kvarova poslije,mogla ponovo zakljucati telefon1!!! I DA NE GUBIŠ GARANCIJU KOD HR T MOBILA!!!eyesburn wrote:otiđi na plato skenderije kod vede (odmah pored gdje je bio onaj foto studio, iznad one kafane na platou). momak super radi s telefonima.dulcinella wrote:Uzela sam mobitel Nokia 6120 classic u Hrvatskoj (T-Mobile), pa me zanima gdje ga mogu dekodirati u Sarajevu kako bih mogla koristiti i bh. SIM kartice? Hvala!
Telefon je stvarno odlican, nije komplikovan za upotrebu.. Ima puno aplikacija, sve u svemu telefon je za pohvalu, zadovoljna sam s njim.Manager19sa wrote:Rado bih ti pomogao, ali ja treba tek da dobijem ovaj telefon za par dana. Inace, kakva imas iskustva sa telefonom, jesam li pogrijesio u odabiru ?
EUROBIH wrote:fabrički kod si trebala ukucati 00000000-pristupni kod pa u opcijama promjeniš kod ako hoćeš drugi,ako si tri i više puta ukucala pogrešno potreban je RESET APARATA:
sada ukucaj*2767*3855# i telefon će se vratiti na fabrički podešene postavke,tj biće resetovan na početak tvog korištenja,što podrazumjeva i ponovnu kalibraciju touch screena. SAČEKAŠ 1 MINUT!!!!
Pazi ,da znaš da gubiš sve podatke koje si ubacivala u telefon--micro kartica i sim kartica ostaju sa istim sadržajem!!!!