ne bih ja lijen ko neki...
https://deltaplanet.ba/informacije/mapa-objekta/
eto ti ga na mapi pod K4
Moderator: Benq
Jesu li ono pokretne stepenice u hodniku, ako jesu eto od njih nek krene pa gleda desno. Valjda nece krenuti s druge strane, onda nek gleda lijevobogata_sirotinja wrote: ↑22/08/2025 14:30 @sasagrbic
Budući da znam za tvoj "problem" , ne mogu te bolje navesti nego da ti kažem da im je štand nekako, preko puta ulaza u radnju LC Waikiki a štand je na sredini hola. To je tamo onaj dio Delte gdje je Moj market, Tom Tailor - faktički paralelno u odnosu na ulaz Delte. Nadam se da će ti neko pomoći i da ćeš se snaći.
Imaš aplikaciju haloo. Prema aplikaciji mislim da se ne prenosi jer sam imao uključene dvije tarife i u aplikaciji pokazuje odvojeno tarife.Sanjarko wrote: ↑28/09/2025 17:36 Prenosi li se GB iz tarife u tarifu?, različitih opcija tarife?
Primjerice uzmem opciju sedmičnu od 4 KM, pa poslije sedmičnu opciju od 7 KM, 8 GB opciju, pa na nju 20 GB opciju?
Zanima me radi dupliranja GB. Uzeo bi prvo od 7 KM, 20 GB opciju, pa bi na nju dokupljivao 3x po 4 KM, 8 GB opcije.
Ne daju više x3 8 GB, a dobijao sam 48 jer imam X2 kao novi korisnik.moonco wrote: ↑01/10/2025 04:06Imaš aplikaciju haloo. Prema aplikaciji mislim da se ne prenosi jer sam imao uključene dvije tarife i u aplikaciji pokazuje odvojeno tarife.Sanjarko wrote: ↑28/09/2025 17:36 Prenosi li se GB iz tarife u tarifu?, različitih opcija tarife?
Primjerice uzmem opciju sedmičnu od 4 KM, pa poslije sedmičnu opciju od 7 KM, 8 GB opciju, pa na nju 20 GB opciju?
Zanima me radi dupliranja GB. Uzeo bi prvo od 7 KM, 20 GB opciju, pa bi na nju dokupljivao 3x po 4 KM, 8 GB opcije.
Imaš i nove tarife 10KM 3x 8GB, 24 GB, drugi mjesec 48 GB
Ma bio sam na sedmicnim tarifama godinama pa smetnuo ovo jbga, trebao sam ostati na njima, reko da ustedim oko 6 KM pošto ima bonus veći na njihovim dopunama, od 2 ili 3 KM.
Znalo je ponekad ali možda se nešto ažurira pa zato ode tako brzo.
m:tel mi je bio davno od 2014 do 2016 ili 2017, 3G mreža.bogata_sirotinja wrote: ↑07/10/2025 10:41 @Sanjarko
Uz dužno poštovanje, ali daj više se odluči šta ti treba i koja mreža je kod tebe najkvalitetnija.
Čovječe, ti u 7 dana 3x razmišljaš koga bi od operatera koristio i u zadnje vrijeme si se već počeo ponavljati sa pitanjima i zaključcima.
Sve razumijem, bolest, finansije i svi mi gledamo kako da uštedimo ali meni se čini da ti takvim načinom potrošiš najviše.
Evo gore pišeš da ćeš preći u m:tel i da si ga koristio i imao dobar signal, a onda u istoj rečenici kažeš da ti Novotel nema dobar signal. Kako to, kad i Novotel koristi m:tel mrežu?
Bez namjere da te uvrijedim ali već jednom odluči šta i kako?
Ma i tehnika napreduje, pa su sve bolje slike od hd do 4k i 8k, pa i grafika na svemu napreduje od igrica itd, a ovi nasi slabi uredzaji i jeftiniji, onaj donji rang kako to vec ide, nisu ni mid-range uredzaji, nego ispod toga, pa nemogu to pratiti itd, jbga sta je tu je.bogata_sirotinja wrote: ↑07/10/2025 11:26 Onda nemaš više šta kalkulisati, da li ćeš uzeti m:tel (novotel) jer eto, očito mreža kod tebe nije dobra.
Furaj taj haloo i to je to.
BH telecom ima to isto na svojim TO, za Novotel nisam siguran, Eronet posebno ima dokup minuta i SMSa, kao i mtel ako se ne varam i griješim.